Energieleveranciers Macharen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €665 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Macharen vergelijken is gemakkelijk middels onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ziet binnen no-time de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Check alle unieke acties die jij via de sites van o.a. Fenor of Qwint kan scoren. Overstappen van energie gaat eenvoudig en probleemloos. Hier doorzoek jij functionele gegevens en support bij het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Macharen

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Macharen? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te markeren waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt beïnvloed door indicatoren zoals: gas- en stroom consumptie en adres. Ook moet je meer mee laten wegen dan enkel de energietarieven. Dit beïnvloed slechts ten dele de energienota. Doorzoek maar eens jouw energie jaarrekening: netbeheerkosten, vastrecht, energiebelasting, leveringkosten, aansluitkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Bovendien schenken flink wat organisaties een flinke welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Deze loopt op van €95 tot +/- €200. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Warder.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het gaat om een aardig flinke berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Macharen juni 2024? Geef je adresgegevens plus je geschatte verbruik in. Hierna tref jij een opsomming met de goedkoopste energieleveranciers. Je ontdekt vlug de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is zo rond gemaakt. Advies nodig bij het invullen van je gas & licht gebruik? Op deze website vind jij het stroomverbruik en gasverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort woning Gasconsumptie
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Gezinssamenstelling Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 2.000 kWh 700 m³
2 bewoners 2.375 kWh 1.150 m³
Gezin + 1 kind 3.000 kWh 1.350 m³
2 & 2 kinderen 3.700 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.325 kWh 2.100 m³

Alle aanbieders

Alle gangbare maatschappijen vergelijken. Van Fenor tot en met MAIN Energie.

Besparen op je energie

Nooit meer teveel betalen. Dit scheelt je zo €435 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Macharen

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar contract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Via energieleverancieractie.nl kan jij meteen energieprijzen Macharen vergelijken. Voer je adres & verbruiksgegevens in, en zoek moeiteloos de goedkoopste aanbieder. Meer info over een bepaalde leverancier? Bekijk dan de overkoepelende merksite. Stap nu over naar de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en overstap bonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen die je hiernaast ziet en vergelijk onmiddellijk de milieuvriendelijkste of meest betaalbare energieleverancier voor je verbruik. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Est afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Macharen?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Noord-Brabant)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Macharen juni 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Macharen? Hieronder bekijk je een aantal van gangbare pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Essent, Pure Energie, NLE, Eneco, Vattenfall en ook Powerpeers, Oxxio, Budget Energie, Energiedirect.nl, ENGIE berekend met een consumptie van 1550 kWh t/m 2600 kWh stroom en 1100 m3 t/m 1800 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Als consument kies je zelf bij wie je gas en licht afneemt. Is je energiecontract bijna afgelopen, sta je op het punt om te verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw huidige energieleverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Vergeet niet: controleer ten alle tijde de voorschriften van het huidige contract. Heb je maken met een opzegtermijn en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Macharen. Op het moment dat jij een contract hebt afgesloten ontvang je een bevestiging van jullie nieuwe energieaanbieder. Aan de hand daarvan bekijk je de prijzen en bijkomende kosten (onder andere regiotoeslag, energiebelasting, aansluitkosten, netbeheerkosten, vastrecht: ) van jouw nieuwe pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, doorgaans binnen 2 weken.

2 weken bedenktijd

Op het moment dat het nieuwe contract binnen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode mag je gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, het nieuwe contract cancellen. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is dan bindend.

Opzeggen van oude contract

Jullie vorige gas & licht pakket zal worden opgezegd. Normaliter zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Goed om te weten: overstappen vanwege verhuizing? Jij zult dan in de meeste gevallen het contract even opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de aanstaande energiemaatschappij. Doorgaans doe je dit een paar dagen voor de datum van overstap, maar soms gebeurt het ook twee weken na de overstapdatum. Jouw “nieuwe” leverancier communiceert dit weer richting de “vroegere” maatschappij die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Overstap is geslaagd

Het hele stappenplan afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en start de levering van stroom en gas door de geselecteerde energiemaatschappij in Macharen. Hiervoor krijg je vanzelfsprekend een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon verhogen. Bovendien ontvangen jullie jouw persoonlijke eindafrekening van jouw oude maatschappij. Check ook “korting bij Powerpeers“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is hedendaags een belangrijk thema. Denk aan een woning zonder gas en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik groene energie gebruiken? Twee veelbesproken manieren zijn windenergie en zonne-energie. Veel van de energiemaatschappijen maken hier graag gebruik van. De maatschappijen reserveren zonne-energie en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie heb je 2 opties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor je appartement of huis of specifiek zoeken naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Investeren in zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken plus je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. In ruil krijg je terugleververgoeding in de gemeente Oss.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zo verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig wanneer je het vergelijk met een Vaillant, AWB, Nefit, Atag of Remeha ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Zonneboilers, Pelletkachels en Infraroodpanelen zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

In alle provincies vormen windmolens het landschap. De windturbine voorziet in schone windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder energiecontract werkt met deze vorm van groene stroom. Extra info hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets actueels: een deel van een windmolen kopen in provincie Noord-Brabant.

Besparen op je verbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je besparen op je verbruik. In het geval jij de energievraag minimaliseert zal de besparing groot zijn. Niet alleen maar op de energienota, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Kies bijvoorbeeld bewust voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Macharen

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk aanbieders van energie in Macharen en bespaar op gas en licht!