Energieleveranciers Gees Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar zo €645 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Gees vergelijken is een eitje met onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je achterhaalt vlug de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je vind hier alle tijdelijke acties die jij niet via de normale weg bij bijvoorbeeld De Vastelastenbond of NLE kunt gebruiken. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat handig en is zo gepiept. Op energieleverancieractie.nl vind je functionele details en handreikingen ten behoeve van het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat je moet weten over overstappen, en wat jij kunt doen met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Gees

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Gees? Het is onmogelijk één energieleverancier te noemen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt mede bepaald door jouw persoonlijke situatie: energieconsumptie en locatie. Ook moet je verder kijken dan puur de energietarieven. Dat beslaat slechts ten dele de energierekening. Bekijk maar eens je jaarrekening van de energieleverancier: regiotoeslag, verbruikskosten, aansluitkosten, netbeheerkosten, vastrecht: hier betaal je (indirect) ook voor. Bovendien hanteren flink wat organisaties een royale welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Deze loopt op van €85 t/m €250. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Ouwsterhaule.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Je hebt te maken met een aardig ingewikkelde calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Gees juni 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en energieverbruik in. Nadien check je een lijst met de meest voordelige energieleveranciers. Je selecteert binnen no-time de goedkoopste leverancier van gas en stroom. De overstap is kinderspel, het is snel gedaan. Tips gebruiken bij het inschatten van je jaarlijkse energiegebruik? Hieronder bekijk jij het stroomverbruik en gasverbruik van voor verschillende situaties.


Type woning Gasverbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Aantal bewoners Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.800 kWh 600 m³
2 persoons huishouden 2.325 kWh 1.125 m³
Familie (1 kind) 2.875 kWh 1.300 m³
2 & 2 kinderen 3.600 kWh 1.600 m³
Gezin + 3 kinderen 4.250 kWh 1.925 m³

Complete vergelijking

Alle landelijke partijen vergelijken. Van Engie tot aan Vrijopnaam.

Het goedkoopste contract

Nooit meer teveel betalen. Je bespaart zo €485 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Gees

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een goedkoop energiecontract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Aan de hand van onze tool kan jij snel energieprijzen Gees vergelijken. Voer je adres + gas/licht inschatting in en vind vlug het goedkoopste contract. Meer details over een zeker contract? Ga dan verder naar de overkoepelende merksite. Profiteer nu van de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen die je hiernaast ziet en check ogenblikkelijk de duurzaamste of goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Vind alles uit over goedkoopste energie in Limburg afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Gees?

 1. Geef jouw postcode door (Drenthe)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Gees juni 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Gees? Op energieleverancieractie.nl lees je een lijstje met standaard pakketten van de bekende energiemaatschappijen als NLE, Essent, Greenchoice, Eneco, Vattenfall maar uiteraard ook Qurrent, Powerpeers, Oxxio, Energiedirect.nl, ENGIE met een verbruik van 2200 kWh tot 4200 kWh stroom plus 700 m3 t/m 1500 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Als consument mag je helemaal zelf kiezen waar jij je gas en licht inkoopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je niet zo tevreden over jouw huidige maatschappij? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Let op: doorzoek uiteraard de condities van de huidige energieleverancier. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Gees. Vanaf het punt dat je aankoop is verzonden zul jij een mail ontvangen van jouw aanstaande leverancier. Aan de hand daarvan bekijk jij de overeengekomen kosten en bijkomende kosten (onder andere aansluitkosten, verbruikskosten, leveringkosten, regiotoeslag, energiebelasting: ) van het energiecontract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, doorgaans binnen 2 weken.

2 weken bedenktijd

Zodra je de bevestiging ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Gedurende deze dagen kan je kosteloos, of een uitgebreide toelichting te geven, jouw aanvraag annuleren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie is dan bindend.

Oude energiepakket opzeggen

Dat vorige pakket zal worden beëindigd. Doorgaans zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Goed om te weten: overstappen vanwege verhuizing? Bij dit scenario moet je zelf dikwijls het oude abonnement annuleren.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw “nieuwe” maatschappij. Normaal gesproken dien je dit te doen vlak voor de overstapdatum, maar het kan vaak nog tot 14 dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw “nieuwe” energieleverancier speelt de standen door aan jouw oude energieleverancier waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en start de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Gees. Het is nog even wachten op natuurlijk een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment aanpassen. Bovendien incasseer je een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw “oude” energiemaatschappij. Lees verder over “Budget Energie prijzen“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is momenteel een belangrijk thema. Veelgehoorde kreten zijn wonen zonder gasaansluiting en je CO2 uitstoot verminderen. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De meest relevante opties zijn zon en wind (energie). Een groot aantal leveranciers hebben dat in hun portfolio. De organisaties reserveren zonnestroom en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie kun jij kiezen: het kopen van zonnepanelen voor jullie eigen woning of kiezen voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf zonnepanelen plaatsen is vaak erg winstgevend. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en natuurlijk de “extra” stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Daarvoor heb je recht op een tegemoetkoming in de gemeente Coevorden.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zo zal je gasverbruik significant dalen. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig in verhouding tot een AWB, Remeha, Nefit, Vaillant of Atag ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Je kunt flink besparen op de energiekosten. Zonneboilers, Pelletkachels en Het warmtenet kunnen ook uitkomst bieden.

Groene windenergie

Op een groeiend aantal locaties zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines dragen bij aan grote hoeveelheden windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder energiepakket doet hier aan mee. Details per aanbieder is beschikbaar in onze online energievergelijker. Nieuw: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Drenthe.

Besparen op je verbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Op het moment dat jij jouw persoonlijke energieconsumptie kunt terugdringen kan je dat aanzienlijk besparen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Ga zoveel mogelijk voor zuinige apparaten en A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Gees

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiepakketten in Gees en bespaar op gas en licht!