Energieleveranciers Lienden Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €385 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Lienden vergelijken is gemakkelijk door middel van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je bekijkt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je vind hier alle speciale kortingsacties die men standaard niet bij bijv. De Vastelastenbond en NLE kunt vinden. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat moeiteloos en is zo gepiept. Hier vind je toepasbare aanwijzingen en tips voor het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe je snel kunt overstappen, en wat de mogelijkheden zijn rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Lienden

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Lienden? Het is onmogelijk één energieleverancier te kwalificeren die de laagste prijzen hanteert. Het heeft te maken met jouw persoonlijke situatie: stroom- en gas consumptie en woning. Uiteraard ga je te kort door de bocht als je kijkt naar enkel de energietarieven. Dit beïnvloed maar beperkt de energienota. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening: jij betaalt opslag duurzame energie, energiebelasting, netbeheerkosten, aansluitkosten, regiotoeslag: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Bovendien geven de meeste aanbieders een royale welkomstkorting als jij naar hen overstapt. In de praktijk ligt varieert dit van €125 tot €280. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Vinkel.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Je hebt te maken met een behoorlijk ingewikkelde berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Lienden juli 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je totale jaarverbruik in. Hierna volgt een overzicht met relevante energieleveranciers. Jij kiest vlug de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is binnen no-time gepiept. Advies nodig bij het inschatten van jullie energieverbruik? Hier tref jij het stroomverbruik en gasverbruik van voor verschillende situaties.


Type huis Gas
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Soort huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 1.925 kWh 675 m³
2 persoons huishouden 2.375 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 2.800 kWh 1.425 m³
Gezin + 2 kinderen 3.450 kWh 1.725 m³
Familie (3 kinderen) 4.000 kWh 2.000 m³

Compleet aanbod

Alle bekende aanbieders vergelijken. Van Fenor tot aan Innova Energie.

Bekijk het goedkoopste pakket

Nooit meer teveel betalen. Dit scheelt je zo €415 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Lienden

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Geïnteresseerd in een betaalbaar contract voor jouw energie? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. D.m.v. de vergelijker kunnen jullie à la minute energieprijzen Lienden vergelijken. Geef je woongegevens en verbruik in, en vind ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier. Meer weten over een bepaalde aanbieder? Selecteer dan het bedrijfsprofiel. Ontdek nu alle populaire energie aanbiedingen en welkomstbonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen rechts en achterhaal meteen de beste of meest goedkope energieleverancier passend bij je energieverbruik. Vind alles uit over goedkoopste energie in Eemdijk afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Lienden?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Gelderland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Lienden juli 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Lienden? Op deze website vind jij een lijstje met gangbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Greenchoice, Eneco, Essent, Pure Energie, Vattenfall en ook Powerpeers, Energiedirect.nl, Budget Energie, Oxxio, ENGIE gerekend met een verbruik van 1700 kWh – 3700 kWh stroom en 850 m3 tot 1750 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In ons land kies jij er zelf voor waar jij je gas en licht inkoopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet blij met jullie actuele leverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Advies: controleer ten alle tijde de voorschriften van de energieaanbieder. Hoe zit het met de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Lienden. Zodra het contract is doorgevoerd krijg je de bevestiging binnen van de aankomende energieaanbieder. Hierin tref jij de overeengekomen kosten en voorwaarden (denk aan verbruikskosten, vastrecht, aansluitkosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten: ) van het energiepakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen een week.

Wettelijke bedenktijd

Wanneer het nieuwe contract binnen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen mag je zonder kosten en zonder je te hoeven verantwoorden het contract ongeldig verklaren. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie is dan rechtsgeldig.

Opzeggen van huidige energiecontract

Je vorige gas en stroom pakket wordt beëindigd. In de regel krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Advies: stap je over doordat je gaat verhuizen? Je moet dan zelf doorgaans de huidige contracten moet opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de nieuwe energiemaatschappij. Doorgaans dien je dit te doen enkele dagen voor passeren van de gekozen dag van overstappen, maar soms gebeurt het ook 2 weken na de overstap. De toekomstige aanbieder geeft dit door aan de “vroegere” energiemaatschappij die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt

Is alles gelukt? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de nieuwe energiemaatschappij in Lienden. Ze sturen jou hiervan vanzelfsprekend een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij bewerken. Daarnaast ontvang jij een eindafrekening van de eerdere energiemaatschappij. Lees verder over “aanbiedingen van Liander“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is vandaag de dag een belangrijk thema. Hierbij kun je denken aan een gasvrij huis en besparen op de CO2 uitstoot. Maar hoe werkt groene energie nou precies? Twee veelbesproken alternatieven zijn wind en zon (stroom). Veel van de aanbieders van energie maken hier graag gebruik van. De organisaties kopen deze zonne-energie en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen laten plaatsen voor je appartement of huis of kiezen voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf zonnepanelen plaatsen is heel interessant. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en natuurlijk het overschot aan stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Je ontvangt hiervoor een kleine vergoeding in de gemeente Buren.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zo kan je het gasverbruik flink reduceren. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs wanneer je het vergelijk met een Vaillant, Remeha, Intergas, AWB of Nefit ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Je kunt flink besparen op de energierekening. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Zonneboilers zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

In alle provincies zul je grote windmolens kunnen spotten. Een windturbine levert grote hoeveelheden windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke leveranciers is automatisch aanbieder van groene stroom. Een uitgebreide filter zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets van de laatste jaren: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Gelderland.

Besparen op je verbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Wanneer jij de energievraag minimaliseert kan je dat aanzienlijk besparen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Houd rekening met zuinige apparaten en A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Lienden

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiemaatschappijen in Lienden en bespaar op gas en licht!