Energieleveranciers Matsloot Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €645 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Matsloot vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit middels onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ontdekt probleemloos de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je checkt zo veel speciale aanbiedingen die men standaard niet bij bijv. Huismerk Energie en Vattenfall kan afsluiten. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat eenvoudig en is zo gepiept. Hier bekijk je praktische aanwijzingen en support bij het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe je snel kunt overstappen, en wat de mogelijkheden zijn ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Matsloot

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Matsloot? Er is helaas niet één energieleverancier te markeren die echt het goedkoopste is. Het is afhankelijk van indicatoren zoals: gas- en stroomverbruik en adres. Uiteraard ga je te kort door de bocht als je kijkt naar enkel de energietarieven. Dat beslaat maar in kleine mate de maandelijks energierekeningen. Check maar eens jullie jaarrekening van de energieleverancier: leveringkosten, verbruikskosten, aansluitkosten, opslag duurzame energie, energiebelasting: het telt allemaal mee. Bovendien hanteren enkele maatschappijen een flinke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €160 tot +/- €235. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Well.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Je hebt te maken met nogal een flinke calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Matsloot juli 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + energieverbruik in. Daarop tref jij een overzicht met de goedkoopste energiemaatschappijen. Je vindt zo à la minute de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen is binnen no-time gepiept. Tips gebruiken bij het invoeren van je gas & licht gebruik? Op deze website detecteer je het stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Type woning Gas
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Type huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.900 kWh 750 m³
2 personen 2.250 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 2.825 kWh 1.350 m³
Gezin + 2 kinderen 3.550 kWh 1.750 m³
2 & 3 kinderen 4.175 kWh 1.900 m³

Complete vergelijking

Alle gangbare providers vergelijken. Van Huismerk Energie tot aan Oxxio.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Neem afscheid van hoge rekeningen. Je bespaart zo €335 per jaar.

A la minute overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Matsloot

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar pakket? Dan zit je hier helemaal goed! Via onze speciale vergelijker kan men rap energieprijzen Matsloot vergelijken. Vul postcode + huisnummer + verbruiksgegevens in, en vind à la minute de goedkoopste aanbieder. Meer info over een bepaalde leverancier? Klik dan op de merkpagina. Ontdek nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan die je hiernaast ziet en vind vlug de meest geschikte of goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Lees nu verder over goedkoopste energie in Folsgare afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Matsloot?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Drenthe)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Matsloot juli 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Matsloot? Nu vind jij een opsomming met veel bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Eneco, Greenchoice, Vattenfall, Pure Energie, NLE + Powerpeers, Energiedirect.nl, Oxxio, ENGIE, Qurrent berekend met een consumptie van 1800 kWh t/m 3150 kWh stroom en 1250 m3 – 2000 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In ons land beslis jij zelf bij welke partij jij gas en licht koopt. Loopt het contract bijna af, sta je op het punt om te verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw maatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Kijk uit: bekijk wel de condities van jouw energiemaatschappij. Welke opzegtermijn geldt er, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Matsloot. Op het moment dat je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de geselecteerde leverancier. In dit schrijven lees je de prijzen en bijkomende kosten (denk aan verbruikskosten, aansluitkosten, vastrecht, netbeheerkosten, regiotoeslag: ) van jouw nieuwe pakket. Dit kan per mail of post, en het duurt een paar dagen.

Wettelijke bedenktijd

Op het moment dat je de bevestiging ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je gratis en zonder specifieke reden het pakket annuleren. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Opzeggen van huidige energiecontract

Dat lopende pakket wordt stopgezet. Doorgaans zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Goed om te weten: ga je van woning wisselen? Dan moet je zelf normaal gesproken de actuele abonnementen stopzetten.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Om het oversluiten te verwerken dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de toekomstige leverancier. Doorgaans gebeurt dit vlak voor de datum van overstap, maar het kan ook best 2 weken nadat het contract is ingegaan. Jouw aanstaande maatschappij stuurt de standen door naar jouw oude leverancier waarna je een eindafrekening ontvangt.

Overstap is geslaagd

Alle stappen doorlopen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de geselecteerde energiemaatschappij in Matsloot. Je ontvangt hiervan een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon aanpassen. Tevens ontvangen jullie een eindafrekening van jouw “oude” energieaanbieder. Bezoek nu “vergelijk Fenor“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is vandaag de dag een veelbesproken doelstelling. Veelgehoorde kreten zijn je huis gasvrij verwarmen en minder CO2 uitstoten. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De 2 meest toegepaste opties zijn wind en zon (stroom). Het gros van de energieleveranciers hebben dat in hun portfolio. De leveranciers importeren zonne-energie en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie kun jij kiezen: zonnepanelen installeren voor je appartement of huis of bewust de keuze maken voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan al snel lonen. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen maar ook het overschot aan stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Je ontvangt hiervoor een tegemoetkoming in de gemeente Noordenveld.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zodoende zal je gasverbruik significant dalen. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop als je ze legt naast een Nefit, Intergas, AWB, Vaillant of Atag ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo kan je direct besparen op de energierekening. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Zonneboilers kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Op steeds meer plekken kom je windmolens tegen. Windturbines genereren grote hoeveelheden windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elk energiecontract biedt groene stroom via wind. Meer hierover vind je in onze energievergelijker. Wat ook in opkomst is: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Drenthe.

Besparen energieverbruik

Wil je echt groen zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Zodra jij jouw persoonlijke energieconsumptie kunt minderen levert dat een besparing op. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op het vervuilen van de aarde. Houd rekening met apparaten met een A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Matsloot

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Matsloot en bezuinig op gas en licht!