Energieleveranciers Luttelgeest Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €335 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Luttelgeest vergelijken doe je razendsnel middels onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je bekijkt meteen de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Met veel speciale welkomstacties die jij niet via de normale weg bij bijv. E.ON en Oxxio kunt gebruiken. Overstappen gaat handig en rap. Op energieleverancieractie.nl lees je functionele toelichtingen en support ten behoeve van het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en wat jij kunt doen betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Luttelgeest

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Luttelgeest? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te bestempelen die echt het goedkoopste is. Dit wordt mede bepaald door jouw persoonlijke situatie: energieconsumptie en locatie. Uiteraard ga je te kort door de bocht als je kijkt naar exclusief de energiekosten. Dit bepaalt slechts deels de energierekening. Controleer maar de jaarrekening van de energieleverancier: verbruikskosten, vastrecht, aansluitkosten, energiebelasting, netbeheerkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Bovendien hanteren veel bedrijven een gulle welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Deze loopt op van €90 t/m €260. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Waardenburg.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het gaat om best een ingewikkelde calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Luttelgeest april 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en een schatting van je energieverbruik in. Hierna tref jij een opsomming met relevante energiemaatschappijen. Je ontdekt rap de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten is binnen enkele minuten doorgevoerd. Tips gebruiken bij het invoeren van jouw verbruik? Op deze website detecteer je het stroomverbruik en gasverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Omschrijving Gasconsumptie
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Gezinssamenstelling Stroom kWh Gas
1 persoon 1.900 kWh 600 m³
2 personen 2.200 kWh 1.150 m³
Gezin + 1 kind 2.925 kWh 1.350 m³
Familie (2 kinderen) 3.425 kWh 1.625 m³
Familie (3 kinderen) 4.300 kWh 1.975 m³

Alle aanbieders

Alle populaire organisaties vergelijken. Van Budget Energie tot Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Vind het goedkoopste pakket

Betaal niet langer teveel voor energie. Bespaar tot wel €505 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Dit kan met de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Luttelgeest

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Ben jij op zoek naar een goedkoop energiepakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Op basis van onze speciale vergelijker kunnen jullie eenvoudig energieprijzen Luttelgeest vergelijken. Vul postcode + huisnummer en ook stoom/gas verbruik in en bekijk onmiddellijk het goedkoopste pakket. Meer details over een zeker contract? Ga dan verder naar website van de aanbieder. Profiteer nu van de beste energie aanbiedingen en welkomstkortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan aan de rechterkant en vergelijk à la minute de “groenste” of meest goedkope energieleverancier voor jouw situatie. Lees nu verder over goedkoopste energie in Enkhuizen afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Luttelgeest?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Flevoland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het volledige verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Luttelgeest april 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Luttelgeest? Hier bekijk je een opsomming met gangbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Essent, Eneco, Greenchoice, Pure Energie, Vattenfall en natuurlijk Energiedirect.nl, Qurrent, Budget Energie, Powerpeers, ENGIE op basis van een verbruik van 2350 kWh t/m 2800 kWh stroom plus 1200 m3 t/m 1500 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In Nederland maak je zelf uit bij welke partij jij gas en licht koopt. Ben je bij contractvrij, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet blij met jouw bestaande leverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Goed om te weten: doorzoek wel de kleine lettertjes van de energieaanbieder. Wat is de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Luttelgeest. Als je aankoop is verzonden ontvang je ter bevestiging een mail of brief van jullie nieuwe organisatie. In deze mail of brief zie jij de prijzen en kleine lettertjes (bijvoorbeeld regiotoeslag, aansluitkosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, vastrecht: ) van jouw nieuwe pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen een week.

Wettelijke bedenktijd

Op het moment dat je de bevestiging ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen mag je gratis en zonder opgaaf van reden het contract ongeldig verklaren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Opzeggen van huidige energiecontract

Het oude gas & licht pakket wordt beëindigd. In de meeste gevallen krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Let op: stap je over doordat je gaat verhuizen? In dat geval moet je zelf normaliter het contract even opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw “nieuwe” leverancier. Meestal doe je dit enkele dagen voor passeren van het moment van overstappen, maar het kan ook best 2 weken nadat het contract is ingegaan. De toekomstige energieaanbieder geeft dit door aan jouw oude energiemaatschappij zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energie

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles definitief gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van de “nieuwe” energiemaatschappij in Luttelgeest. Het is nog even wachten op een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij verhogen. Daarnaast ontvang jij jouw persoonlijke eindafrekening van de eerdere leverancier. Bekijk ook “korting bij Clean Energy“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is vandaag de dag een hot topic. Denk aan een gasvrij huis en het beperken van CO2 gebruik. Wat kan ik zelf doen met groene energie? Twee veelbesproken keuzes zijn windenergie en zonne-energie. De meeste aanbieders van energie maken hier graag gebruik van. De bedrijven kopen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie kun jij kiezen: het kopen van zonnepanelen voor op het dak of kiezen voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen maar ook jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Hiervoor ontvang je een kleine vergoeding in de gemeente Noordoostpolder.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Op die manier gaat je gasverbruik flink omlaag. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in vergelijking met Vaillant, Nefit, Intergas, Atag of Remeha ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Pelletkachels, Het warmtenet en Zonneboilers kun je ook nog afwegen.

Windenergie

In alle provincies zie je grote parken met windmolens. De windturbine voorziet in grote hoeveelheden windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder leveranciers is automatisch aanbieder van groene stroom. Details per aanbieder is beschikbaar in onze online energievergelijker. Ook interessant: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Flevoland.

Besparen op je verbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Als je het verbruik van energie minimaliseert levert dat een besparing op. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparatuur met A of A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Luttelgeest

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Luttelgeest en betaal minder voor gas en licht!