Energieleveranciers Eexterveenschekanaal Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €525 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Eexterveenschekanaal vergelijken is een eitje via onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ontdekt binnen no-time de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Ontdek tijdelijke acties die je niet op de reguliere manier bij onder andere Allure Energie en Powerpeers kan scoren. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat simpel en vlug. Op de site doorzoek jij nuttige aanwijzingen en hulp ten behoeve van het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, meer info over overstappen, en hoe het zit betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Eexterveenschekanaal

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Eexterveenschekanaal? Het is onmogelijk één energieleverancier te markeren die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt beïnvloed door indicatoren zoals: gas- en stroomverbruik en woonplaats. Eveneens zijn er meer zaken belangrijk dan uitsluitend de energietarieven. Deze bepalen maar beperkt de energienota. Inspecteer maar eens de laatste jaarafrekening: je vindt daar: opslag duurzame energie, netbeheerkosten, regiotoeslag, vastrecht, leveringkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Daarnaast schenken veel organisaties een hoge welkomstkorting voor overstappers. Deze loopt op van €145 tot €270. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Okkenbroek.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het gaat om een aanzienlijk gecompliceerde calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Eexterveenschekanaal mei 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je geschatte verbruik in. Hierna vind je een opsomming met relevante energiecontracten. Je ontdekt eenvoudig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is binnen enkele minuten gepiept. Hulp nodig bij het inschatten van jouw energieconsumptie? Op de site check je het gas- en stroomverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort woning Gas
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Gezinssamenstelling Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.900 kWh 700 m³
2 persoons huishouden 2.450 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 2.900 kWh 1.375 m³
Gezin + 2 kinderen 3.525 kWh 1.800 m³
Gezin + 3 kinderen 4.000 kWh 2.025 m³

Complete vergelijking

Alle erkende aanbieders vergelijken. Van E.ON tot Innova Energie.

Een lagere energierekening

Niet langer een hoge rekening. Besparingen tot wel €325 per jaar.

Een snelle overstap

Mogelijk door de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Eexterveenschekanaal

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Wil jij een betaalbaar energiecontract? Dan heb je de juiste website gevonden. Aan de hand van de vergelijker kun jij à la minute energieprijzen Eexterveenschekanaal vergelijken. Vul postcode + huisnummer & stoom/gas verbruik in en bekijk eenvoudig de goedkoopste maatschappij. Aanvullende info over een bepaalde aanbieder? Ga dan verder naar site van de leverancier. Profiteer nu van de beste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Check het stappenplan rechts en signaleer à la minute de “groenste” of de goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Lees nu verder over goedkoopste energie in Wiuwert afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Eexterveenschekanaal?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Drenthe)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Eexterveenschekanaal mei 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Eexterveenschekanaal? Onder dit stukje bekijk je een opsomming met standaard pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Eneco, Vattenfall, NLE, Pure Energie, Essent en natuurlijk Budget Energie, Powerpeers, Oxxio, Qurrent, Energiedirect.nl met een verbruik van 2050 kWh – 4500 kWh stroom en 1050 m3 – 1750 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Als consument kies je zelf waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is het einde van de contractperiode in zicht, heb je een nieuwe woning gekocht, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jullie actuele energieleverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Vergeet niet: bekijk zeker even de condities van het huidige contract. Hoe zit het met de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Eexterveenschekanaal. Op het moment dat je aankoop is verzonden krijg je de bevestiging binnen van de nieuwe maatschappij. Hierin bekijk je de geldige tarieven en regelgeving (denk aan vastrecht, leveringkosten, aansluitkosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, en het duurt een paar dagen.

2 weken bedenktijd

Wanneer de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze 14 dagen kan je kosteloos en zonder opgaaf van reden jouw aanvraag annuleren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Huidige contract beëindigen

Jouw oude pakket wordt beëindigd. In de meeste gevallen krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Let op: overstappen vanwege verhuizing? Dan moet je zelf in de meeste gevallen het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de nieuwe leverancier. In de meeste gevallen wordt dit van je gevraagd vlak voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan vaak nog tot 15 dagen na de dag van overstappen. Jouw “nieuwe” maatschappij stuurt de standen door naar jouw “oude” leverancier waarna je een eindafrekening ontvangt.

Overstap is geslaagd

Is alles gelukt? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door de “nieuwe” energiemaatschappij in Eexterveenschekanaal. Het is nog even wachten op vanzelfsprekend een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze mag je op ieder moment aanpassen. Voorts incasseer je een overzicht + eindafrekening van de “vroegere” energiemaatschappij. Lees verder over “Budget Energie groene stroom“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is vandaag de dag iets waar veel mensen mee bezig zijn. Veelgehoorde kreten zijn een gasvrij huis en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik groene energie gebruiken? Twee veelbesproken alternatieven zijn zonne-energie en windenergie. Veel van de aanbieders van energie maken hier graag gebruik van. De maatschappijen importeren stroom – afkomstig van zon en wind – bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen installeren voor op jouw woning of bewust de keuze maken voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is vaak erg winstgevend. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en bovendien de “extra” stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Jullie ontvangen hiervoor een leuke prijs in de gemeente Aa en Hunze.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zodoende verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop wanneer je het vergelijk met een Nefit, Remeha, Intergas, AWB of Vaillant ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Je kunt flink besparen op de energienota. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Het warmtenet zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door heel Nederland vormen windmolens het landschap. De windturbine voorziet in grote hoeveelheden windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elke leveranciers werkt met deze vorm van groene stroom. Een uitgebreide filter wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets actueels: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Drenthe.

Besparen energieverbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Als jij jouw persoonlijke energieconsumptie reduceert kan je flink besparen. In de eerste plaats financieel gezien, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Probeer je te beperkten tot zuinige apparaten en A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Eexterveenschekanaal

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Eexterveenschekanaal en betaal minder voor gas en licht!