Energieleveranciers Meerlo Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €325 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Meerlo vergelijken gaat eenvoudig met onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ontdekt onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Met veel exclusieve welkomstacties die je niet op de reguliere manier bij o.a. Essent of Vrijopnaam kunt vinden. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat gemakkelijk en kost slechts een paar minuten. Op deze website lees je nuttige feiten en hulp ter ondersteuning bij het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Meerlo

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Meerlo? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te bestempelen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt beïnvloed door indicatoren zoals: stroom- en gas consumptie en woning. Eveneens zijn er meer zaken belangrijk dan puur de energietarieven. Dat bepaalt maar beperkt de maandelijks energierekeningen. Bekijk maar eens je jaarafrekening: je vindt daar: energiebelasting, vastrecht, leveringkosten, verbruikskosten, opslag duurzame energie: het wordt allemaal doorbelast. Daarnaast hanteren flink wat leveranciers een royale welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €130 – €205. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Werkhoven.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het is een aanzienlijk ingewikkelde calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Meerlo juli 2024? Geef je adresgegevens plus een schatting van je energieverbruik in. Aansluitend tref jij een tabel met beschikbare energiecontracten. Je treft meteen de goedkoopste leverancier van gas en stroom. De overstap is kinderspel, het is snel doorgevoerd. Moeite bij het doorgeven van gas en stroom verbruik? Op de site vind je het stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Type woning Gas
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Aantal bewoners Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.900 kWh 700 m³
2 persoons huishouden 2.350 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 2.900 kWh 1.450 m³
Gezin + 2 kinderen 3.500 kWh 1.725 m³
2 & 3 kinderen 4.225 kWh 1.925 m³

Alle organisaties

Alle landelijke maatschappijen vergelijken. Van Fenor tot Powerpeers.

Altijd de laagste prijs

Vergelijk alle contracten op prijs. Je bespaart zo €355 per jaar.

Gelijk overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Meerlo

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Wil jij een goedkoop pakket? Dan zit je hier helemaal goed! Door gebruik te maken van onze speciale vergelijker kan je onmiddellijk energieprijzen Meerlo vergelijken. Geef je huisnummer en postcode & verbruik in, en vind probleemloos het goedkoopste contract. Meer details over een zekere leverancier? Dat is te vinden in de merkpagina. Stap nu over naar alle energieaanbiedingen en welkomstkortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Bekijk de handige stappen op deze pagina en vergelijk rap de “groenste” of de goedkoopste energieleverancier voor je huis. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Friens afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Meerlo?

 1. Voer jouw locatie in (Limburg)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Meerlo juli 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Meerlo? Hieronder vind je een aantal van gangbare pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Greenchoice, NLE, Pure Energie, Essent, Vattenfall en natuurlijk Oxxio, Budget Energie, Qurrent, Energiedirect.nl, ENGIE berekend met een consumptie van 2300 kWh tot 4150 kWh stroom en 900 m3 t/m 1950 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig kies jij er zelf voor bij wie je gas en licht afneemt. Is jouw energiecontract verlopen, ga je van huis wisselen, of ben je niet blij met jouw energiemaatschappij? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Tip: doorzoek uiteraard de kleine lettertjes van de huidige energieleverancier. Hoe zit het met de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Meerlo. Vanaf het punt dat het contract is doorgevoerd ontvang je een bevestiging van de gekozen energieaanbieder. Hierin vind jij alle tarieven en condities (onder andere aansluitkosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag, vastrecht, leveringkosten: ) van het energiecontract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen een week.

Bedenktijd energiecontract

Op het moment dat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen mag je zonder consequenties en zonder specifieke reden het contract ongeldig verklaren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude contract opzeggen

Jullie lopende pakket wordt beëindigd. In de regel doet de nieuwe aanbieder dit. Let op: krijg je een andere huis? Jij zult dan gewoonlijk het contract even opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de toekomstige energiemaatschappij. Gewoonlijk moet dit zo’n week voor de overstapdatum, maar soms gebeurt het ook 1 of 2 weken nadat het contract is ingegaan. Jouw “nieuwe” energiemaatschappij geeft dit door aan jouw “oude” energieaanbieder die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Het overstappen is gelukt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de nieuwe energiemaatschappij in Meerlo. Ze sturen jou hiervan uiteraard een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon verhogen. Voorts incasseer je een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw “oude” aanbieder. Bekijk nu “vergelijk NLE“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is momenteel een hot topic. Veelgehoorde kreten zijn je huis gasvrij verwarmen en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? Twee veelbesproken mogelijkheden zijn wind en zon (stroom). Het gros van de energieleveranciers hebben dit al geïntegreerd. De maatschappijen reserveren windenergie en zonne-energie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen laten plaatsen voor op je eigen huis of kiezen voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je kunt je eigen stroom gebruiken en tevens je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit noemen we ook wel salderen. Je ontvangt hiervoor een redelijke vergoeding in de gemeente Horst aan de Maas.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zodoende verbruik je amper nog gas. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen zijn nog wel aan de prijs i.v.m. een Nefit, Remeha, Intergas, AWB of Atag ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Je kunt flink besparen op de energiekosten. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Zonneboilers zijn ook populaire opties.

Windenergie

In alle provincies zie je grote parken met windmolens. De windturbine voorziet in volledig zuivere windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder maatschappij is automatisch aanbieder van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren is beschikbaar in onze online energievergelijker. Nieuw: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Limburg.

Energieverbruik reduceren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Zodra je jouw eigen verbruik vermindert kan je flink besparen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor apparatuur met A of A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Meerlo

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiepakketten in Meerlo en bespaar op gas en licht!