Energieleveranciers Eexterzandvoort Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €585 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Eexterzandvoort vergelijken doe je razendsnel met onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ziet rap de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Check alle exclusieve welkomstkortingen die je niet op de reguliere manier bij bijv. Anode Energie en HVC ontvangt. Het oversluiten gaat simpel en zonder problemen. Op de site vind jij handige toelichtingen en support t.b.v. het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe de overstapservice werkt, en hoe het zit omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Eexterzandvoort

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Eexterzandvoort? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te onderscheiden waar jij het goedkoopst uit bent. Het heeft te maken met factoren als: gas- en stroom consumptie en locatie. Verder moet je meer mee laten wegen dan enkel de energiekosten. Dit beïnvloed maar voor een deel de energierekening. Controleer maar de jaarafrekening: je vindt daar: verbruikskosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie, vastrecht, netbeheerkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Tevens verstrekken de meeste leveranciers een flinke welkomstkorting voor overstappers. Dit kan zelfs oplopen van €120 tot €210. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Olburgen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het betreft een aanzienlijk flinke calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Eexterzandvoort mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je totale jaarverbruik in. Daarop doorzoek je een overzicht met de meest voordelige energiebedrijven. Je ontdekt gemakkelijk de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen is zo gepiept. Hulp nodig bij het inschatten van jouw verbruik? Op energieleverancieractie.nl vind je het stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort woning Verbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Type huishouden Stroom Gas
1 bewoner 1.925 kWh 650 m³
2 bewoners 2.125 kWh 1.075 m³
Familie (1 kind) 2.950 kWh 1.450 m³
Gezin + 2 kinderen 3.550 kWh 1.600 m³
Familie (3 kinderen) 4.325 kWh 1.975 m³

Compleet aanbod

Alle grote aanbieders vergelijken. Van Engie tot Innova Energie.

Bekijk het goedkoopste pakket

Sorteer alle aanbieders op prijs. Besparingen mogelijk tot €405 per jaar.

Direct overstappen

Profiteer van de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Eexterzandvoort

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Overstappen op een goedkoop energiepakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Dankzij onze tool kan jij meteen energieprijzen Eexterzandvoort vergelijken. Geef je woongegevens plusenergieverbruik in en vind probleemloos het goedkoopste pakket. Meer weten over een zekere leverancier? Dat is te vinden in de overkoepelende merksite. Check nu de beste energie aanbiedingen en actiekortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen hiernaast en signaleer vlug de duurzaamste of meest goedkope energieleverancier voor je huis. Ook interessant: goedkoopste energie in Wjelsryp afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Eexterzandvoort?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Drenthe)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het volledige verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Eexterzandvoort mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Eexterzandvoort? Hieronder bekijk je een tabel met beschikbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Eneco, Vattenfall, Essent, Greenchoice, NLE en natuurlijk Qurrent, Powerpeers, ENGIE, Oxxio, Energiedirect.nl uitgaande van een verbruik van 2250 kWh t/m 3100 kWh stroom en 1250 m3 tot 2000 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag kies je zelf waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is je energiecontract bijna afgelopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of wil je gewoon af van jullie actuele energiemaatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Let op: achterhaal uiteraard de opgestelde regels van de huidige energieleverancier. Heb je maken met een opzegtermijn en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Eexterzandvoort. Zodra jij een contract hebt afgesloten krijg je de bevestiging binnen van jouw aanstaande aanbieder. Hierin bekijk jij afgesproken prijzen en bijkomende kosten (denk aan aansluitkosten, opslag duurzame energie, vastrecht, verbruikskosten, netbeheerkosten: ) van het gekozen pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, doorgaans binnen 2 weken.

14 dagen bedenktijd

Nadat je de bevestiging ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze periode mag je zonder consequenties en zonder je te hoeven verantwoorden het contract ongeldig verklaren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude energiepakket opzeggen

Jouw lopende pakket wordt opgezegd. Normaal gesproken wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Belangrijk: staat er een verhuizing op stapel? Bij dit scenario moet je zelf meestal het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw toekomstige energiemaatschappij. Normaal gesproken doe je dit zo’n week voor de overstapdatum, maar soms gebeurt het ook 1 of 2 weken nadat het contract is ingegaan. De nieuwe energiemaatschappij communiceert dit weer richting jouw oude maatschappij zodat deze de eindafrekening kan maken.

Het overstappen is gelukt

Alle stappen doorlopen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Eexterzandvoort. Het is nog even wachten op uiteraard een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd bewerken. Voorts incasseer jij jouw persoonlijke eindafrekening van de eerdere energieleverancier. Ga verder naar “Clean Energy groene stroom“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is tegenwoordig iets waar veel mensen mee bezig zijn. Onder andere een woning zonder gas en besparen op de CO2 uitstoot. Maar hoe werkt groene energie nou precies? 2 relevante opties zijn manieren zijn zon en wind (energie). Veel leveranciers hebben dit al geïntegreerd. De aanbieders halen deze zonne-energie en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen installeren voor je appartement of huis of gaan voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is heel interessant. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en natuurlijk de “extra” stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Je krijgt daarvoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Aa en Hunze.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Daardoor zal je gasverbruik significant dalen. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs als je ze legt naast een Nefit, Remeha, Atag, Intergas of AWB ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Zonneboilers, Pelletkachels en Het warmtenet kunnen ook uitkomst bieden.

Groene windenergie

Door heel Nederland vormen windmolens het landschap. Een windturbine levert volledig groene windstroom voor woningen in ons land. Niet elke aanbieder doet hier aan mee. Meer daarover wordt weergegeven in de energievergelijker. Nieuw: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Drenthe.

Besparen energieverbruik

Wil je echt groen zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Zodra jij de energievraag kan verlagen kan dat al flink schelen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Koop specifiek huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED verlichting. Direct energie besparen in Eexterzandvoort

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk aanbieders van energie in Eexterzandvoort en betaal minder voor gas en licht!