Energieleveranciers Heinkenszand Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €405 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Heinkenszand vergelijken gaat eenvoudig via onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je achterhaalt probleemloos de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Ontdek exclusieve welkomstacties die je niet via de website van bijv. Greenchoice en Noordelijk Lokaal Duurzaam ontvangt. Overstappen gaat simpel en prettig. Hier bekijk je handige feiten en handreikingen ter ondersteuning bij het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Heinkenszand

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Heinkenszand? Het is niet mogelijk één energieleverancier te kwalificeren waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt mede bepaald door jouw persoonlijke situatie: gas- en stroomverbruik en locatie. Daarnaast zijn er veel aspecten belangrijker dan enkel de energietarieven. Dit bepaalt maar voor een deel de energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarafrekening: je vindt daar: energiebelasting, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, verbruikskosten, leveringkosten: het wordt allemaal doorbelast. Verder bieden enkele aanbieders een hoge welkomstkorting als jij naar hen overstapt. In de praktijk ligt varieert dit van €80 tot +/- €215. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Schardam.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het betreft nogal een flinke berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dat doet onze gratis energievergelijker. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Heinkenszand juli 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en een schatting van je energieverbruik in. Daarna volgt een opsomming met de beste energie aanbieders. Jij kiest binnen no-time de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Oversluiten is binnen no-time rond gemaakt. Moeite bij het inschatten van jullie energieverbruik? Op deze website check je het gas- en stroomverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Omschrijving Gasverbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Gezinssamenstelling Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.900 kWh 650 m³
2 personen 2.375 kWh 1.125 m³
Familie (1 kind) 2.725 kWh 1.475 m³
Gezin + 2 kinderen 3.500 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.200 kWh 1.950 m³

Alle aanbieders

Alle betrouwbare maatschappijen vergelijken. Van Budget Energie tot aan Oxxio.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Nooit meer teveel betalen. Dit scheelt je zo €295 per jaar.

A la minute overstappen

Dankzij de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Heinkenszand

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Op zoek naar een goedkoop contract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Dankzij onze tool kan jij eenvoudig energieprijzen Heinkenszand vergelijken. Vul postcode + huisnummer en ook verbruiksgegevens in, en vind onmiddellijk de goedkoopste leverancier. Aanvullende info over een bepaald pakket? Bekijk dan website van de aanbieder. Check nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en actiekortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Gebruik het stappenplan aan de rechterkant en vergelijk eenvoudig de milieuvriendelijkste of de goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Bentelo afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Heinkenszand?

 1. Voer jouw locatie in (Zeeland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Heinkenszand juli 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Heinkenszand? Op de site check je een aantal van standaard pakketten van energiemaatschappijen zoals Greenchoice, Pure Energie, Essent, Eneco, NLE maar uiteraard ook Qurrent, Budget Energie, ENGIE, Oxxio, Energiedirect.nl uitgaande van een verbruik van 1600 kWh t/m 4000 kWh stroom en 950 m3 t/m 1500 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In ons land ben jij er verantwoordelijk voor naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is jouw energiecontract verlopen, ga je van huis wisselen, of wil je gewoon af van jouw leverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Belangrijk: controleer altijd de voorschriften van de energieaanbieder. Hoe zit het met de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Heinkenszand. Zodra jij een contract hebt afgesloten zul jij een mail ontvangen van jouw aanstaande leverancier. In deze mail of brief vind jij de kosten en voorwaarden (onder andere verbruikskosten, energiebelasting, aansluitkosten, regiotoeslag, vastrecht: ) van het energiepakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen een week.

2 weken bedenktijd

Nadat je de bevestiging ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen kan je kosteloos, of een uitgebreide toelichting te geven, het pakket annuleren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude contract opzeggen

Het lopende gas & licht pakket wordt opgezegd. Meestal wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Belangrijk: krijg je een andere huis? Jij zult dan in de regel de huidige contracten moet opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw “nieuwe” energiemaatschappij. Meestal dien je dit te doen enkele dagen voor passeren van de datum van overstap, maar het kan vaak nog tot een paar dagen na de gekozen overstapdatum. De nieuwe energiemaatschappij speelt de standen door aan de eerdere maatschappij zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt van energie

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en begint de levering van stroom en gas door de geselecteerde energiemaatschappij in Heinkenszand. Je ontvangt hiervan een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment bijstellen. Ook ontvang jij een eindafrekening van de “vroegere” energieaanbieder. Bezoek nu “Innova Energie overstappen“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is tegenwoordig een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Onder andere een gasvrij huis en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik groene energie gebruiken? 2 relevante opties zijn mogelijkheden zijn wind en zon (stroom). Veel energiemaatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De maatschappijen halen deze zonne-energie en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie heb je 2 opties: zonnepanelen laten plaatsen voor op je eigen huis of kiezen voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan al snel lonen. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen maar ook het overschot aan stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Jullie ontvangen hiervoor een leuke prijs in de gemeente Borsele.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zodoende verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop in vergelijking met Intergas, Nefit, Remeha, AWB of Atag ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Pelletkachels, Het warmtenet en Zonneboilers zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door het hele land vormen windmolens het landschap. Een windturbine levert grote hoeveelheden windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke leveranciers is automatisch aanbieder van groene stroom. Extra info hierover vind je in onze energievergelijker. Misschien iets voor je: een deel van een windmolen kopen in provincie Zeeland.

Besparen energieverbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je besparen op je verbruik. Als jij de energievraag reduceert heeft dat direct effect. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de uitstoot van CO2. Probeer je te beperkten tot zuinige apparaten en A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Heinkenszand

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk aanbieders van energie in Heinkenszand en betaal minder voor gas en licht!