Energieleveranciers Soest Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €305 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Soest vergelijken doe je razendsnel door middel van onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je achterhaalt meteen de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Met veel unieke welkomstkortingen die je niet via de website van bijvoorbeeld Energieflex of Leon Zeewolde kan scoren. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat simpel en rap. Op de site doorzoek jij praktische aanwijzingen en handreikingen bij het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, meer info over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Soest

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Soest? Er is helaas niet één energieleverancier te vermelden waar jij het goedkoopst uit bent. Het heeft te maken met indicatoren zoals: stroom- en gas consumptie en adres. Verder zijn er meer zaken belangrijk dan exclusief de energietarieven. Dit beïnvloed maar beperkt de maandelijks energierekeningen. Inspecteer maar eens de laatste jaarafrekening: je vindt daar: verbruikskosten, netbeheerkosten, aansluitkosten, opslag duurzame energie, energiebelasting: het telt allemaal mee. Tevens geven flink wat bedrijven een vorstelijke welkomstkorting bij het overstappen. Deze loopt op van €90 – €255. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Deinum.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het gaat om een aardig gecompliceerde calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Soest juni 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je totale jaarverbruik in. Vervolgens volgt een resultatenpagina met de beste energiebedrijven. Je treft à la minute de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is zo doorgevoerd. Tips gebruiken bij het schatten van jouw verbruik? Op deze website vind jij het stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort huis Verbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Soort huishouden Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.825 kWh 600 m³
2 personen 2.175 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 2.750 kWh 1.425 m³
Gezin + 2 kinderen 3.675 kWh 1.625 m³
Gezin + 3 kinderen 4.100 kWh 2.025 m³

Compleet aanbod

Alle betrouwbare aanbieders vergelijken. Van Anode Energie tot en met UnitedConsumers.

Altijd de laagste prijs

Eenvoudig vergelijken op prijs. Besparingen tot wel €265 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Soest

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Overstappen op een voordelig energiepakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Aan de hand van onze speciale vergelijker kan men eenvoudig energieprijzen Soest vergelijken. Vul postcode + huisnummer plusverbruiksgegevens in, en vind eenvoudig de goedkoopste aanbieder. Meer informatie m.b.t. een bepaald pakket? Dit vind je in website van de aanbieder. Stap nu over naar alle populaire energie aanbiedingen en overstap bonussen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen hiernaast en check vlug de duurzaamste of voordeligste energieleverancier voor je verbruik. Lees nu verder over goedkoopste energie in Manderveen afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Soest?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Utrecht)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Maak een keuze uit de contracten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Soest juni 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Soest? Hieronder bekijk je een tabel met beschikbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Vattenfall, Greenchoice, Essent, NLE, Pure Energie maar uiteraard ook Powerpeers, Budget Energie, Energiedirect.nl, Qurrent, ENGIE op basis van een verbruik van 2300 kWh t/m 3000 kWh stroom en 900 m3 tot 1700 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Tegenwoordig ben je vrij om te kiezen bij welke partij jij gas en licht koopt. Ben je bij contractvrij, ga je binnenkort ergens anders wonen, of wil je gewoon af van jouw bestaande energiemaatschappij? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Vergeet niet: achterhaal uiteraard de condities van het gekozen energiepakket. Hoe zit het met de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Soest. Nadat je een bestelling hebt geplaatst zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jouw aanstaande maatschappij. In deze mail of brief zie je de prijzen en voorwaarden (denk aan opslag duurzame energie, vastrecht, energiebelasting, aansluitkosten, verbruikskosten: ) van jouw nieuwe pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, en het duurt een paar dagen.

2 weken bedenktijd

Als je de bevestiging ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze periode kun jij nog zonder kosten te maken, of een uitgebreide toelichting te geven, het contract ongeldig verklaren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude contract opzeggen

Jullie werkende energiecontract zal worden opgezegd. Normaliter krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Belangrijk: stap je over doordat je gaat verhuizen? Jij zult dan meestal de huidige contracten moet opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de nieuwe energieleverancier. Meestal doe je dit enkele dagen voor passeren van de gekozen dag van overstappen, echter soms ook tot 15 dagen na de overstapdatum. Jouw “nieuwe” energieleverancier zal deze gegeven doorzetten naar je voormalige maatschappij zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Soest. Je ontvangt hiervan wederom een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment bijstellen. Voorts krijg jij een jaaroverzicht en eindafrekening van je voormalige energiemaatschappij. Lees verder over “welkomstpremie Endinet Groep“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is momenteel een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Veelgehoorde kreten zijn een gasvrij huis en besparen op de CO2 uitstoot. Maar hoe werkt groene energie nou precies? Twee veelbesproken mogelijkheden zijn zonne-energie en windenergie. Veel van de aanbieders van energie werken hier dan ook graag mee. De bedrijven bestellen zonne-energie en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie heb je 2 opties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor je appartement of huis of kiezen voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf zonnepanelen plaatsen is heel interessant. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken maar ook je overschot aan stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Hiervoor ontvang je een tegemoetkoming in de gemeente Soest.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Middels dit systeem verbruik je amper nog gas. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop i.v.m. een Vaillant, Remeha, Nefit, Intergas of AWB ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Zonneboilers kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties kom je windmolens tegen. Deze windturbines leveren grote hoeveelheden windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elk energiepakket biedt groene stroom via wind. Meer daarover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Nieuw: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Utrecht.

Besparen energieverbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Op het moment dat je het verbruik van energie weet te verkleinen levert dat een besparing op. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op de uitstoot van CO2. Kies bijvoorbeeld bewust voor zuinige apparaten en A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Soest

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energieleveranciers in Soest en bespaar op gas en licht!