Energieleveranciers Zuidvelde Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €415 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Zuidvelde vergelijken is gemakkelijk middels onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ziet rap de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je vind hier alle aantrekkelijke welkomstacties die je niet via de website van bijvoorbeeld Energiedirect.nl en Noordelijk Lokaal Duurzaam kan afsluiten. Het oversluiten gaat simpel en gebruiksvriendelijk. Hieronder lees je bruikbare feiten en tips bij het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe de overstapservice werkt, en wat jij kunt doen rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Zuidvelde

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Zuidvelde? Er is helaas niet één energieleverancier te vermelden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Het heeft te maken met factoren als: energieconsumptie en postcode. Eveneens ga je te kort door de bocht als je kijkt naar exclusief de energietarieven. Dat bepaalt maar voor een deel de maandelijks energierekeningen. Controleer maar de jaarafrekening: je vindt daar: netbeheerkosten, regiotoeslag, aansluitkosten, opslag duurzame energie, energiebelasting: het wordt allemaal doorbelast. Ook verstrekken flink wat aanbieders een gulle welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €140 tot +/- €290. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Horn.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het gaat om best een flinke calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Zuidvelde juli 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je totale jaarverbruik in. Dan check je een lijst met de beste energiecontracten. Je selecteert simpel de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is binnen no-time gedaan. Moeite bij het inschatten van jouw verbruik? Op deze website vind je het stroomverbruik en gasverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort woning Verbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Gezinssamenstelling Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.800 kWh 650 m³
2 bewoners 2.450 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 2.875 kWh 1.375 m³
2 & 2 kinderen 3.475 kWh 1.725 m³
Familie (3 kinderen) 4.375 kWh 2.000 m³

Alle pakketten

Alle bekende providers vergelijken. Van Engie tot Powerpeers.

Het goedkoopste contract

Nooit meer teveel betalen. Besparingen mogelijk tot €265 per jaar.

Probleemloos overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Zuidvelde

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Geïnteresseerd in een betaalbaar energiecontract? Hier tref je alle goedkope contracten. Dankzij de vergelijker kun je eenvoudig energieprijzen Zuidvelde vergelijken. Vul postcode + huisnummer & verbruiksgegevens in, en kies moeiteloos de goedkoopste aanbieder. Meer info over een bepaalde aanbieder? Selecteer dan de merkpagina. Stap nu over naar de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan aan de rechterkant en check snel de beste of meest betaalbare energieleverancier passend bij je energieverbruik. Ook interessant: goedkoopste energie in Saasveld afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Zuidvelde?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Drenthe)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of kies direct het verbruik.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Zuidvelde juli 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Zuidvelde? Op deze pagina check je een aantal van veel bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Pure Energie, Eneco, Greenchoice, Vattenfall, Essent + Energiedirect.nl, ENGIE, Qurrent, Budget Energie, Powerpeers berekend met een consumptie van 2500 kWh tot 3750 kWh stroom en 1300 m3 tot 1600 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In Nederland ben jij er verantwoordelijk voor bij wie je gas en licht afneemt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga jij verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij jouw bestaande energieaanbieder? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Goed om te weten: check uiteraard de condities van de energieaanbieder. Welke opzegtermijn geldt er, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Zuidvelde. Vanaf het punt dat je aankoop is verzonden ontvang je een bevestiging van jullie nieuwe leverancier. Hierin lees jij de geldige tarieven en voorwaarden (denk hierbij aan opslag duurzame energie, aansluitkosten, verbruikskosten, leveringkosten, netbeheerkosten: ) van het gekozen pakket. Dit kan per mail of post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

2 weken bedenktijd

Als je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis, of een geldige reden op te geven, het contract ongeldig verklaren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie is nu definitief.

Oude contract opzeggen

Jouw huidige gas & licht pakket zal worden opgezegd. In de meeste gevallen wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Belangrijk: ga je verhuizen? Dan moet je zelf normaliter het oude abonnement annuleren.

Doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw aanstaande maatschappij. Dikwijls moet dit iets voor de overstapdatum, maar het kan vaak nog tot 1 of 2 weken na de overstapdatum. Jouw aanstaande aanbieder geeft dit door aan je voormalige energiemaatschappij zodat deze de eindafrekening kan maken.

Het overstappen is gelukt

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal gas en stroom worden geleverd door jouw nieuwe energiemaatschappij in Zuidvelde. Ze sturen jou hiervan wederom een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij verhogen. Daarnaast ontvang jij een eindafrekening van de “vroegere” energieleverancier. Ga verder naar “actie Budget Energie“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is vandaag de dag een hot topic. Veelgehoorde kreten zijn gasvrij wonen en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik groene energie gebruiken? 2 relevante opties zijn keuzes zijn zon en wind (energie). Het gros van de energieleveranciers maken hier graag gebruik van. De maatschappijen bestellen zonne-energie en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen laten plaatsen voor op je eigen huis of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is vaak erg winstgevend. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en natuurlijk het overschot aan stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Je krijgt daarvoor een tegemoetkoming in de gemeente Noordenveld.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Daardoor verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Je stroomverbruik neemt wel toe. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop in vergelijking met Remeha, Vaillant, Atag, Intergas of Nefit ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Het warmtenet zijn ook populaire opties.

Windenergie

Op steeds meer plekken zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines dragen bij aan volledig zuivere windstroom voor NL huishoudens. Niet elke leveranciers werkt met deze vorm van groene stroom. Extra info hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Ook interessant: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Drenthe.

Energieverbruik reduceren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je besparen op je verbruik. Op het moment dat jij de energievraag kunt terugdringen kan je flink besparen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op CO-2 uitstoot. Houd rekening met producten met A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Zuidvelde

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Zuidvelde en bespaar op gas en licht!