Energieleveranciers Huppel Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €635 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Huppel vergelijken gaat eenvoudig middels onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je treft direct de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je checkt zo veel unieke aanbiedingen die men standaard niet bij o.a. Energieflex en Qurrent kan afsluiten. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat makkelijk en zonder problemen. Op de site vind jij praktische toelichtingen en handreikingen voor het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat je moet weten over overstappen, en hoe het zit ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Huppel

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Huppel? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier aan te duiden die de laagste prijzen hanteert. Het is afhankelijk van indicatoren zoals: energieconsumptie en adres. Eveneens zijn er veel aspecten belangrijker dan enkel de energietarieven. Dit bepaalt maar voor een deel de energienota. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening: jij betaalt vastrecht, regiotoeslag, leveringkosten, aansluitkosten, verbruikskosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Daarnaast schenken sommige leveranciers een royale welkomstkorting als jij naar hen overstapt. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €135 tot €215. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Heinkenszand.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Je hebt te maken met een aardig complexe rekensom. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Huppel april 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je geschatte verbruik in. Daarna volgt een opsomming met relevante energiemaatschappijen. Je selecteert snel de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen stelt niet veel voor, het is zo doorgevoerd. Problemen bij het doorgeven van gas en stroom verbruik? Op de site check je het gas- en stroomverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Type huis Gasverbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Soort huishouden Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.975 kWh 700 m³
2 personen 2.175 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 2.800 kWh 1.375 m³
Familie (2 kinderen) 3.575 kWh 1.750 m³
2 & 3 kinderen 4.200 kWh 1.950 m³

Complete vergelijking

Alle populaire providers vergelijken. Van Energiedirect.nl tot aan Vrijopnaam.

Het goedkoopste contract

Sorteer alle aanbieders op prijs. Dit scheelt je zo €415 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Dankzij de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Huppel

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Wil jij een betaalbaar energiecontract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Via onze speciale vergelijker kan jij binnen no-time energieprijzen Huppel vergelijken. Geef je woongegevens + verbruik in, en vind onmiddellijk de goedkoopste leverancier. Meer informatie m.b.t. een bepaalde leverancier? Klik dan op de merkpagina. Stap nu over naar de beste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen rechts en vind à la minute de meest geschikte of meest goedkope energieleverancier voor je verbruik. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Raalte afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Huppel?

 1. Voer jouw locatie in (Gelderland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Huppel april 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Huppel? Onder dit stukje bekijk je een tabel met meest bestelde pakketten van populaire energiemaatschappijen als Greenchoice, Vattenfall, Eneco, NLE, Essent + Powerpeers, Budget Energie, ENGIE, Energiedirect.nl, Oxxio gerekend met een verbruik van 1650 kWh tot 4100 kWh stroom plus 1350 m3 – 1450 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag maak je zelf uit waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga jij verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij je maatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Advies: controleer uiteraard de condities van de huidige energieleverancier. Welke opzegtermijn geldt er, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Huppel. Op het moment dat jij een contract hebt afgesloten krijg je de bevestiging binnen van jouw aanstaande energieaanbieder. Daarin bekijk jij de kosten en extra regels (bijvoorbeeld leveringkosten, vastrecht, verbruikskosten, energiebelasting, opslag duurzame energie: ) van het energiepakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, in de regel binnen 14 dagen.

Wettelijke bedenktijd

Nadat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis, of een geldige reden op te geven, jouw aanvraag annuleren. Doe je niets? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Opzeggen van huidige energiecontract

Je werkende energiepakket wordt stopgezet. In de meeste gevallen wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Goed om te weten: staat er een verhuizing op stapel? Jij zult dan dikwijls het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Om het oversluiten te verwerken moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de aanstaande aanbieder. Dikwijls doe je dit iets voor het moment van overstappen, echter soms ook tot twee weken na de dag van overstappen. Jouw “nieuwe” energieleverancier zal deze gegeven doorzetten naar je voormalige leverancier zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Het overstappen is gelukt

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgerond, en zal gas en stroom worden geleverd door de nieuwe energiemaatschappij in Huppel. Je ontvangt hiervan een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij bijstellen. Daarnaast incasseer jij een eindafrekening van jouw oude energieaanbieder. Bezoek nu “opzeggen Leon Zeewolde“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is tegenwoordig een belangrijk thema. Onder andere een gasvrij huis en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De 2 meest toegepaste alternatieven zijn windenergie en zonne-energie. Veel van de energieleveranciers maken hier graag gebruik van. De aanbieders reserveren stroom – afkomstig van zon en wind – bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie kun jij kiezen: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op jouw woning of gaan voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en natuurlijk je overschot aan stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Hiervoor ontvang je een aantrekkelijk tarief in de gemeente Winterswijk.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zo verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Je stroomverbruik neemt wel toe. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in vergelijking met Intergas, Nefit, Atag, AWB of Vaillant ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo kan je direct besparen op de energienota. Het warmtenet, Zonneboilers en Pelletkachels kun je ook nog afwegen.

Groene windenergie

Op steeds meer plekken zul je grote windmolens kunnen spotten. Deze windturbines leveren volledig zuivere windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elk energiecontract werkt met deze vorm van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren vind je in onze energievergelijker. Nieuw: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Gelderland.

Besparen op je verbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Zodra jij de energievraag kunt terugdringen zal de besparing groot zijn. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de uitstoot van CO2. Probeer je te beperkten tot zuinige apparaten en A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Huppel

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Huppel en betaal minder voor gas en licht!