Energieleveranciers Ees Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €635 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Ees vergelijken is gemakkelijk met behulp van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je achterhaalt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Check alle exclusieve kortingsacties die jij niet via de normale weg bij aanbieders zoals Greenchoice en Vattenfall ontvangt. Het oversluiten gaat eenvoudig en zonder problemen. Op energieleverancieractie.nl bekijk je bruikbare gegevens en handreikingen voor het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat de mogelijkheden zijn betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Ees

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Ees? Het is onmogelijk één energieleverancier te markeren die de laagste prijzen hanteert. Het is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie: gas- en stroom consumptie en woning. Bovendien zijn er meer zaken belangrijk dan uitsluitend de energietarieven. Dit bepaalt maar voor een deel de energienota. Controleer maar de jaarrekening: jij betaalt netbeheerkosten, vastrecht, aansluitkosten, energiebelasting, verbruikskosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Daarnaast hanteren sommige organisaties een flinke welkomstpremie als je jouw contract oversluit. In de praktijk ligt varieert dit van €165 – €290. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Oentsjerk.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het betreft een aanzienlijk flinke berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Ees april 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en energieverbruik in. Hierna vind je een tabel met beschikbare energiebedrijven. Je treft vlug de goedkoopste leverancier van stroom en gas. De overstap stelt niet veel voor, het is zo rond gemaakt. Tips gebruiken bij het inschatten van je gas & licht gebruik? Hieronder bekijk jij het stroomverbruik en gasverbruik van voor verschillende situaties.


Type huis Gas
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Gezinssamenstelling Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 2.000 kWh 725 m³
2 personen 2.125 kWh 1.075 m³
Gezin + 1 kind 3.025 kWh 1.475 m³
Familie (2 kinderen) 3.675 kWh 1.650 m³
2 & 3 kinderen 4.175 kWh 2.000 m³

Alle pakketten

Alle landelijke maatschappijen vergelijken. Van Anode Energie tot aan Qwint.

Het goedkoopste contract

Eenvoudig vergelijken op prijs. Bespaar tot wel €495 per jaar.

Gelijk overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Ees

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Wil jij een voordelig energiecontract? Dan zit je hier helemaal goed! Met behulp van onze tool kan jij rap energieprijzen Ees vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en verbruik in, en kies onmiddellijk het goedkoopste contract. Aanvullende info over een zeker contract? Ga dan verder naar de merkpagina. Stap nu over naar de belangrijkste energie aanbiedingen en actiekortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen aan de rechterkant en vergelijk binnen no-time de milieuvriendelijkste of meest goedkope energieleverancier voor jouw situatie. Lees nu verder over goedkoopste energie in Wirdum afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Ees?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Drenthe)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Maak een keuze uit de contracten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Ees april 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Ees? Op de site vind je een aantal van standaard pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Essent, Vattenfall, NLE, Pure Energie, Eneco maar uiteraard ook Oxxio, Qurrent, Budget Energie, Energiedirect.nl, Powerpeers met een verbruik van 2400 kWh t/m 3400 kWh stroom en 1400 m3 t/m 1700 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag ben je vrij om te kiezen bij wie je gas en licht afneemt. Is jouw energiecontract verlopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of wil je gewoon af van jouw bestaande energiemaatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Kijk uit: achterhaal wel de kleine lettertjes van het huidige contract. Hoe zit het met de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Ees. Wanneer je aankoop is verzonden krijg je de bevestiging binnen van jullie nieuwe organisatie. Aan de hand daarvan bekijk je alle tarieven en kleine lettertjes (denk hierbij aan leveringkosten, regiotoeslag, netbeheerkosten, verbruikskosten, energiebelasting: ) van jouw nieuwe pakket. Dit kan per mail of post, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Zodra je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze periode kan je kosteloos en zonder specifieke reden het pakket annuleren. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Oude contract opzeggen

Het werkende contract zal worden opgezegd. Normaal gesproken draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Advies: ga je van woning wisselen? Bij dit scenario moet je zelf doorgaans het contract even opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw toekomstige energiemaatschappij. Normaliter moet dit zo’n week voor de ingangsdatum, maar het kan vaak nog tot een paar dagen na de gekozen overstapdatum. De nieuwe aanbieder zal deze gegeven doorzetten naar de eerdere energieaanbieder waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en kan je stroom en gas gebruiken van de nieuwe energiemaatschappij in Ees. Je kunt rekenen op wederom een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Je kunt dit gewoon bewerken. Daarnaast ontvang je een overzicht + eindafrekening van de “vroegere” energieaanbieder. Bezoek nu “Enduris stroom“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is op dit moment een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Onder andere een woning zonder gas en je CO2 uitstoot verminderen. Maar hoe werkt groene energie nou precies? 2 relevante opties zijn keuzes zijn zonnestroom en windenergie. Het gros van de energieleveranciers werken hier dan ook graag mee. De aanbieders halen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie zijn er 2 mogelijkheden: investeren in zonnepanelen voor je appartement of huis of gaan voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Investeren in zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen plus de “extra” stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Je ontvangt hiervoor een redelijke vergoeding in de gemeente Borger-Odoorn.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zodoende zal je gasverbruik significant dalen. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig in verhouding tot een Nefit, Intergas, AWB, Vaillant of Atag ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Zonneboilers, Het warmtenet en Infraroodpanelen zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Op steeds meer plekken zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines genereren volledig groene windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elk energiepakket doet hier aan mee. Extra info hierover vind je in onze energievergelijker. Ook interessant: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Drenthe.

Besparen op je verbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. In het geval jij jouw persoonlijke energieconsumptie kan verlagen kan je flink besparen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de milieubelasting. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparaten met een A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Ees

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energie aanbieders in Ees en bespaar op gas en licht!