Energieleveranciers Lekkum Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €575 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Lekkum vergelijken is kinderspel middels onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ontdekt meteen de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je checkt zo veel exclusieve kortingsacties die je niet op de reguliere manier bij bijv. Huismerk Energie of HVC kunt gebruiken. Het oversluiten gaat moeiteloos en probleemloos. Op de site bekijk je handige toelichtingen en handreikingen t.b.v. het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat precies de overstapservice is, en wat de mogelijkheden zijn omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Lekkum

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Lekkum? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te kwalificeren waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit hangt af van aspecten als: stroom- en gas consumptie en adres. Eveneens zijn er meer zaken belangrijk dan puur de energietarieven. Deze bepalen maar beperkt de energienota. Controleer maar de jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: aansluitkosten, leveringkosten, netbeheerkosten, verbruikskosten, opslag duurzame energie: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Verder schenken de meeste maatschappijen een gulle welkomstpremie als jij naar hen overstapt. In de praktijk ligt varieert dit van €130 t/m €200. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Velden.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het is nogal een moeilijke berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Lekkum juli 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je totale jaarverbruik in. Vervolgens tref jij een lijst met relevante energieleveranciers. Jij kiest snel de goedkoopste leverancier van stroom en gas. De overstap is zo gepiept. Hulp nodig bij het doorgeven van jullie energieverbruik? Op deze website bekijk jij het gas- en stroomverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Type woning Gasgebruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.900 kWh 700 m³
2 persoons huishouden 2.225 kWh 1.075 m³
Gezin + 1 kind 2.800 kWh 1.325 m³
Familie (2 kinderen) 3.675 kWh 1.725 m³
2 & 3 kinderen 4.000 kWh 1.950 m³

Alle leveranciers

Alle erkende providers vergelijken. Van Eneco tot en met UnitedConsumers.

Een lagere energierekening

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Je bespaart zo €325 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Lekkum

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Wil jij een betaalbaar pakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. D.m.v. onze tool kunnen jullie onmiddellijk energieprijzen Lekkum vergelijken. Geef je woongegevens + gas/licht inschatting in en selecteer meteen het goedkoopste pakket. Meer weten over een zeker pakket? Bekijk dan de overkoepelende merksite. Profiteer nu van de beste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan die je hiernaast ziet en vergelijk vlug de milieuvriendelijkste of de goedkoopste energieleverancier voor je huis. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Duiven afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Lekkum?

 1. Voer jouw locatie in (Friesland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het volledige verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Lekkum juli 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Lekkum? Op deze website check je een opsomming met standaard pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Vattenfall, Eneco, Essent, Pure Energie, NLE en natuurlijk Budget Energie, ENGIE, Qurrent, Energiedirect.nl, Powerpeers uitgaande van een verbruik van 1800 kWh tot 2600 kWh stroom en 750 m3 t/m 1900 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig bepaal je zelf bij wie je gas en licht afneemt. Is je energiecontract bijna afgelopen, sta je op het punt om te verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van je maatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Vergeet niet: doorzoek ten alle tijde de condities van de huidige energieleverancier. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Lekkum. Wanneer je nieuwe bestelling is afgerond zul jij een mail ontvangen van de gekozen maatschappij. Daarin tref jij de geldige tarieven en condities (denk aan verbruikskosten, vastrecht, leveringkosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten: ) van het energiecontract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd energiecontract

Zodra je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze 14 dagen kan je kosteloos, of een uitgebreide toelichting te geven, het pakket annuleren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Opzeggen van oude contract

Dat actuele energiecontract zal worden opgezegd. In de meeste gevallen krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Advies: ga je van woning wisselen? Bij dit scenario moet je zelf doorgaans het contract opzeggen (online of per brief).

Het doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de nieuwe maatschappij. Normaal gesproken doe je dit enkele dagen voor passeren van de gekozen dag van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot 2 weken nadat het contract is ingegaan. De nieuwe energieleverancier geeft dit door aan de eerdere energiemaatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal gas en stroom worden geleverd door de nieuwe energiemaatschappij in Lekkum. Het is nog even wachten op wederom een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij bewerken. Tevens krijgen jullie een overzicht + eindafrekening van je voormalige maatschappij. Check ook “aanbiedingen van DELTA“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is hedendaags een veelbesproken doelstelling. Denk aan een woning zonder gas en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? 2 relevante opties zijn opties zijn zonne-energie en windenergie. Het gros van de maatschappijen doen hier aan mee. De aanbieders reserveren zonnestroom en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie kun jij kiezen: het kopen van zonnepanelen voor je appartement of huis of specifiek zoeken naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Investeren in zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en daarnaast het overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. In ruil krijg je een tegemoetkoming in de gemeente Leeuwarden.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Op die manier verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering in vergelijking met Vaillant, Intergas, AWB, Remeha of Nefit ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energierekening. Pelletkachels, Het warmtenet en Zonneboilers zijn ook populaire opties.

Windenergie

Op steeds meer plekken zijn tegenwoordig windmolens te vinden. De windturbine voorziet in volledig groene windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elk energiepakket werkt met deze vorm van groene stroom. Details per aanbieder kan je bekijken in de energievergelijker. Misschien iets voor je: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Friesland.

Besparen energieverbruik

Wil je echt groen zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Zodra jij de energievraag kan verlagen kan je flink besparen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op de milieubelasting. Ga zoveel mogelijk voor apparatuur met A of A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Lekkum

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiepakketten in Lekkum en bespaar op gas en licht!