Energieleveranciers Vinkel Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €285 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Vinkel vergelijken doe je razendsnel door middel van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je treft rap de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Check alle tijdelijke aanbiedingen die jij via de sites van bedrijven als Energiedirect.nl en Vrijopnaam ontvangt. Overstappen van energie gaat makkelijk en prettig. Op deze pagina vind je functionele aanwijzingen en tips voor het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat jij kunt doen omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Vinkel

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Vinkel? Het is onmogelijk één energieleverancier te betitelen die de laagste prijzen hanteert. Dit hangt af van aspecten als: gas- en stroom consumptie en woning. Bovendien zijn er meer zaken belangrijk dan uitsluitend de energietarieven. Deze bepalen slechts ten dele de energierekening. Controleer maar de jaarrekening van de energieleverancier: vastrecht, leveringkosten, netbeheerkosten, regiotoeslag, energiebelasting: het wordt allemaal doorbelast. Verder verstrekken enkele maatschappijen een hoge welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €155 t/m €290. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Garminge.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Je hebt te maken met een aanzienlijk complexe berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Vinkel februari 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je geschatte verbruik in. Daarop doorzoek je een opsomming met relevante energiecontracten. Je treft meteen de goedkoopste leverancier van gas en stroom. De overstap is kinderspel, het is snel gedaan. Advies nodig bij het inschatten van je gas & licht gebruik? Op de site tref jij het stroomverbruik en gasverbruik van voor verschillende situaties.


Type huis Gasconsumptie
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.800 kWh 650 m³
2 persoons huishouden 2.350 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 2.875 kWh 1.450 m³
2 & 2 kinderen 3.725 kWh 1.650 m³
Gezin + 3 kinderen 4.375 kWh 2.025 m³

Alle maatschappijen

Alle grote providers vergelijken. Van Huismerk Energie tot aan Vattenfall.

Een lagere energierekening

Eenvoudig vergelijken op prijs. Je bespaart zo €295 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Dit kan met de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Vinkel

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Wil jij een goedkoop contract voor jouw energie? Hier tref je alle goedkope contracten. Door gebruik te maken van onze tool kan je eenvoudig energieprijzen Vinkel vergelijken. Vul postcode + huisnummer & verbruik in, en selecteer meteen het goedkoopste pakket. Meer info over een bepaald pakket? Dit vind je in de merkpagina. Stap nu over naar de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en actiekortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan rechts en signaleer onmiddellijk de duurzaamste of meest betaalbare energieleverancier voor je huis. Lees nu verder over goedkoopste energie in Obdam afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Vinkel?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Noord-Brabant)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de contractsduur die bij je past (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Vinkel februari 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Vinkel? Op deze website vind jij een lijstje met veel bestelde pakketten van populaire energiemaatschappijen als Essent, NLE, Pure Energie, Vattenfall, Eneco en ook Powerpeers, Oxxio, ENGIE, Budget Energie, Qurrent gerekend met een verbruik van 1950 kWh tot 3650 kWh stroom en 1400 m3 tot 1600 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In dit land ben jij in control bij wie je gas en licht afneemt. Loopt het contract bijna af, ga je binnenkort ergens anders wonen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw energiemaatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Let op: bekijk uiteraard de opgestelde regels van het gekozen energiepakket. Wat is de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Vinkel. Vanaf het punt dat het contract is doorgevoerd zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jouw aanstaande organisatie. Aan de hand daarvan lees je de kosten en kleine lettertjes (denk aan aansluitkosten, energiebelasting, netbeheerkosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie: ) van het contract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd energiecontract

Wanneer de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze 14 dagen kan je kosteloos, of een uitgebreide toelichting te geven, het nieuwe contract cancellen. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Huidige contract beëindigen

Jouw oude gas en stroom pakket wordt opgezegd. Gewoonlijk krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Advies: overstappen vanwege verhuizing? Dan moet je zelf gewoonlijk de actuele abonnementen stopzetten.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de nieuwe energieaanbieder. Gewoonlijk moet dit enkele dagen voor passeren van de datum van overstap, maar soms gebeurt het ook 1 of 2 weken na de overstapdatum. De nieuwe energiemaatschappij zal deze gegeven doorzetten naar de “vroegere” energieaanbieder zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Alle stappen doorlopen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door jouw nieuwe energiemaatschappij in Vinkel. Je kunt rekenen op wederom een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij bijstellen. Daarbij ontvangen jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van de eerdere energieleverancier. Ga verder naar “review Qurrent“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is vandaag de dag een streven van veel mensen. Veelgehoorde kreten zijn een gasvrij huis en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De 2 meest toegepaste manieren zijn wind en zon (stroom). Het gros van de energiemaatschappijen maken hier graag gebruik van. De organisaties bestellen zonnestroom en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen laten plaatsen voor op het dak of kiezen voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is vaak erg winstgevend. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en natuurlijk het overschot aan stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Hiervoor ontvang je een tegemoetkoming in de gemeente Maasdonk.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Op die manier verbruik je amper nog gas. Je stroomverbruik neemt wel toe. Deze (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig als je ze legt naast een AWB, Intergas, Atag, Nefit of Vaillant ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Pelletkachels, Het warmtenet en Zonneboilers zijn ook populaire opties.

Groene windenergie

In alle provincies zie je grote parken met windmolens. Windturbines dragen bij aan grote hoeveelheden windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elke leveranciers biedt groene stroom via wind. Meer hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Nieuw: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Noord-Brabant.

Energieverbruik minderen

Bewuster met elektriciteit omgaan? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Op het moment dat je jouw energieconsumptie weet te beperken kan dat al flink schelen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Koop specifiek producten met A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Vinkel

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk aanbieders van energie in Vinkel en bezuinig op gas en licht!