Energieleveranciers Een-West Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €385 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Een-West vergelijken is gemakkelijk middels onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je checkt direct de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je vind hier alle tijdelijke welkomstkortingen die men standaard niet bij o.a. Clean Energy en Qurrent kan scoren. Het oversluiten gaat makkelijk en zonder problemen. Op deze pagina doorzoek jij bruikbare aanwijzingen en hulp t.b.v. het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat precies de overstapservice is, en wat je moeten weten met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Een-West

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Een-West? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te markeren die echt het goedkoopste is. Dit wordt mede bepaald door aspecten als: energieconsumptie en adres. Bovendien zijn er veel aspecten belangrijker dan puur de energietarieven. Dat beslaat maar beperkt de maandelijks energierekeningen. Inspecteer maar eens de laatste jaarafrekening: je vindt daar: energiebelasting, vastrecht, verbruikskosten, aansluitkosten, leveringkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Bovendien hanteren veel bedrijven een hoge welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Dit kan zelfs oplopen van €180 tot +/- €210. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Odiliapeel.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: We hebben het hier over nogal een flinke calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Een-West juli 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je geschatte verbruik in. Nadien tref jij een overzicht met de meest voordelige energiecontracten. Je ontdekt meteen de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen van aanbieder stelt niet veel voor, het is zo rond gemaakt. Tips gebruiken bij het inschatten van gas en stroom verbruik? Op deze pagina vind jij het stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Omschrijving Verbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Type huishouden Stroom Gas
1 bewoner 1.875 kWh 600 m³
2 persoons huishouden 2.475 kWh 1.050 m³
Familie (1 kind) 3.075 kWh 1.475 m³
2 & 2 kinderen 3.425 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.125 kWh 1.925 m³

Alle maatschappijen

Alle bekende providers vergelijken. Van Fenor tot MAIN Energie.

Een lagere energierekening

Sorteer alle aanbieders op prijs. Bespaar tot wel €485 per jaar.

A la minute overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Een-West

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Wil jij een voordelig contract voor jouw energie? Hier tref je alle goedkope contracten. Via energieleverancieractie.nl kun je ogenblikkelijk energieprijzen Een-West vergelijken. Vul jouw locatie & gas/licht inschatting in en selecteer snel de goedkoopste maatschappij. Meer weten over een zekere leverancier? Ga dan verder naar de overkoepelende merksite. Ontdek nu alle energieaanbiedingen en actiekortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Volg de stappen aan de rechterkant en vergelijk ogenblikkelijk de beste of de goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Huppel afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Een-West?

 1. Geef jouw postcode door (Drenthe)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Een-West juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Een-West? Op de site doorzoek jij een lijstje met gangbare pakketten van populaire energiemaatschappijen als Greenchoice, Vattenfall, NLE, Pure Energie, Essent en ook Energiedirect.nl, Budget Energie, Oxxio, ENGIE, Qurrent berekend met een consumptie van 2100 kWh tot 3250 kWh stroom plus 1200 m3 t/m 1800 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Vandaag de dag ben jij er verantwoordelijk voor waar jij je gas en licht inkoopt. Loopt het contract bijna af, ga je van huis wisselen, of ben je niet zo tevreden over je leverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Let op: bekijk ten alle tijde de voorschriften van het energiecontract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Een-West. Wanneer je nieuwe bestelling is afgerond zul jij een mail ontvangen van de gekozen aanbieder. Hierin bekijk jij de kosten en regelgeving (denk aan verbruikskosten, regiotoeslag, leveringkosten, aansluitkosten, opslag duurzame energie: ) van jouw nieuwe pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd energiecontract

Als je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je zonder consequenties en zonder je te hoeven verantwoorden het pakket annuleren. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Opzeggen van huidige energiecontract

Dat lopende gas & licht pakket zal worden beëindigd. Doorgaans doet de nieuwe aanbieder dit. Advies: staat er een verhuizing op stapel? Jij zult dan in de regel het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een correcte afhandeling moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw toekomstige energiemaatschappij. Normaal gesproken wordt dit van je gevraagd zo’n week voor de datum van overstap, maar het kan ook best 15 dagen na de dag van overstappen. Jouw aanstaande aanbieder stuurt de standen door naar de eerdere leverancier zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Overstap is geslaagd

Is alles gelukt? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door de nieuwe energiemaatschappij in Een-West. Ze sturen jou hiervan vanzelfsprekend een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon wijzigen. Daarbij ontvang je jouw persoonlijke eindafrekening van de eerdere energiemaatschappij. Lees verder over “UnitedConsumers stroom“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is hedendaags iets waar veel mensen mee bezig zijn. Voorbeelden zijn je huis gasvrij verwarmen en de uitstoot van CO2 reduceren. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De 2 meest toegepaste opties zijn windenergie en zonne-energie. Het gros van de energieleveranciers hebben dat in hun portfolio. De organisaties reserveren windenergie en zonne-energie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen installeren voor je appartement of huis of specifiek zoeken naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is heel interessant. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en tevens je overschot aan stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. In ruil krijg je een kleine vergoeding in de gemeente Noordenveld.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zo verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering in vergelijking met Nefit, Intergas, Vaillant, AWB of Remeha ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energienota. Zonneboilers, Het warmtenet en Pelletkachels zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op steeds meer plekken zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines dragen bij aan grote hoeveelheden windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder energiecontract werkt met deze vorm van groene stroom. Een uitgebreide filter kan je bekijken in de energievergelijker. Misschien iets voor je: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Drenthe.

Besparen op je verbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Wanneer jij de energievraag kan verlagen kan je dat aanzienlijk besparen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de milieubelasting. Kies bijvoorbeeld bewust voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Een-West

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energieleveranciers in Een-West en bespaar op gas en licht!