Energieleveranciers Lijnden Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €405 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Lijnden vergelijken doe je razendsnel via onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je bekijkt vlug de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Ontdek aantrekkelijke acties die jij niet via de normale weg bij o.a. Huismerk Energie of HVC ontvangt. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat makkelijk en gebruiksvriendelijk. Hieronder doorzoek jij toepasbare details en tips dat je kunt gebruiken bij het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, meer info over overstappen, en wat jij kunt doen betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Lijnden

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Lijnden? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te noemen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het heeft te maken met factoren als: gas- en stroomverbruik en locatie. Ook moet je meer mee laten wegen dan alleen de energiekosten. Dit beïnvloed slechts ten dele de maandelijks energierekeningen. Bekijk maar eens je jaarrekening van de energieleverancier: leveringkosten, verbruikskosten, opslag duurzame energie, energiebelasting, aansluitkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Verder schenken sommige maatschappijen een royale welkomstpremie bij het overstappen. Deze loopt op van €140 tot €290. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Vlieland.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Je hebt te maken met nogal een ingewikkelde berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Lijnden juli 2024? Geef je adresgegevens plus een schatting van je energieverbruik in. Daarop volgt een tabel met de meest voordelige energiecontracten. Je ontdekt rap de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Het overstappen is zo rond gemaakt. Moeite bij het schatten van je jaarlijkse energiegebruik? Op de site detecteer je het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type huis Gasconsumptie
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Type huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.950 kWh 675 m³
2 persoons huishouden 2.100 kWh 1.075 m³
Gezin + 1 kind 2.825 kWh 1.450 m³
Gezin + 2 kinderen 3.700 kWh 1.625 m³
Gezin + 3 kinderen 4.050 kWh 1.975 m³

Alle pakketten

Alle gangbare maatschappijen vergelijken. Van DELTA tot Oxxio.

Altijd de laagste prijs

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Dit scheelt je zo €235 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Lijnden

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar energiepakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Dankzij onze speciale vergelijker kan je ogenblikkelijk energieprijzen Lijnden vergelijken. Voer je adres plusstoom/gas verbruik in en selecteer direct het goedkoopste pakket. Meer weten over een zekere leverancier? Bekijk dan website van de aanbieder. Profiteer nu van de belangrijkste energie aanbiedingen en overstap bonussen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen rechts en vergelijk ogenblikkelijk de milieuvriendelijkste of voordeligste energieleverancier voor je huis. Zoek ook naar goedkoopste energie in Ees afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Lijnden?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Noord-Holland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het exacte verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Lijnden juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Lijnden? Nu vind je een opsomming met gangbare pakketten van energiemaatschappijen zoals Vattenfall, Essent, NLE, Eneco, Pure Energie en natuurlijk Oxxio, Powerpeers, ENGIE, Energiedirect.nl, Qurrent berekend met een consumptie van 1850 kWh t/m 2950 kWh stroom plus 800 m3 – 2000 m3 gas.

 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Als consument kies je zelf bij wie je gas en licht afneemt. Ben je bij contractvrij, heb je een nieuwe woning gekocht, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw huidige leverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Goed om te weten: achterhaal wel de voorschriften van het huidige contract. Welke opzegtermijn geldt er, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Lijnden. Als je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de gekozen leverancier. Hierin vind jij alle tarieven en regelgeving (zoals energiebelasting, vastrecht, leveringkosten, aansluitkosten, opslag duurzame energie: ) van het gekozen pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, en het duurt een paar dagen.

14 dagen bedenktijd

Op het moment dat de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen mag je gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, het contract ongeldig verklaren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Huidige contract beëindigen

Je lopende gas & licht pakket wordt stopgezet. Doorgaans doet de nieuwe aanbieder dit. Goed om te weten: krijg je een andere huis? Bij dit scenario moet je zelf dikwijls het contract even opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de nieuwe energieleverancier. In de meeste gevallen moet dit vlak voor de gekozen dag van overstappen, echter soms ook tot 14 dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw toekomstige energieaanbieder geeft dit door aan je voormalige energiemaatschappij zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energie

Is alles gelukt? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door de nieuwe energiemaatschappij in Lijnden. Het is nog even wachten op vanzelfsprekend een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij wijzigen. Voorts incasseer je een overzicht + eindafrekening van de “vroegere” energiemaatschappij. Lees verder over “actie van Allure Energie“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is hedendaags een hot topic. Voorbeelden zijn wonen zonder gasaansluiting en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De 2 meest toegepaste mogelijkheden zijn zon en wind (energie). Bijna alle aanbieders van energie doen hier aan mee. De leveranciers reserveren zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie zijn er meerdere keuzes: zelf zonnepanelen aanschaffen voor jullie eigen woning of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en bovendien je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Daarvoor heb je recht op een redelijke vergoeding in de gemeente Haarlemmermeer.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Op die manier kan je het gasverbruik flink reduceren. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs wanneer je het vergelijk met een Vaillant, Atag, Remeha, Intergas of Nefit ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energienota. Het warmtenet, Zonneboilers en Infraroodpanelen zijn ook populaire opties.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Deze windturbines leveren volledig zuivere windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elk energiepakket biedt groene stroom via wind. Een uitgebreide filter is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets van de laatste jaren: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Noord-Holland.

Energieverbruik reduceren

Wil je echt groen zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Als je jouw energieconsumptie kunt minderen kan je dat aanzienlijk besparen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Koop specifiek producten met A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Lijnden

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiemaatschappijen in Lijnden en bespaar op gas en licht!