Energieleveranciers Lettelbert Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar snel €245 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Lettelbert vergelijken gaat supersnel door middel van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je treft probleemloos de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Check alle aantrekkelijke aanbiedingen die jij niet via de normale weg bij bijvoorbeeld Greenchoice en Powerpeers ontvangt. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat moeiteloos en probleemloos. Op deze website vind je functionele feiten en tips dat je kunt gebruiken bij het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en wat jij kunt doen met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Lettelbert

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Lettelbert? Het is onmogelijk één energieleverancier te vermelden waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt mede bepaald door jouw persoonlijke situatie: energieconsumptie en woonplaats. Daarnaast zijn er meer zaken belangrijk dan puur de energietarieven. Dit bepaalt maar beperkt de maandelijks energierekeningen. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening: jij betaalt vastrecht, energiebelasting, verbruikskosten, leveringkosten, netbeheerkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Ook verstrekken sommige leveranciers een flinke welkomstpremie voor overstappers. Dit kan zelfs oplopen van €160 tot €270. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Venray.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Je hebt te maken met een aardig gecompliceerde calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Lettelbert februari 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je totale jaarverbruik in. Aansluitend doorzoek je een overzicht met de beste energiemaatschappijen. Je selecteert binnen no-time de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen is binnen enkele minuten geregeld. Tips gebruiken bij het invullen van jouw verbruik? Op de site vind jij het stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Type woning Gasgebruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 1.800 kWh 650 m³
2 bewoners 2.300 kWh 1.125 m³
Familie (1 kind) 2.850 kWh 1.300 m³
Gezin + 2 kinderen 3.525 kWh 1.625 m³
Familie (3 kinderen) 4.000 kWh 2.100 m³

Alle aanbieders

Alle gangbare organisaties vergelijken. Van Essent tot Powerpeers.

Besparen op je energie

Vergelijk alle contracten op prijs. Je bespaart zo €405 per jaar.

Gelijk overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Lettelbert

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar energiecontract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Middels onze tool kun jij binnen no-time energieprijzen Lettelbert vergelijken. Vul jouw locatie en verbruiksgegevens in, en kies ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder. Aanvullende info over een bepaalde aanbieder? Klik dan op de merkpagina. Profiteer nu van de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan op deze pagina en vind vlug de duurzaamste of voordeligste energieleverancier voor jullie woning. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Echt afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Lettelbert?

 1. Voer jouw locatie in (Groningen)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Lettelbert februari 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Lettelbert? Hieronder check je een ranglijst van standaard pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Greenchoice, Vattenfall, NLE, Pure Energie, Essent + Oxxio, Energiedirect.nl, Budget Energie, Powerpeers, ENGIE berekend met een consumptie van 1500 kWh tot 4200 kWh stroom en 1400 m3 – 1900 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In ons land ben jij in control waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Loopt het contract bijna af, sta je op het punt om te verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jullie actuele leverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Vergeet niet: doorzoek wel de opgestelde regels van de energieaanbieder. Heb je maken met een opzegtermijn of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Lettelbert. Vanaf het punt dat je nieuwe bestelling is afgerond zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jouw aanstaande organisatie. In deze mail of brief lees je de overeengekomen kosten en condities (denk hierbij aan opslag duurzame energie, energiebelasting, regiotoeslag, verbruikskosten, vastrecht: ) van het contract. Je ontvangt dit digitaal of per post, doorgaans binnen 2 weken.

14 dagen bedenktijd

Op het moment dat de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze 14 dagen mag je zonder kosten, of een geldige reden op te geven, het pakket annuleren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie is dan bindend.

Huidige contract beëindigen

Dat huidige energiepakket zal worden opgezegd. Normaliter doet de nieuwe aanbieder dit. Advies: stap je over doordat je gaat verhuizen? In dat geval moet je zelf dikwijls het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de aanstaande energieleverancier. In de meeste gevallen doe je dit zo’n week voor het moment van overstappen, echter soms ook tot 15 dagen na de overstapdatum. De nieuwe leverancier stuurt de standen door naar jouw oude aanbieder die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Het overstappen is gelukt

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en begint de levering van stroom en gas door de geselecteerde energiemaatschappij in Lettelbert. Je ontvangt hiervan uiteraard een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon bijstellen. Daarbij ontvangen jullie een overzicht + eindafrekening van de eerdere leverancier. Bekijk ook “aanbiedingen van Innova Energie“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is vandaag de dag een streven van veel mensen. Voorbeelden zijn gasvrij wonen en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De twee meest interessante manieren zijn zonne-energie en windenergie. Veel van de energiemaatschappijen hebben dat in hun portfolio. De leveranciers kopen deze zonne-energie en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op jouw woning of speciaal op zoek gaan naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf zonnepanelen plaatsen is vaak erg winstgevend. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken of uiteraard jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Je ontvangt hiervoor terugleververgoeding in de gemeente Leek.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zodoende gaat je gasverbruik flink omlaag. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur i.v.m. een Vaillant, Remeha, Atag, AWB of Intergas ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Je kunt flink besparen op de energiekosten. Pelletkachels, Het warmtenet en Zonneboilers zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Op steeds meer plekken zul je grote windmolens kunnen spotten. Een windturbine levert schone windstroom voor NL huishoudens. Niet elk energiecontract is automatisch aanbieder van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren zul je in de energievergelijker terugvinden. Nieuw: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Groningen.

Minder energie consumeren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je besparen op je verbruik. In het geval jij jouw persoonlijke energieconsumptie vermindert levert dat een besparing op. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op het vervuilen van de aarde. Kies bijvoorbeeld bewust voor producten met A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Lettelbert

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk aanbieders van energie in Lettelbert en bespaar op gas en licht!