Energieleveranciers Zwammerdam Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €295 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Zwammerdam vergelijken is een eitje middels onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je checkt direct de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Check alle exclusieve welkomstkortingen die jij via de sites van o.a. DELTA en Vandebron kunt vinden. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat handig en kost slechts een paar minuten. Op energieleverancieractie.nl doorzoek jij functionele feiten en support ter ondersteuning bij het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat je moet weten over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Zwammerdam

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Zwammerdam? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te onderscheiden waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt mede bepaald door indicatoren zoals: energieverbruik en locatie. Bovendien zijn er meer zaken belangrijk dan puur de energietarieven. Dat beslaat maar beperkt de uiteindelijke energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarafrekening: je vindt daar: leveringkosten, verbruikskosten, netbeheerkosten, regiotoeslag, aansluitkosten: het wordt allemaal doorbelast. Bovendien verstrekken veel bedrijven een royale welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Deze loopt op van €180 tot €280. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Huizinge.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het gaat om een aanzienlijk ingewikkelde calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Zwammerdam mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je totale jaarverbruik in. Vervolgens check je een opsomming met beschikbare energiecontracten. Je ontdekt direct de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is kinderspel, het is snel gedaan. Hulp nodig bij het invoeren van je gas & licht gebruik? Hieronder bekijk jij het gas- en stroomverbruik van voor verschillende situaties.


Soort woning Gasconsumptie
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Gezinssamenstelling Stroom Gas
1 bewoner 1.875 kWh 700 m³
2 persoons huishouden 2.175 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 2.900 kWh 1.400 m³
2 & 2 kinderen 3.700 kWh 1.600 m³
2 & 3 kinderen 4.300 kWh 2.100 m³

Alle organisaties

Alle landelijke providers vergelijken. Van Allure Energie tot aan Innova Energie.

Het goedkoopste contract

Vind de goedkoopste leverancier. Bespaar tot wel €495 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Dankzij de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Zwammerdam

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar contract? Dan zit je hier helemaal goed! Aan de hand van onze speciale vergelijker kun jij rap energieprijzen Zwammerdam vergelijken. Vul jouw locatie & gas/licht inschatting in en vind eenvoudig de goedkoopste maatschappij. Meer info over een bepaald contract? Klik dan op het bedrijfsprofiel. Check nu alle energieaanbiedingen en welkomstkortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan aan de rechterkant en vergelijk snel de beste of voordeligste energieleverancier voor jouw situatie. Vind alles uit over goedkoopste energie in Schalkhaar afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Zwammerdam?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Zuid-Holland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Zwammerdam mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Zwammerdam? Hier lees je een ranglijst van beschikbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Greenchoice, NLE, Vattenfall, Pure Energie, Essent en ook Oxxio, Energiedirect.nl, Powerpeers, Budget Energie, Qurrent gerekend met een verbruik van 2500 kWh tot 4150 kWh stroom en 1300 m3 t/m 1500 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In dit land kies je zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga jij verhuizen, of ben je ontevreden over je energieleverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit is ten allen tijde mogelijk. Kijk uit: bekijk ten alle tijde de opgestelde regels van de huidige energieleverancier. Welke opzegtermijn geldt er, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Zwammerdam. Vanaf het punt dat je aankoop is verzonden zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de geselecteerde maatschappij. Hierin zie je de geldige tarieven en extra regels (zoals netbeheerkosten, regiotoeslag, energiebelasting, vastrecht, opslag duurzame energie: ) van jouw nieuwe pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, in de regel binnen 14 dagen.

2 weken bedenktijd

Wanneer je de bevestiging ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken en zonder opgaaf van reden het contract ongeldig verklaren. Wil je dan niet? De overstap van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Opzeggen van huidige energiecontract

Dat actuele energiecontract wordt beëindigd. Meestal wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Advies: ga je van woning wisselen? Je moet dan zelf meestal het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Om het oversluiten te verwerken ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de aanstaande maatschappij. Gewoonlijk doe je dit enkele dagen voor passeren van de gekozen dag van overstappen, maar het kan ook best 1 of 2 weken na de overstap. Jouw “nieuwe” energieleverancier communiceert dit weer richting jouw oude leverancier zodat deze de eindafrekening kan maken.

Overstap is geslaagd

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt de overstap afgerond, en kan je stroom en gas gebruiken van de geselecteerde energiemaatschappij in Zwammerdam. Je kunt rekenen op vanzelfsprekend een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Dit bedrag mag je gewoon bewerken. Bovendien krijg jij een eindafrekening van jouw oude energieleverancier. Ga verder naar “actie Huismerk Energie“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is hedendaags iets waar veel mensen mee bezig zijn. Onder andere een woning zonder gas en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De twee meest interessante opties zijn zonnestroom en windenergie. Bijna alle leveranciers doen hier aan mee. De bedrijven bestellen zonne-energie en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: investeren in zonnepanelen voor je appartement of huis of specifiek zoeken naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en bovendien de “extra” stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Hiervoor ontvang je een redelijke vergoeding in de gemeente Alphen aan den Rijn.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Door deze producten gaat je gasverbruik flink omlaag. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs i.v.m. een Remeha, Nefit, AWB, Intergas of Atag ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Pelletkachels, Het warmtenet en Infraroodpanelen kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties vormen windmolens het landschap. Windturbines genereren schone windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder energiepakket werkt met deze vorm van groene stroom. Meer hierover vind je in onze energievergelijker. Iets actueels: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Zuid-Holland.

Energieverbruik minderen

Streef jij naar een duurzame aardbol? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Wanneer jij de energievraag kunt terugdringen kan dat al flink schelen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op het vervuilen van de aarde. Probeer je te beperkten tot apparaten met een A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Zwammerdam

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energie aanbieders in Zwammerdam en bezuinig op gas en licht!