Energieleveranciers Vogelwaarde Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €545 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Vogelwaarde vergelijken gaat eenvoudig met onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je achterhaalt probleemloos de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Met veel speciale aanbiedingen die je niet via de website van o.a. Engie en MAIN Energie kan afsluiten. Overstappen gaat gemakkelijk en is zo gepiept. Op deze website vind je handige informatie en handreikingen ten behoeve van het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat precies de overstapservice is, en wat jij kunt doen met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Vogelwaarde

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Vogelwaarde? Het is niet mogelijk één energieleverancier te betitelen die echt het goedkoopste is. Het heeft te maken met factoren als: stroom- en gas consumptie en adres. Verder moet je verder kijken dan puur de energietarieven. Deze bepalen slechts deels de uiteindelijke energierekening. Check maar eens jullie jaarafrekening: je vindt daar: verbruikskosten, energiebelasting, vastrecht, leveringkosten, regiotoeslag: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Ook gunnen sommige aanbieders een vorstelijke welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Deze loopt op van €170 – €210. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Gees.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het gaat om een aardig ingewikkelde calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Vogelwaarde juli 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Vervolgens vind je een opsomming met relevante energieleveranciers. Jij kiest handig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is binnen enkele minuten gedaan. Hulp nodig bij het inschatten van gas en stroom verbruik? Op de site tref jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Type woning Gasverbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Type huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 1.925 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.250 kWh 1.000 m³
2 & 1 kind 2.950 kWh 1.425 m³
2 & 2 kinderen 3.475 kWh 1.600 m³
Gezin + 3 kinderen 4.300 kWh 1.975 m³

Alle aanbieders

Alle gangbare aanbieders vergelijken. Van Allure Energie tot Vattenfall.

Vind het goedkoopste pakket

Niet langer een hoge rekening. Besparingen tot wel €485 per jaar.

Een snelle overstap

Dit kan met de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Vogelwaarde

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Op zoek naar een goedkoop contract voor jouw energie? Dan heb je de juiste website gevonden. Door gebruik te maken van onze speciale vergelijker kan men snel energieprijzen Vogelwaarde vergelijken. Voer je adres & energieverbruik in en selecteer direct de goedkoopste leverancier. Meer details over een bepaalde aanbieder? Dat is te vinden in het bedrijfsprofiel. Check nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen rechts en ontdek à la minute de duurzaamste of de goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Ook interessant: goedkoopste energie in Okkenbroek afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Vogelwaarde?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Zeeland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Vogelwaarde juli 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Vogelwaarde? Onder dit stukje bekijk je een ranglijst van beschikbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Greenchoice, NLE, Eneco, Vattenfall, Pure Energie en natuurlijk Qurrent, Budget Energie, Energiedirect.nl, ENGIE, Powerpeers berekend met een consumptie van 2350 kWh tot 3650 kWh stroom plus 1100 m3 t/m 1750 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Als consument ben jij in control bij welke partij jij gas en licht koopt. Ben je bij contractvrij, ga je van huis wisselen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jullie actuele energieaanbieder? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Belangrijk: doorzoek uiteraard de voorwaarden van het energiecontract. Welke opzegtermijn geldt er, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Vogelwaarde. Zodra je een bestelling hebt geplaatst ontvang je een bevestiging van de nieuwe energieleverancier. In dit schrijven zie je de prijzen en voorwaarden (denk aan netbeheerkosten, verbruikskosten, opslag duurzame energie, energiebelasting, aansluitkosten: ) van het gekozen pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, doorgaans binnen 2 weken.

Wettelijke bedenktijd

Nadat de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je gratis en zonder specifieke reden je nieuwe abonnement opzeggen. Doe je niets? Het overstappen van energie is nu definitief.

Oude contract opzeggen

Jouw lopende gas & licht pakket wordt opgezegd. Gewoonlijk wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Belangrijk: overstappen vanwege verhuizing? Dan moet je zelf gewoonlijk de actuele abonnementen stopzetten.

Het doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de aanstaande aanbieder. Meestal wordt dit van je gevraagd vlak voor het moment van overstappen, maar het kan ook best twee weken na de gekozen overstapdatum. Jouw toekomstige leverancier geeft dit door aan de “vroegere” leverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Vogelwaarde. Het is nog even wachten op natuurlijk een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon corrigeren. Voorts ontvang je een eindafrekening van jouw “oude” leverancier. Bekijk ook “beoordeling Clean Energy“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een veelbesproken doelstelling. Denk aan gasvrij wonen en het beperken van CO2 gebruik. Wat kan ik zelf doen met groene energie? Twee veelbesproken opties zijn wind en zon (stroom). Een groot aantal aanbieders van energie hebben dit al geïntegreerd. De leveranciers reserveren windenergie en zonne-energie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie heb je 2 opties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op je eigen huis of kiezen voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Investeren in zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken of uiteraard je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Je ontvangt hiervoor terugleververgoeding in de gemeente Hulst.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zo verbruik je amper nog gas. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur wanneer je het vergelijk met een AWB, Remeha, Intergas, Atag of Vaillant ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Zonneboilers zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door heel Nederland zul je grote windmolens kunnen spotten. Een windturbine levert volledig groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder aanbieder doet hier aan mee. Meer daarover kan je bekijken in de energievergelijker. Misschien iets voor je: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Zeeland.

Besparen energieverbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je besparen op je verbruik. Zodra jij jouw persoonlijke energieconsumptie kan verlagen zal de besparing groot zijn. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op het vervuilen van de aarde. Ga zoveel mogelijk voor producten met A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Vogelwaarde

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energie aanbieders in Vogelwaarde en bespaar op gas en licht!