Energieleveranciers Well Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €355 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Well vergelijken is een eitje dankzij onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ziet eenvoudig de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Ontdek unieke acties die je niet via de website van o.a. Essent of Qurrent kunt vinden. Overstappen van energie gaat moeiteloos en kost slechts een paar minuten. Hier vind je praktische informatie en adviezen ter ondersteuning bij het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat precies de overstapservice is, en hoe het zit rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Well

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Well? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te vermelden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit hangt af van indicatoren zoals: energieconsumptie en woonplaats. Bovendien zijn er veel aspecten belangrijker dan exclusief de energietarieven. Deze bepalen maar voor een deel je rekening voor de energie. Bekijk maar eens je jaarrekening van de energieleverancier: energiebelasting, aansluitkosten, vastrecht, leveringkosten, regiotoeslag: het telt allemaal mee. Tevens gunnen flink wat maatschappijen een hoge welkomstpremie voor overstappers. Deze loopt op van €165 tot €210. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Haaksbergen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het betreft een behoorlijk gecompliceerde berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Well juli 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en energieverbruik in. Nadien doorzoek je een overzicht met de beste energieleveranciers. Jij kiest snel de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is zo rond gemaakt. Tips gebruiken bij het doorgeven van je gas & licht gebruik? Hier bekijk jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Type woning Gasverbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Gezinssamenstelling Stroom Gas
1 persoon 1.800 kWh 750 m³
2 personen 2.475 kWh 1.025 m³
Familie (1 kind) 3.025 kWh 1.300 m³
Familie (2 kinderen) 3.650 kWh 1.700 m³
Gezin + 3 kinderen 4.200 kWh 1.950 m³

Alle pakketten

Alle gangbare partijen vergelijken. Van Eneco tot en met Innova Energie.

Het goedkoopste contract

Vergelijk alle contracten op prijs. Besparingen mogelijk tot €225 per jaar.

Direct overstappen

Dankzij de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Well

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een voordelig pakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Door middel van energieleverancieractie.nl kan jij à la minute energieprijzen Well vergelijken. Vul jouw locatie plusverbruiksgegevens in, en bekijk snel de goedkoopste leverancier. Meer info over een zeker contract? Dat is te vinden in site van de leverancier. Check nu de beste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan aan de rechterkant en bekijk snel de milieuvriendelijkste of meest goedkope energieleverancier voor jouw situatie. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Oud Zuilen afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Well?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Gelderland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Well juli 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Well? Nu lees je een tabel met gangbare pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Essent, Greenchoice, Vattenfall, NLE, Eneco en natuurlijk Oxxio, Energiedirect.nl, Powerpeers, ENGIE, Qurrent uitgaande van een verbruik van 2050 kWh – 3050 kWh stroom en 1150 m3 tot 1650 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Als consument maak je zelf uit waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga jij verhuizen, of ben je ontevreden over jouw bestaande energieleverancier? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Belangrijk: check uiteraard de kleine lettertjes van het huidige contract. Heb je maken met een opzegtermijn en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Well. Als je een bestelling hebt geplaatst ontvang je ter bevestiging een mail of brief van jullie nieuwe energieleverancier. Daarin vind jij de prijzen en bijkomende kosten (zoals regiotoeslag, opslag duurzame energie, energiebelasting, vastrecht, netbeheerkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Dit kan per mail of post, doorgaans binnen 2 weken.

14 dagen bedenktijd

Wanneer je de bevestiging ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis en zonder opgaaf van reden het pakket annuleren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie is dan bindend.

Huidige contract beëindigen

Jullie huidige energiepakket wordt opgezegd. Meestal wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Let op: krijg je een andere huis? Je moet dan zelf gewoonlijk het oude abonnement annuleren.

Jouw meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de aanstaande energiemaatschappij. Dikwijls gebeurt dit een paar dagen voor de ingangsdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot een paar dagen na de dag van overstappen. De nieuwe leverancier zal deze gegeven doorzetten naar de “vroegere” energieleverancier waarna je een eindafrekening ontvangt.

Het overstappen is gelukt

Alle stappen doorlopen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Well. Je kunt rekenen op uiteraard een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze mag je op ieder moment bijstellen. Bovendien ontvangen jullie jouw persoonlijke eindafrekening van de eerdere energieaanbieder. Bezoek nu “gas licht Eneco“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is tegenwoordig een hot topic. Veelgehoorde kreten zijn een woning zonder gas en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De twee meest interessante mogelijkheden zijn windenergie en zonne-energie. Veel aanbieders van energie hebben dat in hun portfolio. De bedrijven importeren windenergie en zonne-energie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen installeren voor je appartement of huis of kiezen voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken maar ook het overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Daarvoor heb je recht op een kleine vergoeding in de gemeente Maasdriel.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zo zal je gasverbruik significant dalen. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen zijn nog best duur als je ze legt naast een AWB, Nefit, Remeha, Vaillant of Atag ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo kan je direct besparen op de energienota. Zonneboilers, Het warmtenet en Infraroodpanelen zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door heel Nederland zie je grote parken met windmolens. Windturbines dragen bij aan 100% groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke leveranciers biedt deze vorm van stroom aan. Meer daarover kan je bekijken in de energievergelijker. Ook interessant: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Gelderland.

Energieverbruik reduceren

Wil je echt groen zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Wanneer je jouw energieconsumptie kan verlagen zal de besparing groot zijn. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op de uitstoot van CO2. Probeer je te beperkten tot zuinige apparaten en A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Well

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energieleveranciers in Well en bespaar op gas en licht!