Energieleveranciers Oude Niedorp Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €425 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Oude Niedorp vergelijken doe je razendsnel via onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je checkt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Ontdek unieke aanbiedingen die jij via de sites van bedrijven als Energiedirect.nl en Noordelijk Lokaal Duurzaam ontvangt. Het oversluiten gaat simpel en probleemloos. Op deze pagina bekijk je bruikbare toelichtingen en hulp voor het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en hoe het zit betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Oude Niedorp

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Oude Niedorp? Het is niet mogelijk één energieleverancier te betitelen waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt mede bepaald door indicatoren zoals: verbruik (kWh en m3) en adres. Daarnaast ga je te kort door de bocht als je kijkt naar alleen de energiekosten. Dat bepaalt slechts ten dele de energienota. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening: jij betaalt leveringkosten, netbeheerkosten, vastrecht, aansluitkosten, opslag duurzame energie: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Daarnaast verstrekken sommige organisaties een royale welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €160 tot €215. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Arnhem.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: We hebben het hier over nogal een flinke calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Oude Niedorp mei 2024? Geef je adresgegevens plus hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Nadien vind je een resultatenpagina met de goedkoopste energiecontracten. Je selecteert snel de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Het overstappen is zo geregeld. Tips gebruiken bij het doorgeven van gas en stroom verbruik? Hieronder vind jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Type woning Verbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit kWh Gas
1 persoon 1.825 kWh 700 m³
2 persoons huishouden 2.225 kWh 1.100 m³
Familie (1 kind) 2.975 kWh 1.500 m³
Gezin + 2 kinderen 3.725 kWh 1.700 m³
2 & 3 kinderen 4.250 kWh 2.100 m³

Compleet aanbod

Alle landelijke aanbieders vergelijken. Van Greenchoice tot Vandebron.

Altijd de laagste prijs

Niemand wil teveel betalen voor energie. Besparingen mogelijk tot €245 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Dit kan met de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Oude Niedorp

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Geïnteresseerd in een goedkoop energiecontract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Dankzij onze zoekmachine kan je direct energieprijzen Oude Niedorp vergelijken. Geef je woongegevens plusgas/licht inschatting in en zoek probleemloos het goedkoopste pakket. Meer info over een bepaalde leverancier? Ga dan verder naar de overkoepelende merksite. Vergelijk nu alle populaire energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen rechts en achterhaal binnen no-time de duurzaamste of meest goedkope energieleverancier passend bij je energieverbruik. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Horn afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Oude Niedorp?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Noord-Holland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Kies de beste aanbieding en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Oude Niedorp mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Oude Niedorp? Op energieleverancieractie.nl bekijk je een aantal van standaard pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals NLE, Pure Energie, Essent, Eneco, Vattenfall en ook Powerpeers, Energiedirect.nl, ENGIE, Oxxio, Qurrent gerekend met een verbruik van 2450 kWh t/m 3400 kWh stroom en 1400 m3 – 1750 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In Nederland bepaal je zelf waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is jouw energiecontract verlopen, ga je van huis wisselen, of ben je niet zo tevreden over jouw bestaande maatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Advies: bekijk altijd de kleine lettertjes van de energieaanbieder. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Oude Niedorp. Vanaf het punt dat je aankoop is verzonden ontvang je een bevestiging van de nieuwe leverancier. Aan de hand daarvan lees jij de overeengekomen kosten en regelgeving (zoals verbruikskosten, aansluitkosten, opslag duurzame energie, vastrecht, netbeheerkosten: ) van het energiepakket. Dit kan per mail of post, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Op het moment dat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Gedurende deze dagen kan je kosteloos en zonder je te hoeven verantwoorden je nieuwe abonnement opzeggen. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie is nu definitief.

Opzeggen van huidige energiecontract

Dat actuele gas en stroom pakket zal worden opgezegd. Gewoonlijk draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Let op: staat er een verhuizing op stapel? In dat geval moet je zelf gewoonlijk het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Om het oversluiten te verwerken dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw aanstaande leverancier. Normaliter doe je dit een paar dagen voor de overstapdatum, echter soms ook tot twee weken na de overstap. De nieuwe energieaanbieder speelt de standen door aan jouw oude aanbieder zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en begint de levering van stroom en gas door de geselecteerde energiemaatschappij in Oude Niedorp. Ze sturen jou hiervan uiteraard een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon corrigeren. Daarbij krijgen jullie de eindafrekening van jouw “oude” energieleverancier. Ga verder naar “contract Eneco“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is vandaag de dag een belangrijk thema. Voorbeelden zijn een gasvrij huis en minder CO2 uitstoten. Wat kan ik zelf doen met groene energie? Twee veelbesproken manieren zijn zonnestroom en windenergie. Het gros van de energieleveranciers maken hier graag gebruik van. De bedrijven importeren zonne-energie en stroom afkomstig van wind zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie heb je 2 opties: zonnepanelen laten plaatsen voor op jouw woning of specifiek zoeken naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan heel lucratief zijn. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken of uiteraard je overschot aan stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. In ruil krijg je terugleververgoeding in de gemeente Hollands Kroon.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Daardoor zal je gasverbruik significant dalen. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs wanneer je het vergelijk met een Intergas, Nefit, Vaillant, AWB of Atag ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Je kunt flink besparen op de energienota. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Pelletkachels kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door het hele land vormen windmolens het landschap. Windturbines genereren grote hoeveelheden windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elk energiepakket doet hier aan mee. Extra info hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Noord-Holland.

Energieverbruik minderen

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. In het geval jij de energievraag kan verlagen levert dat een besparing op. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op het vervuilen van de aarde. Koop specifiek apparaten met een A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Oude Niedorp

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energie aanbieders in Oude Niedorp en betaal minder voor gas en licht!