Energieleveranciers Lievelde Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €385 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Lievelde vergelijken is kinderspel middels onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je checkt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Met veel unieke acties die jij niet via de normale weg bij bijv. Fenor of Noordelijk Lokaal Duurzaam kunt gebruiken. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat eenvoudig en zonder problemen. Op deze pagina vergaar je bruikbare gegevens en handreikingen voor het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe je snel kunt overstappen, en wat de mogelijkheden zijn ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Lievelde

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Lievelde? Er is helaas niet één energieleverancier te noemen waar jij het goedkoopst uit bent. Dit hangt af van jouw specifieke wensen: energieconsumptie en woonplaats. Uiteraard zijn er meer zaken belangrijk dan uitsluitend de energietarieven. Dit bepaalt maar beperkt de uiteindelijke energierekening. Controleer maar de jaarrekening van de energieleverancier: opslag duurzame energie, leveringkosten, netbeheerkosten, regiotoeslag, energiebelasting: het telt allemaal mee. Verder geven de meeste maatschappijen een aantrekkelijke welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Deze loopt op van €160 tot €270. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Vledderveen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Je hebt te maken met een aardig complexe calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Lievelde april 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je geschatte verbruik in. Hierna doorzoek je een resultatenpagina met relevante energieleveranciers. Je treft eenvoudig de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Oversluiten stelt niet veel voor, het is zo gepiept. Hulp nodig bij het invoeren van gas en stroom verbruik? Op energieleverancieractie.nl vind jij het gas- en stroomverbruik van voor verschillende situaties.


Omschrijving Gasgebruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Type huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.875 kWh 725 m³
2 personen 2.325 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 2.925 kWh 1.375 m³
Familie (2 kinderen) 3.750 kWh 1.775 m³
Gezin + 3 kinderen 4.300 kWh 1.900 m³

Alle pakketten

Alle grote partijen vergelijken. Van Allure Energie tot aan Vandebron.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Sorteer alle aanbieders op prijs. Je bespaart zo €275 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Dankzij de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Lievelde

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig pakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Door gebruik te maken van onze tool kan je vlug energieprijzen Lievelde vergelijken. Vul jouw locatie & verbruik in, en vind meteen de goedkoopste leverancier. Meer details over een zekere leverancier? Bekijk dan de overkoepelende merksite. Profiteer nu van alle energieaanbiedingen en overstap bonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen rechts en ontdek à la minute de “groenste” of goedkoopste energieleverancier voor je huis. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Eersel afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Lievelde?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Gelderland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Lievelde april 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Lievelde? Hieronder bekijk je een tabel met meest bestelde pakketten van populaire energiemaatschappijen als Eneco, Vattenfall, Essent, Pure Energie, Greenchoice maar uiteraard ook Oxxio, Energiedirect.nl, Qurrent, Powerpeers, ENGIE berekend met een consumptie van 1850 kWh tot 3100 kWh stroom plus 1150 m3 tot 1700 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig maak je zelf uit bij wie je gas en licht afneemt. Is het einde van de contractperiode in zicht, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je ontevreden over jouw leverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Belangrijk: controleer uiteraard de condities van het huidige contract. Wat is de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Lievelde. Zodra je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de gekozen energiemaatschappij. In deze mail of brief bekijk jij de geldige tarieven en extra regels (zoals leveringkosten, vastrecht, aansluitkosten, regiotoeslag, netbeheerkosten: ) van het contract. Dit kan per mail of post, vaak binnen een week.

14 dagen bedenktijd

Op het moment dat jouw bestelling bevestigd wordt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je zonder consequenties en zonder specifieke reden jouw aanvraag annuleren. Wil je dan niet? De overstap van energie is dan bindend.

Opzeggen van huidige energiecontract

Je lopende energiepakket wordt opgezegd. Gewoonlijk zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Goed om te weten: staat er een verhuizing op stapel? Dan moet je zelf in de regel het energiecontract beëindigen.

Doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw “nieuwe” aanbieder. Normaliter moet dit vlak voor de ingangsdatum, maar soms gebeurt het ook 15 dagen na de overstap. Jouw “nieuwe” maatschappij communiceert dit weer richting de “vroegere” energiemaatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en start de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Lievelde. Je ontvangt hiervan wederom een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment bijstellen. Voorts incasseer jij een eindafrekening van je voormalige energieaanbieder. Bezoek nu “aanbiedingen van Cogas“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is tegenwoordig een hot topic. Hierbij kun je denken aan een woning zonder gas en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De 2 meest toegepaste opties zijn zonne-energie en windenergie. Veel van de maatschappijen werken hier dan ook graag mee. De organisaties halen deze windenergie en zonne-energie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen laten plaatsen voor je appartement of huis of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is vaak erg winstgevend. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en tevens jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Jullie ontvangen hiervoor terugleververgoeding in de gemeente Oost Gelre.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zodoende verbruik je amper nog gas. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs als je ze legt naast een Vaillant, Atag, Remeha, AWB of Nefit ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Je kunt flink besparen op de energienota. Pelletkachels, Het warmtenet en Infraroodpanelen zijn goede alternatieven.

Windenergie

In alle provincies kom je windmolens tegen. Windturbines dragen bij aan 100% groene windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elke aanbieder doet hier aan mee. Details per aanbieder is beschikbaar in onze online energievergelijker. Nieuw: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Gelderland.

Energieverbruik minderen

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. In het geval je jouw eigen verbruik weet te beperken kan je flink besparen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de milieubelasting. Houd rekening met zuinige apparaten en A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Lievelde

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiepakketten in Lievelde en bespaar op gas en licht!