Energieleveranciers Margraten Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €635 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Margraten vergelijken is gemakkelijk via onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ontdekt onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Ontdek exclusieve acties die men standaard niet bij onder andere DELTA of Leon Zeewolde ontvangt. Overstappen gaat eenvoudig en vlug. Op deze website vind je bruikbare details en hulp ter ondersteuning bij het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe je snel kunt overstappen, en wat de mogelijkheden zijn betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Margraten

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Margraten? Het is onmogelijk één energieleverancier te kwalificeren die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt mede bepaald door factoren als: energieverbruik en adres. Daarnaast moet je meer mee laten wegen dan uitsluitend de energiekosten. Dit beïnvloed maar voor een deel de energienota. Bekijk maar eens je jaarrekening van de energieleverancier: opslag duurzame energie, netbeheerkosten, verbruikskosten, vastrecht, aansluitkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Tevens gunnen flink wat bedrijven een hoge welkomstkorting als jij naar hen overstapt. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €115 tot +/- €240. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Waskemeer.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: We hebben het hier over nogal een ingewikkelde berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Margraten juli 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Dan check je een lijst met beschikbare energiebedrijven. Je treft à la minute de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen stelt niet veel voor, het is zo geregeld. Hulp nodig bij het schatten van jouw energieconsumptie? Op de site check je het gas- en stroomverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Type woning Verbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Soort huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 2.000 kWh 675 m³
2 bewoners 2.475 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 2.825 kWh 1.400 m³
Familie (2 kinderen) 3.500 kWh 1.650 m³
Gezin + 3 kinderen 4.325 kWh 2.025 m³

Complete vergelijking

Alle landelijke partijen vergelijken. Van Essent tot aan NLE.

Een lagere energierekening

Neem afscheid van hoge rekeningen. Besparingen mogelijk tot €335 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Dit kan met de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Margraten

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Ben jij op zoek naar een goedkoop energiepakket? Dan zit je hier helemaal goed! Op basis van onze zoekmachine kan men probleemloos energieprijzen Margraten vergelijken. Geef je woongegevens & stoom/gas verbruik in en bekijk probleemloos het goedkoopste pakket. Aanvullende info over een zeker pakket? Dat is te vinden in de overkoepelende merksite. Ontdek nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan die je hiernaast ziet en vind snel de duurzaamste of meest goedkope energieleverancier voor je verbruik. Zoek ook naar goedkoopste energie in Exloo afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Margraten?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Limburg)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Margraten juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Margraten? Op energieleverancieractie.nl vind je een aantal van gangbare pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Vattenfall, Greenchoice, Pure Energie, NLE, Eneco en ook Powerpeers, Energiedirect.nl, ENGIE, Oxxio, Qurrent op basis van een verbruik van 2200 kWh t/m 4050 kWh stroom en 950 m3 tot 1800 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Als consument ben jij er verantwoordelijk voor bij wie je gas en licht afneemt. Is je energiecontract bijna afgelopen, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je niet zo tevreden over jullie actuele energiemaatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Tip: controleer wel de condities van de huidige energieleverancier. Hoe zit het met de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Margraten. Zodra je nieuwe bestelling is afgerond krijg je een bevestigingsmail of brief van de aankomende energieleverancier. In deze mail of brief tref jij de overeengekomen kosten en condities (bijvoorbeeld regiotoeslag, energiebelasting, leveringkosten, verbruikskosten, aansluitkosten: ) van het energiecontract. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen een week.

2 weken bedenktijd

Nadat de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Gedurende deze dagen kan je kosteloos en zonder specifieke reden jouw aanvraag annuleren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Huidige contract beëindigen

Het werkende gas en stroom pakket wordt stopgezet. Doorgaans wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Advies: stap je over doordat je gaat verhuizen? Bij dit scenario moet je zelf in de regel het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de aanstaande energieaanbieder. Gewoonlijk doe je dit vlak voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan ook best 15 dagen na de dag van overstappen. De nieuwe aanbieder speelt de standen door aan jouw oude energieaanbieder waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles in orde gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door de nieuwe energiemaatschappij in Margraten. Hiervoor krijg je uiteraard een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze inschatting van kosten kan je altijd verhogen. Daarnaast krijgen jullie de eindafrekening van jouw “oude” aanbieder. Bekijk nu “korting bij Enduris“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is op dit moment een belangrijk thema. Denk aan een gasvrij huis en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De twee meest interessante mogelijkheden zijn zonnestroom en windenergie. Een groot aantal energie-aanbieders hebben dit al geïntegreerd. De bedrijven reserveren windenergie en zonne-energie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie heb je 2 opties: zonnepanelen installeren voor op je eigen huis of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf zonnepanelen plaatsen is heel interessant. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en tevens jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Hiervoor ontvang je een kleine vergoeding in de gemeente Eijsden-Margraten.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zo zal je gasverbruik significant dalen. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering wanneer je het vergelijk met een Nefit, Intergas, Remeha, AWB of Atag ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Je kunt flink besparen op de energierekening. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Het warmtenet zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door heel Nederland zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines dragen bij aan schone windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder energiepakket werkt met deze vorm van groene stroom. Extra info hierover kan je bekijken in de energievergelijker. Ook interessant: een deel van een windmolen kopen in provincie Limburg.

Energieverbruik reduceren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je besparen op je verbruik. Als je jouw energieconsumptie minimaliseert kan je dat aanzienlijk besparen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor zuinige apparaten en A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Margraten

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk aanbieders van energie in Margraten en bezuinig op gas en licht!