Energieleveranciers Arnhem Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar zo €565 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Arnhem vergelijken is kinderspel met behulp van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je treft snel de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je vind hier alle unieke welkomstkortingen die jij via de sites van onder andere Eneco en Innova Energie kunt gebruiken. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat simpel en kost slechts een paar minuten. Op energieleverancieractie.nl lees je nuttige informatie en adviezen ter ondersteuning bij het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, meer info over overstappen, en wat je moeten weten betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Arnhem

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Arnhem? Het is onmogelijk één energieleverancier te markeren waar jij het goedkoopst uit bent. Het is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie: stroom- en gas consumptie en locatie. Uiteraard moet je meer mee laten wegen dan alleen de energietarieven. Deze bepalen slechts deels de energienota. Controleer maar de jaarafrekening: je vindt daar: aansluitkosten, leveringkosten, energiebelasting, verbruikskosten, regiotoeslag: het telt allemaal mee. Tevens bieden sommige bedrijven een aantrekkelijke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Deze loopt op van €100 – €195. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Kolhorn.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Je hebt te maken met nogal een gecompliceerde rekensom. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Arnhem juni 2024? Geef je adresgegevens plus een schatting van je energieverbruik in. Daarop vind je een lijst met relevante energiecontracten. Je treft handig de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. De overstap is binnen enkele minuten geregeld. Moeite bij het inschatten van je gas & licht gebruik? Op de site detecteer je het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort huis Verbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Soort huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.900 kWh 650 m³
2 personen 2.450 kWh 1.025 m³
Gezin + 1 kind 3.025 kWh 1.450 m³
Familie (2 kinderen) 3.725 kWh 1.725 m³
2 & 3 kinderen 4.325 kWh 2.000 m³

Alle maatschappijen

Alle grote providers vergelijken. Van De Vastelastenbond tot Qurrent.

Besparen op je energie

Betaal niet langer teveel voor energie. Dit scheelt je zo €245 per jaar.

Direct overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Arnhem

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Op zoek naar een voordelig contract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Via de vergelijker kun je à la minute energieprijzen Arnhem vergelijken. Vul jouw locatie plusverbruik in, en zoek probleemloos het goedkoopste contract. Meer weten over een zeker pakket? Bekijk dan de merkpagina. Check nu de beste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan op deze pagina en check onmiddellijk de “groenste” of meest goedkope energieleverancier passend bij je energieverbruik. Zoek ook naar goedkoopste energie in Soest afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Arnhem?

 1. Geef jouw postcode door (Gelderland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Arnhem juni 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Arnhem? Onder dit stukje bekijk je een opsomming met veel bestelde pakketten van populaire energiemaatschappijen als Essent, Eneco, Pure Energie, Greenchoice, Vattenfall en natuurlijk Powerpeers, Budget Energie, Qurrent, Energiedirect.nl, ENGIE gerekend met een verbruik van 1700 kWh t/m 3250 kWh stroom plus 1350 m3 t/m 1850 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In ons land kies jij er zelf voor waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Ben je bij contractvrij, sta je op het punt om te verhuizen, of wil je gewoon af van jullie actuele leverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Advies: achterhaal ten alle tijde de voorschriften van de energieaanbieder. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Arnhem. Als je aankoop is verzonden zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de geselecteerde leverancier. Aan de hand daarvan vind je de kosten en condities (bijvoorbeeld aansluitkosten, regiotoeslag, vastrecht, verbruikskosten, energiebelasting: ) van het energiepakket. Dit kan per mail of post, in de regel binnen 14 dagen.

14 dagen bedenktijd

Nadat het nieuwe contract binnen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze periode mag je zonder consequenties, of een uitgebreide toelichting te geven, het pakket annuleren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Opzeggen van oude contract

Je werkende contract zal worden beëindigd. Dikwijls krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Let op: overstappen vanwege verhuizing? In dat geval moet je zelf gewoonlijk het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw toekomstige energiemaatschappij. In de regel gebeurt dit enkele dagen voor passeren van de gekozen dag van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot 1 of 2 weken na de dag van overstappen. De nieuwe aanbieder stuurt de standen door naar de eerdere energieaanbieder zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Arnhem. Hiervoor krijg je een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon bewerken. Daarbij ontvangen jullie de eindafrekening van de “vroegere” leverancier. Bekijk ook “E.ON contract afsluiten“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is hedendaags een belangrijk thema. Hierbij kun je denken aan gasvrij wonen en minder CO2 uitstoten. Maar hoe werkt groene energie nou precies? Twee veelbesproken keuzes zijn windenergie en zonne-energie. Veel maatschappijen werken hier dan ook graag mee. De maatschappijen bestellen zonne-energie en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie heb je 2 opties: investeren in zonnepanelen voor op het dak of bewust de keuze maken voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Investeren in zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je kunt je eigen stroom gebruiken plus jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Je ontvangt hiervoor terugleververgoeding in de gemeente Arnhem.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Middels dit systeem verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop in vergelijking met Intergas, Nefit, Vaillant, Remeha of Atag ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energienota. Zonneboilers, Het warmtenet en Infraroodpanelen kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

In alle provincies kom je windmolens tegen. Een windturbine levert schone windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder energiecontract doet hier aan mee. Meer hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Wat ook in opkomst is: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Gelderland.

Besparen op je verbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je besparen op je verbruik. Op het moment dat jij de energievraag reduceert kan je flink besparen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot apparaten met een A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Arnhem

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Arnhem en bespaar op gas en licht!