Energieleveranciers Meerkerk Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €255 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Meerkerk vergelijken gaat supersnel met onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je checkt moeiteloos de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Ontdek exclusieve welkomstkortingen die je niet via de website van bijvoorbeeld Engie of Pure Energie kan scoren. Overstappen gaat makkelijk en rap. Op de site bekijk je praktische details en handreikingen ten behoeve van het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en hoe het zit met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Meerkerk

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Meerkerk? Er is helaas niet één energieleverancier te kwalificeren waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt beïnvloed door aspecten als: energieconsumptie en locatie. Verder zijn er veel aspecten belangrijker dan puur de energietarieven. Dat beslaat slechts ten dele de energierekening. Doorzoek maar eens jouw energie jaarrekening: netbeheerkosten, vastrecht, aansluitkosten, opslag duurzame energie, energiebelasting: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Daarnaast hanteren de meeste leveranciers een vorstelijke welkomstkorting bij het overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €180 tot +/- €205. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Werkendam.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het gaat om nogal een complexe calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Meerkerk juni 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je geschatte verbruik in. Dan volgt een opsomming met de goedkoopste energiemaatschappijen. Je treft moeiteloos de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen is binnen enkele minuten geregeld. Problemen bij het schatten van jouw verbruik? Hieronder bekijk jij het stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Type woning Gas
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.925 kWh 700 m³
2 bewoners 2.100 kWh 1.075 m³
Gezin + 1 kind 2.800 kWh 1.400 m³
Familie (2 kinderen) 3.575 kWh 1.675 m³
2 & 3 kinderen 4.050 kWh 1.925 m³

Alle organisaties

Alle erkende providers vergelijken. Van De Vastelastenbond tot HVC.

Besparen op de energienota

Vergelijk alle contracten op prijs. Besparingen tot wel €335 per jaar.

Probleemloos overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Meerkerk

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Op zoek naar een betaalbaar energiepakket? Dan heb je de juiste website gevonden. D.m.v. onze speciale vergelijker kun jij direct energieprijzen Meerkerk vergelijken. Vul postcode + huisnummer & verbruiksgegevens in, en kies direct de goedkoopste leverancier. Meer details over een bepaalde leverancier? Ga dan verder naar de overkoepelende merksite. Profiteer nu van alle populaire energie aanbiedingen en welkomstbonussen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan rechts en signaleer meteen de beste of meest betaalbare energieleverancier passend bij je energieverbruik. Zoek ook naar goedkoopste energie in Frederiksoord afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Meerkerk?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Zuid-Holland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Meerkerk juni 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Meerkerk? Op de site vind je een opsomming met meest bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals NLE, Vattenfall, Essent, Eneco, Pure Energie + Energiedirect.nl, ENGIE, Powerpeers, Qurrent, Budget Energie berekend met een consumptie van 1550 kWh tot 4200 kWh stroom plus 850 m3 – 1750 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag ben jij er verantwoordelijk voor naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga jij verhuizen, of ben je niet blij met jullie actuele energieaanbieder? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Kijk uit: controleer uiteraard de voorschriften van jouw energiemaatschappij. Heb je maken met een opzegtermijn of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Meerkerk. Nadat je aankoop is verzonden zul jij een mail ontvangen van de geselecteerde aanbieder. In dit schrijven bekijk jij alle tarieven en extra regels (denk hierbij aan leveringkosten, regiotoeslag, netbeheerkosten, energiebelasting, verbruikskosten: ) van jouw nieuwe pakket. Dit kan per mail of post, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd energiecontract

Nadat je de bevestiging ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze termijn mag je gratis en zonder opgaaf van reden het pakket annuleren. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Opzeggen van oude contract

Dat vorige pakket wordt stopgezet. Normaal gesproken wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Advies: overstappen vanwege verhuizing? Jij zult dan normaliter de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de toekomstige maatschappij. In de regel dien je dit te doen zo’n week voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan ook best twee weken na de gekozen overstapdatum. Jouw “nieuwe” aanbieder geeft dit door aan de “vroegere” leverancier waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energie

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal gas en stroom worden geleverd door de “nieuwe” energiemaatschappij in Meerkerk. Het is nog even wachten op vanzelfsprekend een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon bijstellen. Voorts krijg je te maken met jouw persoonlijke eindafrekening van jouw oude energieaanbieder. Bezoek nu “vergelijk MAIN Energie“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is op dit moment een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Voorbeelden zijn gasvrij wonen en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De meest relevante opties zijn zonne-energie en windenergie. Bijna alle maatschappijen werken hier dan ook graag mee. De bedrijven bestellen zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen laten plaatsen voor jullie eigen woning of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Jij kan je stroom dan zelf gebruiken plus je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit noemen we ook wel salderen. Hiervoor ontvang je een redelijke vergoeding in de gemeente Zederik.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Door deze producten verbruik je amper nog gas. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen zijn nog wel aan de prijs wanneer je het vergelijk met een Nefit, Remeha, Intergas, Vaillant of AWB ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Pelletkachels, Zonneboilers en Het warmtenet kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties vormen windmolens het landschap. De windturbine voorziet in volledig zuivere windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder energiepakket werkt met deze vorm van groene stroom. Extra info hierover kan je bekijken in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: een deel van een windmolen kopen in provincie Zuid-Holland.

Besparen op je verbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. In het geval jij de energievraag vermindert kan je flink besparen. Niet alleen op de kosten, maar ook op de milieubelasting. Houd rekening met producten met A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Meerkerk

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiepakketten in Meerkerk en betaal minder voor gas en licht!