Energieleveranciers Wijnandsrade Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €225 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Wijnandsrade vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul alle velden in, en je checkt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je checkt zo veel unieke acties die je niet op de reguliere manier bij bijvoorbeeld Huismerk Energie en HVC ontvangt. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat moeiteloos en zonder problemen. Op deze pagina bekijk je bruikbare feiten en handreikingen voor het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, meer info over overstappen, en wat jij kunt doen omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Wijnandsrade

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Wijnandsrade? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te vermelden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit hangt af van aspecten als: gas- en stroom consumptie en woonplaats. Verder zijn er veel aspecten belangrijker dan alleen de energietarieven. Dat beslaat maar beperkt je rekening voor de energie. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: netbeheerkosten, leveringkosten, regiotoeslag, vastrecht, verbruikskosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Tevens verstrekken de meeste maatschappijen een aantrekkelijke welkomstpremie bij het overstappen. Doorgaans is dat zo’n €155 tot €220. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Heerde.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het gaat om een behoorlijk ingewikkelde berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Wijnandsrade juli 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je totale jaarverbruik in. Dan doorzoek je een lijst met beschikbare energiemaatschappijen. Jij kiest ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is binnen no-time gedaan. Problemen bij het doorgeven van gas en stroom verbruik? Op deze website tref jij het gas- en stroomverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type woning Gasconsumptie
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Samenstelling huishouden Stroom Gas
1 persoon 2.000 kWh 725 m³
2 bewoners 2.300 kWh 1.125 m³
Gezin + 1 kind 2.725 kWh 1.475 m³
2 & 2 kinderen 3.425 kWh 1.700 m³
Familie (3 kinderen) 4.250 kWh 1.950 m³

Alle maatschappijen

Alle grote providers vergelijken. Van Fenor tot Powerpeers.

Het goedkoopste contract

Sorteer alle aanbieders op prijs. Besparingen mogelijk tot €295 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Wijnandsrade

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar energiepakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Via energieleverancieractie.nl kun jij eenvoudig energieprijzen Wijnandsrade vergelijken. Voer je adres en stoom/gas verbruik in en selecteer binnen no-time de goedkoopste maatschappij. Meer details over een zeker pakket? Dat is te vinden in het bedrijfsprofiel. Stap nu over naar de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen hiernaast en vergelijk à la minute de beste of meest betaalbare energieleverancier voor je verbruik. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Piaam afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Wijnandsrade?

 1. Geef jouw postcode door (Limburg)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Wijnandsrade juli 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Wijnandsrade? Op energieleverancieractie.nl vind jij een lijstje met meest bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Greenchoice, NLE, Essent, Vattenfall, Eneco en natuurlijk Powerpeers, Budget Energie, Oxxio, Qurrent, ENGIE gerekend met een verbruik van 1800 kWh – 3150 kWh stroom en 1100 m3 tot 1900 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In ons land ben jij er verantwoordelijk voor bij wie je gas en licht afneemt. Ben je bij contractvrij, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je niet blij met jullie actuele energiemaatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Kijk uit: check wel de kleine lettertjes van de energieaanbieder. Wat is de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Wijnandsrade. Wanneer het contract is doorgevoerd krijg je een bevestigingsmail of brief van de geselecteerde organisatie. In dit schrijven zie je alle tarieven en regelgeving (zoals opslag duurzame energie, regiotoeslag, energiebelasting, aansluitkosten, netbeheerkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Dit kan per mail of post, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat het nieuwe contract binnen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze 14 dagen mag je zonder kosten en zonder opgaaf van reden het contract ongeldig verklaren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie is nu definitief.

Huidige contract beëindigen

Je vorige gas en stroom pakket wordt stopgezet. In de regel draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Tip: krijg je een andere huis? Dan moet je zelf normaal gesproken de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw “nieuwe” energieaanbieder. Normaal gesproken wordt dit van je gevraagd zo’n week voor de ingangsdatum, maar het kan ook best 1 of 2 weken na de overstapdatum. De nieuwe energieleverancier geeft dit door aan jouw oude energieaanbieder zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgerond, en start de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Wijnandsrade. Je kunt rekenen op vanzelfsprekend een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij bewerken. Daarnaast krijgen jullie een eindafrekening van de “vroegere” maatschappij. Check ook “abonnementen van Enexis“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is momenteel een hot topic. Onder andere een gasvrij huis en het beperken van CO2 gebruik. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? Twee veelbesproken mogelijkheden zijn windenergie en zonne-energie. Veel energiemaatschappijen hebben dat in hun portfolio. De organisaties importeren zonne-energie en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie zijn er meerdere keuzes: het kopen van zonnepanelen voor op jouw woning of specifiek zoeken naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan al snel lonen. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en tevens de “extra” stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. In ruil krijg je een aantrekkelijk tarief in de gemeente Nuth.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Op die manier verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering in vergelijking met Intergas, Vaillant, Atag, AWB of Nefit ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Zonneboilers zijn ook populaire opties.

Groene windenergie

Op steeds meer plekken kom je windmolens tegen. De windturbine voorziet in volledig groene windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elk energiecontract biedt groene stroom via wind. Extra info hierover vind je in onze energievergelijker. Iets actueels: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Limburg.

Minder energie consumeren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. In het geval je jouw eigen verbruik reduceert levert dat een besparing op. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op het vervuilen van de aarde. Ga zoveel mogelijk voor apparaten met een A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Wijnandsrade

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Wijnandsrade en bespaar op gas en licht!