Energieleveranciers Folsgare Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €295 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Folsgare vergelijken gaat supersnel middels onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ontdekt rap de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Check alle exclusieve acties die jij via de sites van bedrijven als DELTA en Vandebron ontvangt. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat gemakkelijk en prettig. Op deze website bekijk je functionele feiten en handreikingen bij het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat je moet weten over overstappen, en hoe het zit rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Folsgare

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Folsgare? Het is niet mogelijk één energieleverancier te kwalificeren die echt het goedkoopste is. Dit wordt mede bepaald door indicatoren zoals: verbruik (kWh en m3) en woonplaats. Verder ga je te kort door de bocht als je kijkt naar enkel de energiekosten. Dit beïnvloed maar voor een deel de uiteindelijke energierekening. Controleer maar de energie jaarrekening: verbruikskosten, leveringkosten, energiebelasting, opslag duurzame energie, regiotoeslag: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Daarnaast bieden enkele aanbieders een flinke welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Doorgaans is dat zo’n €165 tot €235. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Oud Zuilen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het gaat om nogal een moeilijke calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Folsgare juli 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Hierna doorzoek je een lijst met de meest voordelige energiecontracten. Je treft onmiddellijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen is zo gedaan. Moeite bij het doorgeven van je jaarlijkse energiegebruik? Hierna detecteer je het stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Type woning Gasgebruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Type huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 1.875 kWh 750 m³
2 persoons huishouden 2.275 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 2.725 kWh 1.400 m³
Gezin + 2 kinderen 3.550 kWh 1.775 m³
Familie (3 kinderen) 4.250 kWh 2.000 m³

Alle organisaties

Alle landelijke providers vergelijken. Van Anode Energie tot Vattenfall.

Altijd de laagste prijs

Niemand wil teveel betalen voor energie. Dit scheelt je zo €365 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Folsgare

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Wil jij een voordelig contract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Door middel van energieleverancieractie.nl kan jij à la minute energieprijzen Folsgare vergelijken. Vul postcode + huisnummer & verbruiksgegevens in, en zoek direct het goedkoopste pakket. Aanvullende info over een zeker contract? Bekijk dan site van de leverancier. Vergelijk nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen die je hiernaast ziet en vind à la minute de duurzaamste of voordeligste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Zuidland afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Folsgare?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Friesland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Folsgare juli 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Folsgare? Onder dit stukje vind jij een tabel met standaard pakketten van energiemaatschappijen zoals Essent, Pure Energie, Vattenfall, NLE, Eneco maar ook Oxxio, Budget Energie, ENGIE, Powerpeers, Energiedirect.nl berekend met een consumptie van 2500 kWh t/m 3900 kWh stroom plus 1100 m3 – 1800 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Als consument bepaal je zelf waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Loopt het contract bijna af, sta je op het punt om te verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij je leverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Let op: controleer zeker even de voorwaarden van de huidige energieleverancier. Hoe zit het met de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Folsgare. Zodra je een bestelling hebt geplaatst krijg je de bevestiging binnen van de gekozen aanbieder. In dit schrijven tref je de kosten en voorwaarden (denk aan opslag duurzame energie, aansluitkosten, verbruikskosten, energiebelasting, netbeheerkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen een week.

Bedenktijd bij energiepakket

Zodra je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze periode mag je gratis en zonder specifieke reden jouw aanvraag annuleren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Oude energiepakket opzeggen

Dat huidige gas & licht pakket wordt opgezegd. Gewoonlijk draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Belangrijk: ga je van woning wisselen? Bij dit scenario moet je zelf normaliter de huidige contracten moet opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw aanstaande energieleverancier. Dikwijls wordt dit van je gevraagd enkele dagen voor passeren van de ingangsdatum, maar het kan vaak nog tot 14 dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw toekomstige energieleverancier speelt de standen door aan je voormalige maatschappij zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt van energie

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en begint de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Folsgare. Je kunt rekenen op een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze mag je op ieder moment aanpassen. Daarnaast incasseer jij jouw persoonlijke eindafrekening van je voormalige aanbieder. Bekijk nu “E.ON vergelijken“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is momenteel iets waar veel mensen mee bezig zijn. Hierbij kun je denken aan wonen zonder gasaansluiting en je CO2 uitstoot verminderen. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De meest relevante alternatieven zijn windenergie en zonne-energie. De meeste energiemaatschappijen werken hier dan ook graag mee. De aanbieders bestellen zonnestroom en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: zelf zonnepanelen aanschaffen voor je appartement of huis of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf zonnepanelen plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen plus de “extra” stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Jullie ontvangen hiervoor terugleververgoeding in de gemeente Súdwest-Fryslân.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zo gaat je gasverbruik flink omlaag. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop i.v.m. een Nefit, AWB, Atag, Remeha of Vaillant ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Het warmtenet zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties kom je windmolens tegen. Een windturbine levert grote hoeveelheden windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder maatschappij is automatisch aanbieder van groene stroom. Een uitgebreide filter is beschikbaar in onze online energievergelijker. Wat ook in opkomst is: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Friesland.

Energieverbruik reduceren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Op het moment dat je jouw energieconsumptie reduceert kan dat al flink schelen. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op het vervuilen van de aarde. Koop specifiek apparatuur met A of A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Folsgare

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Folsgare en betaal minder voor gas en licht!