Energieleveranciers Warns Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €645 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Warns vergelijken is een eitje middels onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ziet eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je vind hier alle tijdelijke aanbiedingen die jij via de sites van bedrijven als Allure Energie of UnitedConsumers kunt gebruiken. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat simpel en vlug. Op de site bekijk je toepasbare informatie en support voor het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, meer info over overstappen, en wat je moeten weten omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Warns

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Warns? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier aan te duiden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit hangt af van jouw specifieke wensen: gas- en stroomverbruik en postcode. Uiteraard moet je meer mee laten wegen dan alleen de energiekosten. Dit bepaalt slechts deels de maandelijks energierekeningen. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening: jij betaalt netbeheerkosten, regiotoeslag, energiebelasting, leveringkosten, vastrecht: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Bovendien hanteren enkele maatschappijen een aantrekkelijke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Deze loopt op van €95 tot +/- €200. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Grijpskerke.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Je hebt te maken met een behoorlijk flinke berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Warns juni 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je geschatte verbruik in. Daarna volgt een resultatenpagina met de meest voordelige energiemaatschappijen. Je ontdekt meteen de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen stelt niet veel voor, het is zo gepiept. Problemen bij het invoeren van jullie energieverbruik? Op deze pagina check je het gas- en stroomverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort huis Gasconsumptie
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.850 kWh 675 m³
2 persoons huishouden 2.250 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 2.950 kWh 1.475 m³
2 & 2 kinderen 3.450 kWh 1.675 m³
Gezin + 3 kinderen 4.025 kWh 2.025 m³

Alle pakketten

Alle grote partijen vergelijken. Van Greenchoice tot HVC.

Flink besparen op jouw energie

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Besparingen tot wel €275 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Warns

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Wil jij een voordelig contract? Hier tref je alle goedkope contracten. Via energieleverancieractie.nl kan jij ogenblikkelijk energieprijzen Warns vergelijken. Geef je huisnummer en postcode plusverbruiksgegevens in, en zoek ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier. Meer info over een bepaald contract? Selecteer dan site van de leverancier. Stap nu over naar alle populaire energie aanbiedingen en overstap bonussen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan hiernaast en signaleer onmiddellijk de milieuvriendelijkste of voordeligste energieleverancier voor je verbruik. Vind alles uit over goedkoopste energie in Opijnen afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Warns?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Friesland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Kies de beste aanbieding en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Warns juni 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Warns? Op de site doorzoek jij een ranglijst van beschikbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Greenchoice, Vattenfall, Essent, NLE, Eneco maar ook Powerpeers, Budget Energie, ENGIE, Qurrent, Oxxio met een verbruik van 1850 kWh tot 4300 kWh stroom en 1100 m3 t/m 1500 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In dit land ben jij in control waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Loopt het contract bijna af, ga jij verhuizen, of wil je gewoon af van jouw bestaande energieleverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Advies: controleer uiteraard de voorwaarden van het huidige contract. Wat is de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Warns. Nadat jij een contract hebt afgesloten krijg je een bevestigingsmail of brief van de geselecteerde energiemaatschappij. Hierin vind je alle tarieven en extra regels (bijvoorbeeld energiebelasting, leveringkosten, aansluitkosten, vastrecht, verbruikskosten: ) van jouw nieuwe pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen een week.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat jouw bestelling bevestigd wordt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode heb je de mogelijkheid om gratis en zonder specifieke reden het contract ongeldig verklaren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jullie vorige gas & licht pakket zal worden opgezegd. In de regel wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Goed om te weten: krijg je een andere huis? In dat geval moet je zelf normaal gesproken het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een geslaagde overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de aanstaande energieaanbieder. Normaliter doe je dit een paar dagen voor de datum van overstap, maar het kan ook best 14 dagen na de overstap. Jouw aanstaande energieleverancier stuurt de standen door naar de eerdere energiemaatschappij die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door jouw nieuwe energiemaatschappij in Warns. Je ontvangt hiervan uiteraard een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze mag je op ieder moment verhogen. Daarnaast incasseer je jouw persoonlijke eindafrekening van je voormalige energiemaatschappij. Lees verder over “stroom en gas van Pure Energie“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is vandaag de dag een hot topic. Veelgehoorde kreten zijn wonen zonder gasaansluiting en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? Twee veelbesproken opties zijn wind en zon (stroom). Bijna alle maatschappijen maken hier graag gebruik van. De leveranciers bestellen zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie heb je 2 opties: zonnepanelen installeren voor je appartement of huis of bewust de keuze maken voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en tevens je overschot aan stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Daarvoor heb je recht op een tegemoetkoming in de gemeente Súdwest-Fryslân.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Op die manier kan je het gasverbruik flink reduceren. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in vergelijking met AWB, Vaillant, Atag, Remeha of Nefit ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energierekening. Het warmtenet, Pelletkachels en Zonneboilers zijn ook innovatieve producten.

Groene windenergie

Op steeds meer plekken zie je grote parken met windmolens. De windturbine voorziet in volledig zuivere windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder leveranciers biedt deze vorm van stroom aan. Details per aanbieder kan je bekijken in de energievergelijker. Misschien iets voor je: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Friesland.

Besparen op je verbruik

Wil je echt groen zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Zodra je jouw energieconsumptie kan verlagen levert dat een besparing op. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de uitstoot van CO2. Ga zoveel mogelijk voor apparatuur met A of A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Warns

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Warns en bezuinig op gas en licht!