Energieleveranciers Lisse Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €655 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Lisse vergelijken gaat eenvoudig dankzij onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ziet direct de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je checkt zo veel exclusieve welkomstacties die jij via de sites van bijvoorbeeld Budget Energie en UnitedConsumers kan scoren. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat eenvoudig en rap. Op de site vind jij toepasbare details en tips ten behoeve van het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat je moet weten over overstappen, en wat je moeten weten rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Lisse

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Lisse? Het is onmogelijk één energieleverancier te betitelen die de laagste prijzen hanteert. Het heeft te maken met jouw specifieke wensen: energieverbruik en adres. Daarnaast ga je te kort door de bocht als je kijkt naar uitsluitend de energietarieven. Dat beslaat slechts ten dele je rekening voor de energie. Check maar eens jullie energie jaarrekening: opslag duurzame energie, regiotoeslag, verbruikskosten, leveringkosten, aansluitkosten: het wordt allemaal doorbelast. Daarnaast hanteren de meeste aanbieders een royale welkomstpremie als jij naar hen overstapt. In de praktijk ligt varieert dit van €95 – €275. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Volendam.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het betreft een aardig complexe rekensom. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Lisse juli 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je totale jaarverbruik in. Hierna doorzoek je een opsomming met relevante energiecontracten. Je vindt zo direct de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Het overstappen is zo gedaan. Problemen bij het invoeren van gas en stroom verbruik? Op energieleverancieractie.nl bekijk jij het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort huis Verbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Aantal bewoners Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.825 kWh 650 m³
2 personen 2.150 kWh 1.075 m³
Familie (1 kind) 3.025 kWh 1.450 m³
Gezin + 2 kinderen 3.550 kWh 1.725 m³
2 & 3 kinderen 4.275 kWh 2.100 m³

Alle aanbieders

Alle gangbare partijen vergelijken. Van E.ON tot Powerpeers.

Makkelijk besparen op energie

Betaal niet langer teveel voor energie. Dit scheelt je zo €265 per jaar.

Gelijk overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Lisse

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig energiepakket? Dan heb je de juiste website gevonden. D.m.v. onze tool kan jij eenvoudig energieprijzen Lisse vergelijken. Vul jouw locatie + verbruik in, en bekijk à la minute de goedkoopste maatschappij. Meer informatie m.b.t. een zeker contract? Dat is te vinden in de overkoepelende merksite. Stap nu over naar de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen die je hiernaast ziet en check eenvoudig de meest geschikte of meest betaalbare energieleverancier passend bij je energieverbruik. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Eexterzandvoort afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Lisse?

 1. Voer jouw locatie in (Zuid-Holland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Lisse juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Lisse? Op deze website lees je een ranglijst van beschikbare pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Greenchoice, Essent, Pure Energie, Eneco, NLE en ook Oxxio, Budget Energie, Energiedirect.nl, Qurrent, Powerpeers uitgaande van een verbruik van 1950 kWh – 2700 kWh stroom en 850 m3 t/m 1950 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Als consument ben jij in control waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga jij verhuizen, of ben je niet zo tevreden over jouw energiemaatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Belangrijk: bekijk wel de voorwaarden van de huidige energieleverancier. Hoe zit het met de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Lisse. Als je aankoop is verzonden zul jij een mail ontvangen van de geselecteerde aanbieder. In dit schrijven vind jij de kosten en extra regels (onder andere regiotoeslag, leveringkosten, netbeheerkosten, vastrecht, opslag duurzame energie: ) van het energiecontract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen een week.

Bedenktijd energiecontract

Op het moment dat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Gedurende deze dagen mag je zonder consequenties, of een geldige reden op te geven, het contract ongeldig verklaren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude energiepakket opzeggen

Dat lopende energiecontract wordt beëindigd. Normaliter wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Goed om te weten: staat er een verhuizing op stapel? Dan moet je zelf normaal gesproken de huidige contracten moet opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de toekomstige energiemaatschappij. Normaliter gebeurt dit enkele dagen voor passeren van het moment van overstappen, maar het kan ook best 2 weken nadat het contract is ingegaan. Jouw toekomstige maatschappij zal deze gegeven doorzetten naar de “vroegere” energiemaatschappij zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt van energie

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Lisse. Hiervoor krijg je natuurlijk een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd bijstellen. Ook krijg je een overzicht + eindafrekening van jouw “oude” energieleverancier. Ga verder naar “actie van Energieflex“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een belangrijk thema. Hierbij kun je denken aan wonen zonder gasaansluiting en de uitstoot van CO2 reduceren. Maar hoe werkt groene energie nou precies? 2 relevante opties zijn opties zijn zonne-energie en windenergie. Een groot aantal leveranciers doen hier aan mee. De bedrijven importeren zonne-energie en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie zijn er meerdere keuzes: investeren in zonnepanelen voor je appartement of huis of gaan voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Jij kan je stroom dan zelf gebruiken of uiteraard je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Ook wel bekend als salderen. Jullie ontvangen hiervoor een redelijke vergoeding in de gemeente Lisse.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Door deze producten gaat je gasverbruik flink omlaag. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs i.v.m. een Vaillant, Atag, AWB, Nefit of Intergas ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Je kunt flink besparen op de energierekening. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Het warmtenet zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door het hele land zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines dragen bij aan 100% groene windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder maatschappij is automatisch aanbieder van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren kan je bekijken in de energievergelijker. Ook interessant: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Zuid-Holland.

Besparen op je verbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je besparen op je verbruik. Op het moment dat je jouw eigen verbruik weet te verkleinen kan dat al flink schelen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot producten met A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Lisse

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiepakketten in Lisse en bezuinig op gas en licht!