Energieleveranciers Deinum Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €555 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Deinum vergelijken gaat supersnel door middel van onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ontdekt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je checkt zo veel tijdelijke aanbiedingen die jij niet via de normale weg bij bijvoorbeeld Eneco of Qwint kan afsluiten. Overstappen van energie gaat gemakkelijk en is zo gepiept. Hier bekijk je functionele feiten en handreikingen bij het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat je moet weten over overstappen, en wat je moeten weten met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Deinum

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Deinum? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te bestempelen waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt mede bepaald door indicatoren zoals: stroom- en gasverbruik en adres. Verder zijn er meer zaken belangrijk dan uitsluitend de energietarieven. Dat beslaat maar voor een deel de uiteindelijke energierekening. Check maar eens jullie energie jaarrekening: opslag duurzame energie, aansluitkosten, leveringkosten, regiotoeslag, verbruikskosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Ook hanteren enkele leveranciers een flinke welkomstkorting als jij naar hen overstapt. Doorgaans is dat zo’n €80 t/m €275. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Niawier.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Je hebt te maken met een aanzienlijk ingewikkelde calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Deinum mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je geschatte verbruik in. Nadien check je een overzicht met de goedkoopste energie aanbieders. Jij kiest handig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap stelt niet veel voor, het is zo gepiept. Tips gebruiken bij het invoeren van jouw verbruik? Op deze pagina detecteer je het stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Soort huis Gasgebruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Samenstelling huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.925 kWh 600 m³
2 persoons huishouden 2.100 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 2.825 kWh 1.375 m³
2 & 2 kinderen 3.775 kWh 1.625 m³
Gezin + 3 kinderen 4.250 kWh 1.950 m³

Compleet aanbod

Alle erkende organisaties vergelijken. Van DELTA tot en met Powerpeers.

Makkelijk besparen op energie

Niet langer een hoge rekening. Je bespaart zo €395 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Deinum

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig energiecontract? Dan zit je hier helemaal goed! Aan de hand van energieleverancieractie.nl kun jij moeiteloos energieprijzen Deinum vergelijken. Vul jouw locatie en ook gas/licht inschatting in en kies direct het goedkoopste contract. Meer details over een zekere aanbieder? Dat is te vinden in het bedrijfsprofiel. Vergelijk nu de beste energie aanbiedingen en actiekortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Bekijk de handige stappen rechts en bekijk eenvoudig de beste of de goedkoopste energieleverancier voor je huis. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Warns afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Deinum?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Friesland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Deinum mei 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Deinum? Op energieleverancieractie.nl lees je een opsomming met standaard pakketten van grote NL energiemaatschappijen als NLE, Greenchoice, Essent, Pure Energie, Eneco en natuurlijk Powerpeers, Budget Energie, Qurrent, Oxxio, ENGIE uitgaande van een verbruik van 2350 kWh t/m 3000 kWh stroom en 1400 m3 – 1700 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Als consument kies jij er zelf voor naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Ben je bij contractvrij, ga je van huis wisselen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw huidige leverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit mag op elk moment. Goed om te weten: controleer wel de voorschriften van jouw energiemaatschappij. Hoe zit het met de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Deinum. Als je een bestelling hebt geplaatst zul jij een mail ontvangen van jullie nieuwe energieaanbieder. In dit schrijven vind je afgesproken prijzen en kleine lettertjes (bijvoorbeeld netbeheerkosten, regiotoeslag, aansluitkosten, verbruikskosten, energiebelasting: ) van het energiecontract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, in de regel binnen 14 dagen.

Wettelijke bedenktijd

Op het moment dat de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze 14 dagen mag je gratis en zonder je te hoeven verantwoorden het pakket annuleren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is dan bindend.

Huidige contract beëindigen

Dat actuele gas & licht pakket wordt beëindigd. Gewoonlijk zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Tip: ga je verhuizen? Bij dit scenario moet je zelf normaliter het contract even opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de toekomstige leverancier. Gewoonlijk wordt dit van je gevraagd enkele dagen voor passeren van de datum van overstap, maar het kan vaak nog tot twee weken nadat het contract is ingegaan. Jouw aanstaande maatschappij geeft dit door aan de eerdere energieleverancier zodat deze de eindafrekening kan maken.

Overstap is geslaagd

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles definitief gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van de gekozen energiemaatschappij in Deinum. Het is nog even wachten op natuurlijk een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze schatting van verbruikskosten mag jij verhogen. Ook ontvang je jouw persoonlijke eindafrekening van je voormalige energiemaatschappij. Lees verder over “Westland Infra actie“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is tegenwoordig iets waar veel mensen mee bezig zijn. Hierbij kun je denken aan gasvrij wonen en minder CO2 uitstoten. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De 2 meest toegepaste mogelijkheden zijn zonnestroom en windenergie. Het gros van de maatschappijen doen hier aan mee. De aanbieders halen deze windenergie en zonne-energie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie heb je 2 opties: investeren in zonnepanelen voor op het dak of speciaal op zoek gaan naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Investeren in zonnepanelen kan al snel lonen. Je kunt je eigen stroom gebruiken maar ook je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit noemen we ook wel salderen. Daarvoor heb je recht op een leuke prijs in de gemeente Menameradiel.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Door deze producten kan je het gasverbruik flink reduceren. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur i.v.m. een Vaillant, Remeha, Atag, Intergas of AWB ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo kan je direct besparen op de energienota. Zonneboilers, Pelletkachels en Het warmtenet zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Op steeds meer plekken zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Deze windturbines leveren volledig groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder maatschappij biedt groene stroom via wind. Een uitgebreide filter zul je in de energievergelijker terugvinden. Misschien iets voor je: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Friesland.

Minder energie consumeren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Als jij de energievraag reduceert kan dat al flink schelen. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op de uitstoot van CO2. Houd rekening met zuinige apparaten en A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Deinum

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiepakketten in Deinum en bespaar op gas en licht!