Energieleveranciers Obdam Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €655 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Obdam vergelijken gaat eenvoudig door middel van onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ziet eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je vind hier alle unieke acties die men standaard niet bij bijv. E.ON en Qurrent kan scoren. Het oversluiten gaat gemakkelijk en vlug. Op deze website vind je handige feiten en adviezen ten behoeve van het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe de overstapservice werkt, en wat er allemaal mogelijk is met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Obdam

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Obdam? Het is niet mogelijk één energieleverancier te onderscheiden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Het is afhankelijk van factoren als: gas- en stroom consumptie en woonplaats. Bovendien ga je te kort door de bocht als je kijkt naar enkel de energietarieven. Dat bepaalt maar voor een deel de maandelijks energierekeningen. Doorzoek maar eens jouw jaarafrekening: je vindt daar: leveringkosten, opslag duurzame energie, verbruikskosten, vastrecht, netbeheerkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Ook bieden veel leveranciers een aantrekkelijke welkomstkorting voor overstappers. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €105 t/m €215. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Zwammerdam.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het betreft best een moeilijke berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Obdam mei 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en een schatting van je energieverbruik in. Hierna vind je een lijst met de beste energiemaatschappijen. Je selecteert ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Het overstappen stelt niet veel voor, het is zo gedaan. Moeite bij het schatten van jouw verbruik? Hieronder vind jij het stroomverbruik en gasverbruik van voor verschillende situaties.


Type huis Verbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Type huishouden Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.950 kWh 700 m³
2 bewoners 2.475 kWh 1.075 m³
2 & 1 kind 3.075 kWh 1.325 m³
2 & 2 kinderen 3.625 kWh 1.600 m³
2 & 3 kinderen 4.025 kWh 2.075 m³

Alle organisaties

Alle grote providers vergelijken. Van Greenchoice tot aan Vrijopnaam.

Altijd de laagste prijs

Betaal niet langer teveel voor energie. Bespaar tot wel €275 per jaar.

Direct overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Obdam

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar pakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Geholpen door de vergelijker kun jij vlug energieprijzen Obdam vergelijken. Voer je adres & stoom/gas verbruik in en vind à la minute het goedkoopste contract. Meer info over een zekere leverancier? Selecteer dan het bedrijfsprofiel. Profiteer nu van alle populaire energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Bekijk de handige stappen aan de rechterkant en check eenvoudig de duurzaamste of meest goedkope energieleverancier passend bij je energieverbruik. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Heiligerlee afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Obdam?

 1. Geef jouw postcode door (Noord-Holland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Obdam mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Obdam? Op energieleverancieractie.nl vind je een tabel met gangbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Pure Energie, NLE, Greenchoice, Vattenfall, Essent en natuurlijk Powerpeers, Qurrent, Oxxio, Budget Energie, ENGIE met een verbruik van 1650 kWh tot 3200 kWh stroom plus 1350 m3 t/m 1850 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In ons land kies je zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Ben je bij contractvrij, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je ontevreden over jouw energiemaatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Advies: controleer uiteraard de voorschriften van jouw energiemaatschappij. Wat is de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Obdam. Op het moment dat je een bestelling hebt geplaatst zul jij een mail ontvangen van jullie nieuwe energiemaatschappij. In dit schrijven vind je de overeengekomen kosten en extra regels (onder andere leveringkosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag, verbruikskosten, aansluitkosten: ) van het contract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, en het duurt een paar dagen.

Wettelijke bedenktijd

Als je de bevestiging ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen mag je zonder kosten en zonder je te hoeven verantwoorden je nieuwe abonnement opzeggen. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Huidige contract beëindigen

Je lopende contract zal worden opgezegd. Doorgaans krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Belangrijk: krijg je een andere huis? Je moet dan zelf normaliter het energiecontract beëindigen.

Jouw meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw aanstaande energieleverancier. Normaal gesproken doe je dit een paar dagen voor de overstapdatum, echter soms ook tot een paar dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw toekomstige energieaanbieder zal deze gegeven doorzetten naar de “vroegere” energiemaatschappij zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt van energie

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en start de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Obdam. Het is nog even wachten op vanzelfsprekend een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon aanpassen. Daarbij krijgen jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van de eerdere leverancier. Bekijk ook “maandelijkse kosten NLE“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is hedendaags een streven van veel mensen. Veelgehoorde kreten zijn je huis gasvrij verwarmen en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De meest relevante keuzes zijn zonnestroom en windenergie. Veel leveranciers hebben dit al geïntegreerd. De aanbieders kopen deze zonne-energie en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie onderscheiden we 2 situaties: het kopen van zonnepanelen voor op jouw woning of bewust de keuze maken voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en tevens het overschot aan stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Daarvoor heb je recht op een aantrekkelijk tarief in de gemeente Koggenland.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zodoende verbruik je amper nog gas. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering wanneer je het vergelijk met een AWB, Nefit, Intergas, Remeha of Atag ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo kan je direct besparen op de energierekening. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Zonneboilers zijn ook populaire opties.

Windenergie

In alle provincies kom je windmolens tegen. Windturbines genereren schone windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder energiepakket biedt groene stroom via wind. De mogelijkheid hierop te selecteren is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets van de laatste jaren: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Noord-Holland.

Besparen energieverbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. In het geval je jouw energieconsumptie kunt minderen kan je dat aanzienlijk besparen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op het vervuilen van de aarde. Koop specifiek zuinige apparaten en A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Obdam

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Obdam en betaal minder voor gas en licht!