Energieleveranciers Lierop Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €315 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Lierop vergelijken gaat supersnel met onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je bekijkt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Met veel exclusieve acties die jij via de sites van bedrijven als Engie en Qurrent ontvangt. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat handig en is zo gepiept. Op deze pagina vind jij toepasbare aanwijzingen en tips t.b.v. het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat precies de overstapservice is, en wat de mogelijkheden zijn omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Lierop

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Lierop? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te markeren die daadwerkelijk het meest voordelig is. Het is afhankelijk van jouw specifieke wensen: energieconsumptie en postcode. Eveneens zijn er veel aspecten belangrijker dan uitsluitend de energiekosten. Dit beïnvloed slechts deels je rekening voor de energie. Bekijk maar eens je jaarrekening van de energieleverancier: netbeheerkosten, leveringkosten, aansluitkosten, energiebelasting, opslag duurzame energie: het wordt allemaal doorbelast. Ook bieden enkele organisaties een royale welkomstkorting bij het overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €120 – €220. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Visvliet.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het gaat om een aanzienlijk flinke rekensom. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Lierop mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + een schatting van je energieverbruik in. Vervolgens tref jij een resultatenpagina met beschikbare energie aanbieders. Je treft onmiddellijk de goedkoopste leverancier van stroom en gas. De overstap stelt niet veel voor, het is zo gedaan. Hulp nodig bij het inschatten van jullie energieverbruik? Hierna tref jij het gas- en stroomverbruik van voor een aantal situaties.


Type woning Gas
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Gezinssamenstelling Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.925 kWh 750 m³
2 persoons huishouden 2.325 kWh 1.125 m³
Gezin + 1 kind 3.100 kWh 1.425 m³
Gezin + 2 kinderen 3.425 kWh 1.775 m³
2 & 3 kinderen 4.200 kWh 1.975 m³

Alle aanbieders

Alle betrouwbare organisaties vergelijken. Van Eneco tot en met Innova Energie.

Bekijk het goedkoopste pakket

Vergelijk alle contracten op prijs. Je bespaart zo €505 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Dankzij de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Lierop

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een goedkoop contract voor jouw energie? Hier tref je alle goedkope contracten. Dankzij de vergelijker kun jij onmiddellijk energieprijzen Lierop vergelijken. Vul jouw locatie & verbruik in, en vind probleemloos de goedkoopste aanbieder. Meer details over een bepaalde aanbieder? Dat is te vinden in website van de aanbieder. Vergelijk nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en overstap bonussen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen hiernaast en ontdek eenvoudig de beste of voordeligste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Lees nu verder over goedkoopste energie in Een-West afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Lierop?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Noord-Brabant)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Lierop mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Lierop? Hieronder bekijk je een aantal van beschikbare pakketten van populaire energiemaatschappijen als Eneco, NLE, Vattenfall, Pure Energie, Greenchoice en natuurlijk Qurrent, Oxxio, ENGIE, Powerpeers, Energiedirect.nl gerekend met een verbruik van 2350 kWh t/m 2750 kWh stroom en 1250 m3 – 1800 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig bepaal je zelf waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Loopt het contract bijna af, ga je van huis wisselen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw bestaande energiemaatschappij? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Kijk uit: achterhaal wel de voorschriften van de huidige energieleverancier. Welke opzegtermijn geldt er, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Lierop. Zodra je aankoop is verzonden zul jij een mail ontvangen van jullie nieuwe leverancier. Hierin lees je de geldige tarieven en extra regels (onder andere opslag duurzame energie, vastrecht, energiebelasting, verbruikskosten, regiotoeslag: ) van het contract. Dit kan per mail of post, vaak binnen een week.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze 14 dagen kan je kosteloos en zonder je te hoeven verantwoorden je nieuwe abonnement opzeggen. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Opzeggen van oude contract

Jullie vorige gas & licht pakket zal worden opgezegd. Dikwijls krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Let op: krijg je een andere huis? Jij zult dan in de regel de actuele abonnementen stopzetten.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw toekomstige maatschappij. Dikwijls dien je dit te doen enkele dagen voor passeren van de overstapdatum, maar soms gebeurt het ook een paar dagen na de overstapdatum. De nieuwe aanbieder communiceert dit weer richting jouw “oude” aanbieder waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Overstap is geslaagd

Is alles gelukt? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en kan je stroom en gas gebruiken van de nieuwe energiemaatschappij in Lierop. Het is nog even wachten op wederom een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze inschatting van kosten kan je altijd verhogen. Bovendien incasseer jij een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw “oude” energieleverancier. Ga verder naar “aanbiedingen van Enduris“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is vandaag de dag een hot topic. Voorbeelden zijn wonen zonder gasaansluiting en besparen op de CO2 uitstoot. Maar hoe werkt groene energie nou precies? 2 relevante opties zijn keuzes zijn zon en wind (energie). Een groot aantal energie-aanbieders hebben dat in hun portfolio. De leveranciers bestellen zonnestroom en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: investeren in zonnepanelen voor op jouw woning of specifiek zoeken naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is heel interessant. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken of uiteraard het overschot aan stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Je krijgt daarvoor een kleine vergoeding in de gemeente Someren.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Op die manier verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs wanneer je het vergelijk met een Vaillant, Remeha, Intergas, Atag of AWB ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Zonneboilers, Pelletkachels en Het warmtenet zijn ook innovatieve producten.

Groene windenergie

Op een groeiend aantal locaties zul je grote windmolens kunnen spotten. De windturbine voorziet in volledig zuivere windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke leveranciers is automatisch aanbieder van groene stroom. Meer daarover zul je in de energievergelijker terugvinden. Misschien iets voor je: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Noord-Brabant.

Besparen op je verbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. In het geval jij de energievraag kan verlagen heeft dat direct effect. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de uitstoot van CO2. Kies bijvoorbeeld bewust voor producten met A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Lierop

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiemaatschappijen in Lierop en bezuinig op gas en licht!