Energieleveranciers Leur Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €585 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Leur vergelijken doe je razendsnel door middel van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul alle velden in, en je bekijkt meteen de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je checkt zo veel speciale welkomstkortingen die je niet op de reguliere manier bij bijvoorbeeld Essent of Qwint kan scoren. Overstappen van energie gaat handig en snel. Hier doorzoek jij handige toelichtingen en tips t.b.v. het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat je moeten weten betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Leur

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Leur? Er is helaas niet één energieleverancier aan te duiden die echt het goedkoopste is. Dit hangt af van jouw persoonlijke situatie: stroom- en gasverbruik en woonplaats. Eveneens moet je meer mee laten wegen dan enkel de energietarieven. Dit bepaalt slechts deels de uiteindelijke energierekening. Check maar eens jullie jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: verbruikskosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie, leveringkosten, aansluitkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Bovendien bieden sommige organisaties een gulle welkomstkorting bij het overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €85 tot €220. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Veulen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het is een behoorlijk complexe calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Leur april 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je totale jaarverbruik in. Aansluitend volgt een opsomming met de beste energieleveranciers. Je treft gemakkelijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom. De overstap is kinderspel, het is snel rond gemaakt. Moeite bij het invullen van jullie energieverbruik? Op energieleverancieractie.nl detecteer je het stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Soort huis Verbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Soort huishouden Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.825 kWh 675 m³
2 persoons huishouden 2.375 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 2.825 kWh 1.400 m³
Familie (2 kinderen) 3.725 kWh 1.800 m³
Gezin + 3 kinderen 4.025 kWh 2.025 m³

Alle pakketten

Alle landelijke organisaties vergelijken. Van Fenor tot en met Vandebron.

Besparen op de energienota

Betaal niet langer teveel voor energie. Je bespaart zo €325 per jaar.

Makkelijk overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Leur

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Op zoek naar een betaalbaar energiepakket? Dan zit je hier helemaal goed! D.m.v. energieleverancieractie.nl kun jij onmiddellijk energieprijzen Leur vergelijken. Geef je woongegevens en energieverbruik in en bekijk eenvoudig de goedkoopste leverancier. Meer weten over een bepaald pakket? Dit vind je in het bedrijfsprofiel. Check nu alle energieaanbiedingen en actiekortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan op deze pagina en vind meteen de “groenste” of goedkoopste energieleverancier voor je huis. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Echtenerbrug afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Leur?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Gelderland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of kies direct het verbruik.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Leur april 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Leur? Op deze pagina lees je een opsomming met standaard pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Pure Energie, Greenchoice, Vattenfall, Essent, NLE en natuurlijk ENGIE, Powerpeers, Oxxio, Qurrent, Energiedirect.nl gerekend met een verbruik van 2150 kWh t/m 2550 kWh stroom en 950 m3 – 1550 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig ben jij er verantwoordelijk voor waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Loopt het contract bijna af, ga je van huis wisselen, of voel je je niet meer thuis bij je energiemaatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Advies: controleer uiteraard de voorwaarden van de huidige energieleverancier. Welke opzegtermijn geldt er, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Leur. Nadat het contract is doorgevoerd zul jij een mail ontvangen van de gekozen energieleverancier. In dit schrijven vind je afgesproken prijzen en condities (onder andere opslag duurzame energie, energiebelasting, aansluitkosten, verbruikskosten, leveringkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen kan je kosteloos, of een geldige reden op te geven, het contract ongeldig verklaren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Opzeggen van oude contract

Dat actuele gas en stroom pakket wordt stopgezet. In de regel draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Goed om te weten: krijg je een andere huis? Bij dit scenario moet je zelf doorgaans het contract opzeggen (online of per brief).

Het doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw “nieuwe” leverancier. Gewoonlijk wordt dit van je gevraagd enkele dagen voor passeren van de overstapdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot twee weken na de gekozen overstapdatum. Jouw aanstaande energiemaatschappij geeft dit door aan jouw “oude” energiemaatschappij zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt

Alle stappen doorlopen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en begint de levering van stroom en gas door de nieuwe energiemaatschappij in Leur. Het is nog even wachten op vanzelfsprekend een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Dit bedrag mag je gewoon verhogen. Daarnaast incasseren jullie de eindafrekening van jouw oude aanbieder. Bekijk nu “aanbiedingen van NLE“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Voorbeelden zijn een woning zonder gas en de uitstoot van CO2 reduceren. Wat kan ik zelf doen met groene energie? Twee veelbesproken opties zijn wind en zon (stroom). Veel maatschappijen maken hier graag gebruik van. De leveranciers kopen deze stroom – afkomstig van zon en wind – bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie kun jij kiezen: zelf zonnepanelen aanschaffen voor je appartement of huis of specifiek zoeken naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf zonnepanelen plaatsen is heel interessant. Je kunt je eigen stroom gebruiken en tevens het overschot aan stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Hiervoor ontvang je een leuke prijs in de gemeente Wijchen.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Op die manier zal je gasverbruik significant dalen. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. De (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig in vergelijking met Vaillant, Remeha, Nefit, Intergas of Atag ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Het warmtenet, Pelletkachels en Zonneboilers kun je ook nog afwegen.

Windenergie

In alle provincies zul je grote windmolens kunnen spotten. De windturbine voorziet in 100% groene windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elk energiecontract werkt met deze vorm van groene stroom. Meer hierover kan je bekijken in de energievergelijker. Ook interessant: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Gelderland.

Besparen energieverbruik

Wil je echt groen zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Zodra je jouw energieconsumptie reduceert kan dat al flink schelen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de uitstoot van CO2. Houd rekening met zuinige apparaten en A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Leur

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energie aanbieders in Leur en bespaar op gas en licht!