Energieleveranciers Frederiksoord Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €385 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Frederiksoord vergelijken is gemakkelijk middels onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ziet ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je vind hier alle unieke aanbiedingen die jij via de sites van onder andere Budget Energie en Pure Energie kunt vinden. Overstappen gaat makkelijk en probleemloos. Op deze pagina vind je functionele details en handreikingen t.b.v. het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe je snel kunt overstappen, en wat er allemaal mogelijk is rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Frederiksoord

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Frederiksoord? Het is niet mogelijk één energieleverancier te noemen die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt beïnvloed door jouw specifieke wensen: energieconsumptie en postcode. Verder zijn er veel aspecten belangrijker dan uitsluitend de energietarieven. Dit bepaalt maar beperkt de energienota. Bekijk maar eens je jaarafrekening: je vindt daar: verbruikskosten, leveringkosten, aansluitkosten, energiebelasting, regiotoeslag: het wordt allemaal doorbelast. Verder schenken veel organisaties een vorstelijke welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Doorgaans is dat zo’n €125 tot €255. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Oude Niedorp.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Je hebt te maken met een behoorlijk moeilijke calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Frederiksoord juli 2024? Geef je adresgegevens plus je geschatte verbruik in. Daarna vind je een overzicht met de meest voordelige energie aanbieders. Je ontdekt direct de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Het overstappen stelt niet veel voor, het is zo gedaan. Hulp nodig bij het doorgeven van je gas & licht gebruik? Hieronder vind je het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Omschrijving Gasconsumptie
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Aantal bewoners Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.875 kWh 675 m³
2 bewoners 2.425 kWh 1.025 m³
Gezin + 1 kind 2.950 kWh 1.425 m³
Familie (2 kinderen) 3.525 kWh 1.800 m³
Gezin + 3 kinderen 4.150 kWh 2.025 m³

Alle aanbieders

Alle gangbare providers vergelijken. Van Essent tot aan Innova Energie.

Bekijk het goedkoopste pakket

Neem afscheid van hoge rekeningen. Je bespaart zo €415 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Profiteer van de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Frederiksoord

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Overstappen op een betaalbaar energiecontract? Dan zit je hier helemaal goed! Met behulp van energieleverancieractie.nl kun jij vlug energieprijzen Frederiksoord vergelijken. Geef je huisnummer en postcode & energieverbruik in en vind eenvoudig het goedkoopste contract. Meer weten over een bepaald contract? Ga dan verder naar de merkpagina. Stap nu over naar alle energieaanbiedingen en overstap bonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan hiernaast en bekijk rap de milieuvriendelijkste of goedkoopste energieleverancier voor je huis. Lees nu verder over goedkoopste energie in Zuidvelde afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Frederiksoord?

 1. Geef jouw postcode door (Drenthe)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Frederiksoord juli 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Frederiksoord? Nu vind jij een opsomming met meest bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Essent, Pure Energie, Greenchoice, NLE, Vattenfall en ook Energiedirect.nl, Powerpeers, Qurrent, Budget Energie, Oxxio uitgaande van een verbruik van 2050 kWh – 3900 kWh stroom en 850 m3 – 1450 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In Nederland kies je zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Loopt het contract bijna af, ga je van huis wisselen, of wil je gewoon af van jouw leverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Let op: controleer uiteraard de kleine lettertjes van het energiecontract. Hoe zit het met de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Frederiksoord. Als jij een contract hebt afgesloten zul jij een mail ontvangen van jullie nieuwe aanbieder. Hierin zie jij de kosten en bijkomende kosten (bijvoorbeeld leveringkosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten, vastrecht, energiebelasting: ) van het contract. Je ontvangt dit digitaal of per post, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Als jouw bestelling bevestigd wordt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze termijn heb je de mogelijkheid om gratis en zonder je te hoeven verantwoorden het contract ongeldig verklaren. Wil je dan niet? De overstap van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Huidige contract beëindigen

Het oude energiepakket wordt beëindigd. In de meeste gevallen doet de nieuwe aanbieder dit. Tip: ga je verhuizen? Je moet dan zelf dikwijls de actuele abonnementen stopzetten.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

De overstap goed regelen? Dan ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de toekomstige maatschappij. In de meeste gevallen doe je dit vlak voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan vaak nog tot 15 dagen na de overstap. De toekomstige maatschappij geeft dit door aan de eerdere aanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgerond, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Frederiksoord. Ze sturen jou hiervan wederom een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij bijstellen. Daarbij incasseren jullie jouw persoonlijke eindafrekening van je voormalige aanbieder. Bekijk nu “Fenor vergelijken“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is momenteel iets waar veel mensen mee bezig zijn. Denk aan je huis gasvrij verwarmen en je CO2 uitstoot verminderen. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De twee meest interessante mogelijkheden zijn wind en zon (stroom). Bijna alle aanbieders van energie doen hier aan mee. De maatschappijen importeren zonnestroom en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie onderscheiden we 2 situaties: investeren in zonnepanelen voor op je eigen huis of bewust de keuze maken voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Investeren in zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en bovendien je overschot aan stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Je krijgt daarvoor een kleine vergoeding in de gemeente Westerveld.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Op die manier verbruik je amper nog gas. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop i.v.m. een Nefit, AWB, Vaillant, Remeha of Intergas ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Je kunt flink besparen op de energierekening. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Het warmtenet kunnen ook uitkomst bieden.

Groene windenergie

In alle provincies zie je grote parken met windmolens. Windturbines dragen bij aan volledig groene windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder leveranciers biedt groene stroom via wind. Details per aanbieder vind je in onze energievergelijker. Iets actueels: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Drenthe.

Energieverbruik reduceren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Wanneer je jouw eigen verbruik kan verlagen kan je dat aanzienlijk besparen. Niet alleen op de kosten, maar ook op de uitstoot van CO2. Ga zoveel mogelijk voor apparaten met een A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Frederiksoord

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Frederiksoord en bezuinig op gas en licht!