Energieleveranciers Eemdijk Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €245 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Eemdijk vergelijken gaat supersnel met behulp van onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ziet eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Check alle tijdelijke welkomstacties die men standaard niet bij bijv. Energiedirect.nl of Innova Energie kunt vinden. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat makkelijk en prettig. Op deze website vind je praktische informatie en hulp dat je kunt gebruiken bij het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat je moet weten over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Eemdijk

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Eemdijk? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te betitelen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt beïnvloed door aspecten als: stroom- en gasverbruik en locatie. Daarnaast moet je meer mee laten wegen dan alleen de energietarieven. Dit beïnvloed slechts deels de energienota. Controleer maar de jaarrekening van de energieleverancier: aansluitkosten, energiebelasting, leveringkosten, netbeheerkosten, regiotoeslag: het wordt allemaal doorbelast. Bovendien verstrekken veel bedrijven een flinke welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Deze loopt op van €105 – €240. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Obdam.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het is een aardig moeilijke calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Eemdijk juli 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je totale jaarverbruik in. Aansluitend volgt een resultatenpagina met beschikbare energiebedrijven. Je selecteert vlug de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Het overstappen is binnen no-time gedaan. Moeite bij het inschatten van jouw energieconsumptie? Hieronder check je het gas- en stroomverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type huis Gasconsumptie
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Gezinssamenstelling Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.850 kWh 725 m³
2 bewoners 2.425 kWh 1.075 m³
Gezin + 1 kind 2.750 kWh 1.425 m³
Gezin + 2 kinderen 3.600 kWh 1.750 m³
Gezin + 3 kinderen 4.175 kWh 1.925 m³

Complete vergelijking

Alle betrouwbare organisaties vergelijken. Van Eneco tot Vandebron.

Besparen op de energienota

Vergelijk alle contracten op prijs. Besparingen tot wel €355 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Dankzij de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Eemdijk

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar energiecontract? Dan zit je hier helemaal goed! Met behulp van onze speciale vergelijker kan jij onmiddellijk energieprijzen Eemdijk vergelijken. Vul jouw locatie plusgas/licht inschatting in en bekijk vlug de goedkoopste leverancier. Meer info over een zekere leverancier? Ga dan verder naar website van de aanbieder. Stap nu over naar de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstbonussen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan hiernaast en vind à la minute de beste of goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Brinkheurne afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Eemdijk?

 1. Voer jouw locatie in (Utrecht)
 2. Kies de gezinsgrootte, of kies direct het verbruik.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Eemdijk juli 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Eemdijk? Op de site bekijk je een tabel met gangbare pakketten van populaire energiemaatschappijen als NLE, Essent, Greenchoice, Pure Energie, Eneco en ook ENGIE, Oxxio, Budget Energie, Powerpeers, Qurrent uitgaande van een verbruik van 2400 kWh t/m 4250 kWh stroom en 750 m3 – 1750 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Vandaag de dag mag je helemaal zelf kiezen bij wie je gas en licht afneemt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je van huis wisselen, of ben je ontevreden over jullie actuele energiemaatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Belangrijk: achterhaal zeker even de condities van het energiecontract. Hoe zit het met de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Eemdijk. Als je nieuwe bestelling is afgerond zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de nieuwe leverancier. In dit schrijven bekijk je alle tarieven en voorwaarden (zoals verbruikskosten, vastrecht, netbeheerkosten, regiotoeslag, energiebelasting: ) van het contract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, in de regel binnen 14 dagen.

14 dagen bedenktijd

Wanneer de bestelling in goede orde binnengekomen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je zonder kosten, of een geldige reden op te geven, het nieuwe contract cancellen. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Opzeggen van oude contract

Je oude gas & licht pakket zal worden beëindigd. In de regel draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Let op: overstappen vanwege verhuizing? Jij zult dan normaal gesproken het contract even opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de aanstaande aanbieder. In de meeste gevallen gebeurt dit een paar dagen voor de overstapdatum, maar het kan vaak nog tot een paar dagen na de dag van overstappen. Jouw aanstaande energieaanbieder zal deze gegeven doorzetten naar de eerdere maatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Overstap is geslaagd

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de nieuwe energiemaatschappij in Eemdijk. Het is nog even wachten op uiteraard een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon wijzigen. Tevens krijg jij een jaaroverzicht en eindafrekening van de “vroegere” energieaanbieder. Bezoek nu “Pure Energie stroom“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is tegenwoordig een veelbesproken doelstelling. Voorbeelden zijn een gasvrij huis en de uitstoot van CO2 reduceren. Maar hoe werkt groene energie nou precies? 2 relevante opties zijn alternatieven zijn zon en wind (energie). Een groot aantal aanbieders van energie hebben dat in hun portfolio. De bedrijven reserveren zonne-energie en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen installeren voor je appartement of huis of gaan voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen of uiteraard je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Hiervoor ontvang je een kleine vergoeding in de gemeente Bunschoten.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Op die manier kan je het gasverbruik flink reduceren. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering i.v.m. een Nefit, Intergas, Vaillant, Atag of AWB ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo kan je direct besparen op de energierekening. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Het warmtenet kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

In alle provincies zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines genereren schone windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke aanbieder is automatisch aanbieder van groene stroom. Meer hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets actueels: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Utrecht.

Minder energie consumeren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Wanneer je het verbruik van energie kunt terugdringen kan je dat aanzienlijk besparen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op de milieubelasting. Koop specifiek apparaten met een A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Eemdijk

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energieleveranciers in Eemdijk en bespaar op gas en licht!