Energieleveranciers Oud Zuilen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €355 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Oud Zuilen vergelijken gaat supersnel via onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je treft vlug de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Met veel speciale aanbiedingen die men standaard niet bij bijv. Eneco of Pure Energie kunt vinden. Het oversluiten gaat moeiteloos en gebruiksvriendelijk. Op deze pagina lees je praktische informatie en tips ter ondersteuning bij het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, meer info over overstappen, en hoe het zit rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Oud Zuilen

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Oud Zuilen? Er is helaas niet één energieleverancier te onderscheiden die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt beïnvloed door jouw specifieke wensen: energieconsumptie en woning. Ook ga je te kort door de bocht als je kijkt naar uitsluitend de energiekosten. Dat beslaat maar voor een deel de uiteindelijke energierekening. Controleer maar de jaarafrekening: je vindt daar: regiotoeslag, netbeheerkosten, verbruikskosten, vastrecht, leveringkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Bovendien gunnen enkele maatschappijen een hoge welkomstkorting als jij naar hen overstapt. Doorgaans is dat zo’n €135 – €190. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Appelscha.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: We hebben het hier over een behoorlijk ingewikkelde berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Oud Zuilen juli 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en energieverbruik in. Daarop check je een resultatenpagina met de meest voordelige energie aanbieders. Je vindt zo snel de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Het overstappen is kinderspel, het is snel doorgevoerd. Hulp nodig bij het invoeren van jullie energieverbruik? Op de site check je het gas- en stroomverbruik van voor verschillende situaties.


Soort huis Gasgebruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Type huishouden Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.900 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.350 kWh 1.000 m³
2 & 1 kind 2.950 kWh 1.350 m³
2 & 2 kinderen 3.750 kWh 1.600 m³
2 & 3 kinderen 4.300 kWh 2.000 m³

Alle maatschappijen

Alle gangbare aanbieders vergelijken. Van Huismerk Energie tot aan Powerpeers.

Flink besparen op jouw energie

Betaal niet langer teveel voor energie. Dit scheelt je zo €225 per jaar.

A la minute overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Oud Zuilen

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Overstappen op een voordelig pakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Geholpen door onze tool kun jij eenvoudig energieprijzen Oud Zuilen vergelijken. Geef je huisnummer en postcode & verbruik in, en kies moeiteloos het goedkoopste contract. Meer info over een zeker contract? Klik dan op de merkpagina. Check nu de beste energie aanbiedingen en actiekortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Maak gebruik van het stappenplan op deze pagina en vind à la minute de beste of meest goedkope energieleverancier voor jouw situatie. Vind alles uit over goedkoopste energie in Hoogmade afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Oud Zuilen?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Utrecht)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het volledige verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Oud Zuilen juli 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Oud Zuilen? Op energieleverancieractie.nl lees je een ranglijst van veel bestelde pakketten van populaire energiemaatschappijen als Vattenfall, Eneco, NLE, Greenchoice, Essent en natuurlijk Powerpeers, Energiedirect.nl, ENGIE, Qurrent, Budget Energie op basis van een verbruik van 2350 kWh tot 2850 kWh stroom en 1400 m3 t/m 1500 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In Nederland ben jij er verantwoordelijk voor waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Loopt het contract bijna af, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je ontevreden over jouw bestaande leverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Tip: controleer altijd de opgestelde regels van jouw energiemaatschappij. Wat is de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Oud Zuilen. Nadat het contract is doorgevoerd ontvang je een bevestiging van de aankomende aanbieder. In deze mail of brief vind je de prijzen en condities (bijvoorbeeld vastrecht, aansluitkosten, energiebelasting, regiotoeslag, verbruikskosten: ) van het energiepakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd energiecontract

Nadat jouw bestelling bevestigd wordt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze periode heb je de mogelijkheid om gratis en zonder opgaaf van reden jouw aanvraag annuleren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie is dan bindend.

Oude energiepakket opzeggen

Je oude gas en stroom pakket zal worden opgezegd. Gewoonlijk doet de nieuwe aanbieder dit. Tip: krijg je een andere huis? Bij dit scenario moet je zelf dikwijls de huidige contracten moet opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw “nieuwe” energiemaatschappij. Normaliter moet dit een paar dagen voor het moment van overstappen, maar soms gebeurt het ook 1 of 2 weken nadat het contract is ingegaan. Jouw toekomstige energiemaatschappij geeft dit door aan de eerdere energiemaatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Het overstappen is gelukt

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en begint de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Oud Zuilen. Het is nog even wachten op uiteraard een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Je kunt dit gewoon bewerken. Voorts krijgen jullie een eindafrekening van jouw oude maatschappij. Check ook “contract Anode Energie“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een veelbesproken doelstelling. Voorbeelden zijn gasvrij wonen en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De twee meest interessante alternatieven zijn windenergie en zonne-energie. Veel van de energiemaatschappijen hebben dat in hun portfolio. De organisaties reserveren stroom – afkomstig van zon en wind – bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op jouw woning of kiezen voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je kunt je eigen stroom gebruiken maar ook de “extra” stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Jullie ontvangen hiervoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Stichtse Vecht.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Middels dit systeem gaat je gasverbruik flink omlaag. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering als je ze legt naast een Intergas, Nefit, Atag, AWB of Remeha ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Zonneboilers kun je ook nog afwegen.

Groene windenergie

Op een groeiend aantal locaties kom je windmolens tegen. Windturbines genereren schone windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elk energiepakket biedt groene stroom via wind. Extra info hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Ook interessant: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Utrecht.

Energieverbruik minderen

Bewuster met elektriciteit omgaan? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Als je jouw energieconsumptie minimaliseert heeft dat direct effect. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op de milieubelasting. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparaten met een A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Oud Zuilen

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Oud Zuilen en betaal minder voor gas en licht!