Energieleveranciers Lieren Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €575 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Lieren vergelijken is een eitje met onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ziet ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Met veel exclusieve kortingsacties die je niet op de reguliere manier bij onder andere Anode Energie of Noordelijk Lokaal Duurzaam ontvangt. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat moeiteloos en rap. Op de site bekijk je nuttige feiten en adviezen t.b.v. het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat je moet weten over overstappen, en hoe het zit rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Lieren

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Lieren? Er is helaas niet één energieleverancier te onderscheiden die echt het goedkoopste is. Dit hangt af van jouw specifieke wensen: energieconsumptie en woning. Daarnaast moet je verder kijken dan enkel de energietarieven. Dit bepaalt maar voor een deel de maandelijks energierekeningen. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: verbruikskosten, energiebelasting, vastrecht, leveringkosten, aansluitkosten: het wordt allemaal doorbelast. Ook bieden flink wat organisaties een gulle welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Dit kan zelfs oplopen van €130 tot €250. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Vinkeveen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het betreft een behoorlijk ingewikkelde calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Lieren mei 2024? Geef je adresgegevens plus hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Vervolgens check je een resultatenpagina met de beste energiecontracten. Je vindt zo simpel de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is zo geregeld. Moeite bij het schatten van jullie energieverbruik? Hieronder check je het gas- en stroomverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Omschrijving Gasconsumptie
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Samenstelling huishouden Stroom Gas
1 persoons huishouden 2.000 kWh 725 m³
2 persoons huishouden 2.475 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 3.025 kWh 1.325 m³
Gezin + 2 kinderen 3.550 kWh 1.725 m³
Familie (3 kinderen) 4.025 kWh 2.100 m³

Alle maatschappijen

Alle betrouwbare organisaties vergelijken. Van De Vastelastenbond tot Pure Energie.

Makkelijk besparen op energie

Vind de goedkoopste leverancier. Besparingen tot wel €445 per jaar.

Direct overstappen

Dit kan met de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Lieren

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Overstappen op een goedkoop contract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Door gebruik te maken van onze speciale vergelijker kan men eenvoudig energieprijzen Lieren vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en gas/licht inschatting in en selecteer ogenblikkelijk het goedkoopste pakket. Meer informatie m.b.t. een zekere leverancier? Selecteer dan het bedrijfsprofiel. Vergelijk nu de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan hiernaast en check binnen no-time de beste of goedkoopste energieleverancier voor je huis. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Eemshaven afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Lieren?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Gelderland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Lieren mei 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Lieren? Op de site bekijk je een aantal van veel bestelde pakketten van energiemaatschappijen zoals Vattenfall, Greenchoice, Eneco, Essent, NLE en ook Qurrent, Energiedirect.nl, Powerpeers, Oxxio, Budget Energie gerekend met een verbruik van 2400 kWh tot 2600 kWh stroom plus 1000 m3 t/m 1500 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Als consument ben jij er verantwoordelijk voor naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Loopt het contract bijna af, sta je op het punt om te verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij jouw bestaande energiemaatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Belangrijk: doorzoek altijd de opgestelde regels van de huidige energieleverancier. Welke opzegtermijn geldt er, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Lieren. Als je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de gekozen energieaanbieder. Hierin tref je de kosten en extra regels (zoals aansluitkosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag, leveringkosten, vastrecht: ) van het energiepakket. Dit kan per mail of post, vaak binnen een week.

14 dagen bedenktijd

Nadat jouw bestelling bevestigd wordt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze periode mag je zonder kosten, of een uitgebreide toelichting te geven, het contract ongeldig verklaren. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jouw huidige energiecontract wordt beëindigd. Normaal gesproken draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Belangrijk: krijg je een andere huis? Bij dit scenario moet je zelf normaliter het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw “nieuwe” energieleverancier. Normaliter wordt dit van je gevraagd enkele dagen voor passeren van het moment van overstappen, maar soms gebeurt het ook 14 dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw aanstaande energieaanbieder zal deze gegeven doorzetten naar de “vroegere” energieleverancier waarna je een eindafrekening ontvangt.

Het overstappen is gelukt

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgerond, en begint de levering van stroom en gas door de nieuwe energiemaatschappij in Lieren. Je kunt rekenen op vanzelfsprekend een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze inschatting van kosten kan je altijd wijzigen. Ook krijgen jullie jouw persoonlijke eindafrekening van je voormalige energieaanbieder. Bezoek nu “aanbiedingen van Stedin“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is op dit moment een veelbesproken doelstelling. Onder andere je huis gasvrij verwarmen en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De twee meest interessante keuzes zijn zon en wind (energie). De meeste leveranciers hebben dit al geïntegreerd. De aanbieders reserveren windenergie en zonne-energie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie kun jij kiezen: het kopen van zonnepanelen voor op jouw woning of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf zonnepanelen plaatsen kan al snel lonen. Je kunt je eigen stroom gebruiken maar ook je overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. In ruil krijg je een tegemoetkoming in de gemeente Apeldoorn.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Door deze producten verbruik je amper nog gas. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur in vergelijking met Vaillant, Remeha, Intergas, Atag of Nefit ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Zonneboilers zijn ook populaire opties.

Windenergie

Op steeds meer plekken zul je grote windmolens kunnen spotten. Deze windturbines leveren volledig zuivere windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder energiepakket doet hier aan mee. Details per aanbieder kan je bekijken in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Gelderland.

Energieverbruik reduceren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je besparen op je verbruik. Als je jouw energieconsumptie reduceert kan dat al flink schelen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de uitstoot van CO2. Probeer je te beperkten tot huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED verlichting. Direct energie besparen in Lieren

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Lieren en betaal minder voor gas en licht!