Energieleveranciers Bentelo Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €625 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Bentelo vergelijken gaat supersnel via onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ontdekt probleemloos de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je checkt zo veel tijdelijke kortingsacties die je niet op de reguliere manier bij bedrijven als Huismerk Energie en Qwint ontvangt. Overstappen van energie gaat handig en rap. Op deze website vind je toepasbare gegevens en support voor het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en wat je moeten weten betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Bentelo

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Bentelo? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te vermelden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit hangt af van factoren als: stroom- en gasverbruik en locatie. Verder zijn er meer zaken belangrijk dan alleen de energietarieven. Dit bepaalt maar beperkt de energienota. Check maar eens jullie jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: leveringkosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie, verbruikskosten, energiebelasting: het wordt allemaal doorbelast. Tevens bieden flink wat bedrijven een flinke welkomstkorting bij het overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €105 tot +/- €250. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Lekkum.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: We hebben het hier over best een complexe berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Bentelo mei 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je geschatte verbruik in. Aansluitend volgt een tabel met de beste energiebedrijven. Je vindt zo meteen de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen is kinderspel, het is snel gedaan. Hulp nodig bij het schatten van je jaarlijkse energiegebruik? Op de site tref jij het stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Soort woning Gasgebruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Aantal bewoners Stroom Gas
1 persoon 1.850 kWh 625 m³
2 personen 2.200 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 3.100 kWh 1.400 m³
Familie (2 kinderen) 3.425 kWh 1.800 m³
Gezin + 3 kinderen 4.125 kWh 1.900 m³

Alle leveranciers

Alle betrouwbare providers vergelijken. Van Energieflex tot Innova Energie.

Flink besparen op jouw energie

Sorteer alle aanbieders op prijs. Je bespaart zo €365 per jaar.

Probleemloos overstappen

Dit kan met de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Bentelo

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar pakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Door gebruik te maken van onze speciale vergelijker kan men rap energieprijzen Bentelo vergelijken. Geef je woongegevens & stoom/gas verbruik in en zoek onmiddellijk het goedkoopste pakket. Meer informatie m.b.t. een bepaalde aanbieder? Selecteer dan site van de leverancier. Profiteer nu van de beste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan op deze pagina en vergelijk rap de milieuvriendelijkste of meest betaalbare energieleverancier voor jullie woning. Ook interessant: goedkoopste energie in Teeffelen afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Bentelo?

 1. Voer jouw locatie in (Overijssel)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Bentelo mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Bentelo? Op deze pagina vind je een tabel met veel bestelde pakketten van energiemaatschappijen zoals Greenchoice, NLE, Vattenfall, Eneco, Essent + Energiedirect.nl, Oxxio, Powerpeers, Qurrent, ENGIE berekend met een consumptie van 2450 kWh tot 3800 kWh stroom plus 1000 m3 – 1950 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In ons land beslis jij zelf bij wie je gas en licht afneemt. Is het einde van de contractperiode in zicht, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je niet blij met jouw bestaande leverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Let op: controleer altijd de condities van de energieaanbieder. Wat is de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Bentelo. Vanaf het punt dat je een bestelling hebt geplaatst krijg je de bevestiging binnen van de geselecteerde maatschappij. Aan de hand daarvan lees jij de prijzen en condities (onder andere aansluitkosten, regiotoeslag, verbruikskosten, leveringkosten, energiebelasting: ) van jouw nieuwe pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen een week.

2 weken bedenktijd

Als de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je gratis en zonder opgaaf van reden het contract ongeldig verklaren. Doe je niets? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude contract opzeggen

Jullie werkende gas & licht pakket wordt stopgezet. Doorgaans wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Let op: ga je van woning wisselen? Je moet dan zelf normaliter het contract opzeggen (online of per brief).

Het doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw “nieuwe” leverancier. Gewoonlijk dien je dit te doen iets voor het moment van overstappen, maar het kan ook best twee weken na de overstap. Jouw toekomstige leverancier zal deze gegeven doorzetten naar jouw “oude” aanbieder zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en begint de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Bentelo. Je ontvangt hiervan uiteraard een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment wijzigen. Bovendien incasseren jullie een eindafrekening van jouw oude energieaanbieder. Bezoek nu “Engie 3 jaar contract“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is momenteel iets waar veel mensen mee bezig zijn. Denk aan gasvrij wonen en het beperken van CO2 gebruik. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De 2 meest toegepaste alternatieven zijn zon en wind (energie). Het gros van de leveranciers doen hier aan mee. De aanbieders reserveren zonne-energie en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen laten plaatsen voor op je eigen huis of specifiek zoeken naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf zonnepanelen plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen of uiteraard de “extra” stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Je krijgt daarvoor een leuke prijs in de gemeente Hof van Twente.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zodoende gaat je gasverbruik flink omlaag. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in vergelijking met Remeha, Atag, Nefit, Vaillant of Intergas ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Zonneboilers zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door heel Nederland kom je windmolens tegen. Deze windturbines leveren volledig groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder leveranciers biedt groene stroom via wind. Een uitgebreide filter vind je in onze energievergelijker. Ook interessant: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Overijssel.

Energieverbruik reduceren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Wanneer je jouw energieconsumptie vermindert kan dat al flink schelen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op de uitstoot van CO2. Ga zoveel mogelijk voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Bentelo

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Bentelo en betaal minder voor gas en licht!