Energieleveranciers Lippenhuizen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €305 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Lippenhuizen vergelijken gaat supersnel middels onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ziet vlug de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Check alle exclusieve acties die je niet op de reguliere manier bij bijvoorbeeld Anode Energie en Noordelijk Lokaal Duurzaam kan afsluiten. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat handig en vlug. Op de site lees je bruikbare toelichtingen en adviezen bij het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe je snel kunt overstappen, en hoe het zit betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Lippenhuizen

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Lippenhuizen? Er is helaas niet één energieleverancier te bestempelen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt beïnvloed door indicatoren zoals: energieverbruik en adres. Uiteraard moet je verder kijken dan puur de energietarieven. Deze bepalen maar beperkt de energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van de energieleverancier: vastrecht, aansluitkosten, energiebelasting, regiotoeslag, netbeheerkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Bovendien gunnen enkele aanbieders een hoge welkomstkorting voor overstappers. Deze loopt op van €135 tot €210. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Vogelwaarde.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het gaat om nogal een moeilijke calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Lippenhuizen april 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Daarna check je een overzicht met de goedkoopste energiebedrijven. Je vindt zo rap de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Het overstappen is binnen no-time gedaan. Tips gebruiken bij het doorgeven van je gas & licht gebruik? Hieronder bekijk jij het stroomverbruik en gasverbruik van voor verschillende situaties.


Soort huis Gasconsumptie
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Samenstelling huishouden Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.975 kWh 650 m³
2 persoons huishouden 2.300 kWh 1.125 m³
Familie (1 kind) 2.750 kWh 1.325 m³
Familie (2 kinderen) 3.775 kWh 1.700 m³
2 & 3 kinderen 4.000 kWh 1.925 m³

Alle aanbieders

Alle grote providers vergelijken. Van Energiedirect.nl tot aan Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Vind het goedkoopste pakket

Betaal niet langer teveel voor energie. Besparingen tot wel €485 per jaar.

Makkelijk overstappen

Profiteer van de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Lippenhuizen

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een goedkoop contract voor jouw energie? Dan ben je hier aan het juiste adres! Middels onze tool kunnen jullie snel energieprijzen Lippenhuizen vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en ook energieverbruik in en bekijk vlug de goedkoopste aanbieder. Meer weten over een bepaald contract? Bekijk dan de merkpagina. Stap nu over naar de belangrijkste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan die je hiernaast ziet en vergelijk rap de meest geschikte of meest goedkope energieleverancier voor je huis. Zoek ook naar goedkoopste energie in Eexterveenschekanaal afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Lippenhuizen?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Friesland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Kies de beste aanbieding en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Lippenhuizen april 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Lippenhuizen? Op energieleverancieractie.nl bekijk je een tabel met gangbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Eneco, Greenchoice, Pure Energie, NLE, Essent maar uiteraard ook Powerpeers, Oxxio, Qurrent, ENGIE, Energiedirect.nl uitgaande van een verbruik van 1700 kWh t/m 4350 kWh stroom en 1400 m3 – 1900 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig beslis jij zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Loopt het contract bijna af, heb je een nieuwe woning gekocht, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw bestaande leverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Tip: doorzoek wel de kleine lettertjes van jouw energiemaatschappij. Wat is de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Lippenhuizen. Vanaf het punt dat je een bestelling hebt geplaatst ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de geselecteerde energieaanbieder. Daarin zie je alle tarieven en voorwaarden (onder andere opslag duurzame energie, energiebelasting, verbruikskosten, vastrecht, leveringkosten: ) van het contract. Deze brief of mail ontvang je altijd, doorgaans binnen 2 weken.

Wettelijke bedenktijd

Wanneer de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze 14 dagen mag je gratis, of een geldige reden op te geven, jouw aanvraag annuleren. Onderneem je geen actie? De overstap van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude contract opzeggen

Je werkende contract wordt stopgezet. Gewoonlijk draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Let op: staat er een verhuizing op stapel? Je moet dan zelf in de regel het oude abonnement annuleren.

Doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw aanstaande energieleverancier. Meestal moet dit enkele dagen voor passeren van de ingangsdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot 15 dagen na de gekozen overstapdatum. De toekomstige energieaanbieder zal deze gegeven doorzetten naar de “vroegere” energieleverancier waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Het overstappen is gelukt

Is dit allemaal goed gegaan? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en kan je stroom en gas gebruiken van de gekozen energiemaatschappij in Lippenhuizen. Het is nog even wachten op natuurlijk een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon wijzigen. Voorts krijgen jullie een overzicht + eindafrekening van jouw “oude” energieleverancier. Ga verder naar “actie van Energiedirect.nl“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is hedendaags een streven van veel mensen. Denk aan gasvrij wonen en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De twee meest interessante alternatieven zijn windenergie en zonne-energie. Bijna alle energiemaatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De bedrijven kopen deze zonnestroom en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen installeren voor op je eigen huis of gaan voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en natuurlijk je overschot aan stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Hiervoor ontvang je een aantrekkelijk tarief in de gemeente Opsterland.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Daardoor zal je gasverbruik significant dalen. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen zijn nog best duur in verhouding tot een Vaillant, Atag, Nefit, Remeha of AWB ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Zonneboilers zijn ook innovatieve producten.

Groene windenergie

Door heel Nederland vormen windmolens het landschap. Windturbines dragen bij aan volledig zuivere windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder energiecontract werkt met deze vorm van groene stroom. Meer hierover vind je in onze energievergelijker. Nieuw: een deel van een windmolen kopen in provincie Friesland.

Energieverbruik reduceren

Wil je echt groen zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Zodra je jouw energieconsumptie kan verlagen levert dat een besparing op. Niet alleen maar op de energienota, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Kies bijvoorbeeld bewust voor apparatuur met A of A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Lippenhuizen

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Lippenhuizen en bespaar op gas en licht!