Energieleveranciers Malden Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €665 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Malden vergelijken gaat eenvoudig met behulp van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je treft rap de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Met veel tijdelijke kortingsacties die jij niet via de normale weg bij o.a. Anode Energie of Pure Energie kunt gebruiken. Overstappen gaat gemakkelijk en rap. Op de site lees je functionele informatie en support ten behoeve van het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat je moet weten over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Malden

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Malden? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te bestempelen waar jij het goedkoopst uit bent. Het is afhankelijk van jouw specifieke wensen: stroom- en gasverbruik en locatie. Verder moet je verder kijken dan puur de energietarieven. Dit beïnvloed maar in kleine mate de energienota. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van de energieleverancier: energiebelasting, regiotoeslag, verbruikskosten, vastrecht, aansluitkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Daarnaast verstrekken enkele aanbieders een flinke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. In de praktijk ligt varieert dit van €120 t/m €275. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Warmenhuizen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het is een aanzienlijk ingewikkelde calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Malden mei 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en een schatting van je energieverbruik in. Aansluitend tref jij een opsomming met relevante energieleveranciers. Je treft handig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten is binnen no-time geregeld. Problemen bij het invoeren van je jaarlijkse energiegebruik? Op deze website tref jij het stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Soort huis Gasgebruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Samenstelling huishouden Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.875 kWh 600 m³
2 personen 2.300 kWh 1.025 m³
Familie (1 kind) 3.075 kWh 1.475 m³
Gezin + 2 kinderen 3.425 kWh 1.800 m³
Gezin + 3 kinderen 4.325 kWh 2.100 m³

Alle leveranciers

Alle bekende organisaties vergelijken. Van Huismerk Energie tot aan HVC.

Besparen op de energienota

Niet langer een hoge rekening. Je bespaart zo €255 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Dankzij de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Malden

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Op zoek naar een betaalbaar contract voor jouw energie? Dan zit je hier helemaal goed! Aan de hand van onze tool kan men direct energieprijzen Malden vergelijken. Vul postcode + huisnummer en verbruiksgegevens in, en vind onmiddellijk de goedkoopste aanbieder. Meer info over een zekere leverancier? Selecteer dan website van de aanbieder. Check nu de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen die je hiernaast ziet en bekijk snel de duurzaamste of meest goedkope energieleverancier voor je huis. Lees nu verder over goedkoopste energie in Eursinge-De-Wolden afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Malden?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Gelderland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Malden mei 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Malden? Op de site bekijk je een lijstje met meest bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Essent, Greenchoice, Vattenfall, Eneco, Pure Energie en ook Powerpeers, Budget Energie, Qurrent, Energiedirect.nl, ENGIE uitgaande van een verbruik van 1550 kWh tot 2550 kWh stroom plus 1050 m3 t/m 1600 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In ons land maak je zelf uit naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is je energiecontract bijna afgelopen, sta je op het punt om te verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw bestaande energieleverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Goed om te weten: achterhaal wel de kleine lettertjes van de energieaanbieder. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Malden. Vanaf het punt dat je aankoop is verzonden zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jullie nieuwe energieleverancier. In dit schrijven lees je de geldige tarieven en voorwaarden (zoals energiebelasting, netbeheerkosten, verbruikskosten, regiotoeslag, leveringkosten: ) van het contract. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen een week.

14 dagen bedenktijd

Wanneer jouw bestelling bevestigd wordt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je gratis en zonder specifieke reden je nieuwe abonnement opzeggen. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is dan bindend.

Opzeggen van oude contract

Je oude energiepakket wordt beëindigd. Doorgaans zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Let op: stap je over doordat je gaat verhuizen? Bij dit scenario moet je zelf gewoonlijk het energiecontract beëindigen.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw “nieuwe” aanbieder. Doorgaans dien je dit te doen vlak voor de datum van overstap, echter soms ook tot 1 of 2 weken nadat het contract is ingegaan. De nieuwe energieaanbieder zal deze gegeven doorzetten naar de “vroegere” aanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energie

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles definitief gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de nieuwe energiemaatschappij in Malden. Het is nog even wachten op uiteraard een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon corrigeren. Voorts incasseer jij de eindafrekening van de eerdere energieleverancier. Ga verder naar “korting bij UnitedConsumers“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is op dit moment een hot topic. Voorbeelden zijn je huis gasvrij verwarmen en minder CO2 uitstoten. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De twee meest interessante mogelijkheden zijn zonnestroom en windenergie. Bijna alle maatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De aanbieders kopen deze zonne-energie en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie zijn er meerdere keuzes: het kopen van zonnepanelen voor je appartement of huis of kiezen voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf zonnepanelen plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je eigen stroom gebruiken en natuurlijk jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Je ontvangt hiervoor terugleververgoeding in de gemeente Heumen.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Door deze producten gaat je gasverbruik flink omlaag. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop i.v.m. een Vaillant, AWB, Intergas, Remeha of Nefit ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Zonneboilers zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op steeds meer plekken vormen windmolens het landschap. De windturbine voorziet in volledig groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder leveranciers biedt groene stroom via wind. Extra info hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets van de laatste jaren: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Gelderland.

Energieverbruik reduceren

Wil je echt groen zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Op het moment dat jij jouw persoonlijke energieconsumptie kunt terugdringen zal de besparing groot zijn. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op de uitstoot van CO2. Koop specifiek apparatuur met A of A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Malden

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiepakketten in Malden en betaal minder voor gas en licht!