Energieleveranciers Limbricht Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €265 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Limbricht vergelijken is een eitje met onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je treft moeiteloos de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je checkt zo veel unieke welkomstacties die jij niet via de normale weg bij bedrijven als Huismerk Energie en Qurrent kan afsluiten. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat moeiteloos en gebruiksvriendelijk. Hieronder vind je toepasbare details en adviezen ter ondersteuning bij het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, meer info over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Limbricht

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Limbricht? Het is onmogelijk één energieleverancier te markeren waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt beïnvloed door indicatoren zoals: stroom- en gas consumptie en postcode. Eveneens ga je te kort door de bocht als je kijkt naar uitsluitend de energiekosten. Dit bepaalt maar voor een deel de energierekening. Controleer maar de energie jaarrekening: verbruikskosten, aansluitkosten, regiotoeslag, vastrecht, energiebelasting: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Verder gunnen de meeste aanbieders een gulle welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Dit kan zelfs oplopen van €170 – €200. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Vlierden.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: We hebben het hier over een behoorlijk moeilijke calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Limbricht februari 2024? Geef je adresgegevens plus hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Nadien vind je een tabel met relevante energiebedrijven. Je treft meteen de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder stelt niet veel voor, het is zo gedaan. Hulp nodig bij het inschatten van gas en stroom verbruik? Hier vind jij het stroomverbruik en gasverbruik van voor een aantal situaties.


Type woning Gasverbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Samenstelling huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.825 kWh 650 m³
2 bewoners 2.100 kWh 1.150 m³
Familie (1 kind) 2.725 kWh 1.425 m³
2 & 2 kinderen 3.675 kWh 1.675 m³
2 & 3 kinderen 4.250 kWh 2.025 m³

Complete vergelijking

Alle betrouwbare maatschappijen vergelijken. Van Engie tot en met Pure Energie.

Flink besparen op jouw energie

Niet langer een hoge rekening. Bespaar tot wel €455 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Limbricht

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Wil jij een betaalbaar energiecontract? Hier tref je alle goedkope contracten. Middels de vergelijker kun jij à la minute energieprijzen Limbricht vergelijken. Vul postcode + huisnummer + energieverbruik in en selecteer binnen no-time de goedkoopste leverancier. Meer info over een bepaald pakket? Selecteer dan site van de leverancier. Vergelijk nu alle populaire energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen op deze pagina en check binnen no-time de meest geschikte of meest betaalbare energieleverancier voor jouw situatie. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Eesergroen afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Limbricht?

 1. Voer jouw locatie in (Limburg)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Limbricht februari 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Limbricht? Hier doorzoek jij een ranglijst van beschikbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals NLE, Essent, Vattenfall, Greenchoice, Pure Energie maar ook Powerpeers, Budget Energie, Qurrent, Oxxio, ENGIE gerekend met een verbruik van 1700 kWh tot 4250 kWh stroom en 1050 m3 t/m 1750 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig kies jij er zelf voor waar jij je gas en licht inkoopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je van huis wisselen, of ben je niet blij met jouw huidige energieleverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Let op: check uiteraard de opgestelde regels van het gekozen energiepakket. Hoe zit het met de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Limbricht. Zodra je aankoop is verzonden ontvang je een bevestiging van de gekozen energieaanbieder. In dit schrijven tref je de prijzen en voorwaarden (onder andere netbeheerkosten, regiotoeslag, verbruikskosten, leveringkosten, vastrecht: ) van het energiepakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, en het duurt een paar dagen.

2 weken bedenktijd

Als de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode mag je zonder kosten, of een uitgebreide toelichting te geven, jouw aanvraag annuleren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie is nu definitief.

Oude contract opzeggen

Dat huidige pakket zal worden opgezegd. Doorgaans draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Let op: ga je verhuizen? Bij dit scenario moet je zelf meestal het oude abonnement annuleren.

Meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de aanstaande aanbieder. Meestal dien je dit te doen een paar dagen voor de datum van overstap, maar soms gebeurt het ook 2 weken nadat het contract is ingegaan. Jouw “nieuwe” maatschappij speelt de standen door aan jouw oude leverancier waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Het overstappen is gelukt

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en begint de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Limbricht. Hiervoor krijg je wederom een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment verlagen. Ook incasseren jullie de eindafrekening van jouw oude maatschappij. Check ook “actie van Anode Energie“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is hedendaags een hot topic. Onder andere een gasvrij huis en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik groene energie gebruiken? Twee veelbesproken opties zijn zon en wind (energie). Veel van de leveranciers hebben dat in hun portfolio. De aanbieders halen deze windenergie en zonne-energie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen laten plaatsen voor je appartement of huis of specifiek zoeken naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan heel lucratief zijn. Je kunt je eigen stroom gebruiken en natuurlijk het overschot aan stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Daarvoor heb je recht op een aantrekkelijk tarief in de gemeente Sittard-Geleen.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Middels dit systeem kan je het gasverbruik flink reduceren. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop wanneer je het vergelijk met een Vaillant, Atag, Remeha, Nefit of AWB ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Pelletkachels, Zonneboilers en Infraroodpanelen zijn ook innovatieve producten.

Groene windenergie

In alle provincies vormen windmolens het landschap. De windturbine voorziet in volledig groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder energiecontract doet hier aan mee. Meer daarover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Wat ook in opkomst is: een deel van een windmolen kopen in provincie Limburg.

Besparen energieverbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Zodra je jouw energieconsumptie kan verlagen zal de besparing groot zijn. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot apparaten met een A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Limbricht

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Limbricht en bespaar op gas en licht!