Energieleveranciers Lomm Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €635 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Lomm vergelijken is een eitje met behulp van onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul alle velden in, en je checkt onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Check alle tijdelijke kortingsacties die jij niet via de normale weg bij aanbieders zoals Clean Energy en MAIN Energie kan afsluiten. Het oversluiten gaat gemakkelijk en snel. Op energieleverancieractie.nl vergaar je bruikbare informatie en support voor het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat de mogelijkheden zijn omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Lomm

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Lomm? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te noemen waar jij het goedkoopst uit bent. Dit hangt af van jouw specifieke wensen: gas- en stroom consumptie en woonplaats. Ook zijn er veel aspecten belangrijker dan uitsluitend de energiekosten. Dit beïnvloed maar beperkt de energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van de energieleverancier: energiebelasting, opslag duurzame energie, vastrecht, regiotoeslag, netbeheerkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Verder bieden enkele maatschappijen een vorstelijke welkomstkorting voor overstappers. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €135 tot €270. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Vortum-Mullem.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het gaat om best een ingewikkelde berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Lomm juli 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Daarop vind je een resultatenpagina met de goedkoopste energiebedrijven. Je selecteert rap de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen is binnen enkele minuten gepiept. Hulp nodig bij het doorgeven van je jaarlijkse energiegebruik? Hieronder vind je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Type huis Gasconsumptie
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Soort huishouden Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.975 kWh 675 m³
2 persoons huishouden 2.250 kWh 1.000 m³
2 & 1 kind 3.075 kWh 1.475 m³
Gezin + 2 kinderen 3.750 kWh 1.650 m³
Gezin + 3 kinderen 4.150 kWh 2.025 m³

Alle leveranciers

Alle landelijke aanbieders vergelijken. Van Energieflex tot aan Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Altijd de laagste prijs

Vergelijk alle contracten op prijs. Je bespaart zo €505 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Lomm

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Geïnteresseerd in een voordelig pakket? Hier tref je alle goedkope contracten. D.m.v. energieleverancieractie.nl kan je moeiteloos energieprijzen Lomm vergelijken. Voer je adres + energieverbruik in en kies meteen het goedkoopste contract. Meer info over een bepaald contract? Dit vind je in site van de leverancier. Vergelijk nu de beste energie aanbiedingen en actiekortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen rechts en vergelijk onmiddellijk de duurzaamste of goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Eldersloo afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Lomm?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Limburg)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Lomm juli 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Lomm? Op deze pagina vind je een lijstje met veel bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Pure Energie, NLE, Eneco, Essent, Greenchoice en natuurlijk Budget Energie, Powerpeers, Qurrent, ENGIE, Oxxio berekend met een consumptie van 2500 kWh tot 4000 kWh stroom en 1150 m3 – 1750 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag ben jij er verantwoordelijk voor naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw huidige leverancier? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Kijk uit: bekijk uiteraard de voorschriften van de energieaanbieder. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Lomm. Zodra jij een contract hebt afgesloten ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de aankomende maatschappij. In deze mail of brief zie je de overeengekomen kosten en kleine lettertjes (zoals leveringkosten, energiebelasting, aansluitkosten, verbruikskosten, netbeheerkosten: ) van het energiepakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd energiecontract

Als het nieuwe contract binnen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze 14 dagen mag je zonder kosten, of een geldige reden op te geven, het nieuwe contract cancellen. Wil je dan niet? De overstap van energie is nu definitief.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jullie actuele contract zal worden opgezegd. In de meeste gevallen draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Advies: overstappen vanwege verhuizing? Jij zult dan dikwijls de huidige contracten moet opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de nieuwe energieaanbieder. Normaal gesproken doe je dit vlak voor de datum van overstap, echter soms ook tot een paar dagen na de dag van overstappen. De toekomstige energiemaatschappij speelt de standen door aan je voormalige energiemaatschappij zodat deze de eindafrekening kan maken.

Het overstappen is gelukt

Is dit allemaal goed gegaan? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en kan je stroom en gas gebruiken van de gekozen energiemaatschappij in Lomm. Het is nog even wachten op vanzelfsprekend een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon aanpassen. Ook krijg je te maken met een eindafrekening van jouw “oude” aanbieder. Bekijk nu “actie van Vattenfall“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is tegenwoordig een belangrijk thema. Veelgehoorde kreten zijn je huis gasvrij verwarmen en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De 2 meest toegepaste opties zijn zonne-energie en windenergie. Het gros van de maatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De bedrijven kopen deze stroom – afkomstig van zon en wind – bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen laten plaatsen voor op jouw woning of kiezen voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en daarnaast je overschot aan stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. In ruil krijg je een kleine vergoeding in de gemeente Venlo.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zodoende verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen zijn relatief prijzig wanneer je het vergelijk met een Vaillant, Nefit, Remeha, Atag of AWB ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Je kunt flink besparen op de energiekosten. Het warmtenet, Pelletkachels en Infraroodpanelen zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door het hele land vormen windmolens het landschap. Een windturbine levert schone windstroom voor woningen in ons land. Niet elk energiecontract is automatisch aanbieder van groene stroom. Meer daarover kan je bekijken in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Limburg.

Minder energie consumeren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Zodra je jouw eigen verbruik kunt minderen kan je flink besparen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de uitstoot van CO2. Ga zoveel mogelijk voor apparaten met een A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Lomm

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energieleveranciers in Lomm en bespaar op gas en licht!