Energieleveranciers Echt Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €625 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Echt vergelijken is kinderspel via onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ontdekt probleemloos de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Ontdek unieke kortingsacties die je niet op de reguliere manier bij o.a. Essent en Qwint kan scoren. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat makkelijk en probleemloos. Op deze website vind jij handige feiten en support ten behoeve van het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat jij kunt doen ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Echt

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Echt? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier aan te duiden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit hangt af van jouw specifieke wensen: verbruik (kWh en m3) en woonplaats. Verder zijn er meer zaken belangrijk dan puur de energiekosten. Dit beïnvloed slechts deels je rekening voor de energie. Check maar eens jullie energie jaarrekening: netbeheerkosten, vastrecht, regiotoeslag, leveringkosten, opslag duurzame energie: het telt allemaal mee. Ook bieden de meeste organisaties een vorstelijke welkomstkorting als jij naar hen overstapt. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €125 tot €280. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Noordwijkerhout.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: We hebben het hier over nogal een complexe rekensom. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Echt juni 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je geschatte verbruik in. Nadien vind je een overzicht met de goedkoopste energie aanbieders. Je vindt zo binnen no-time de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten is binnen enkele minuten doorgevoerd. Advies nodig bij het doorgeven van jouw verbruik? Op energieleverancieractie.nl tref jij het gas- en stroomverbruik van voor een aantal situaties.


Soort woning Gasverbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Aantal bewoners Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.900 kWh 600 m³
2 personen 2.100 kWh 1.100 m³
Gezin + 1 kind 2.950 kWh 1.475 m³
2 & 2 kinderen 3.475 kWh 1.775 m³
2 & 3 kinderen 4.175 kWh 1.925 m³

Alle maatschappijen

Alle gangbare organisaties vergelijken. Van DELTA tot MAIN Energie.

Altijd de laagste prijs

Vergelijk alle contracten op prijs. Besparingen tot wel €395 per jaar.

Razendsnel overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Echt

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Wil jij een voordelig energiepakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! D.m.v. onze zoekmachine kun je onmiddellijk energieprijzen Echt vergelijken. Vul jouw locatie + gas/licht inschatting in en selecteer snel de goedkoopste leverancier. Meer weten over een bepaald pakket? Bekijk dan de overkoepelende merksite. Vergelijk nu de beste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan rechts en ontdek vlug de “groenste” of meest goedkope energieleverancier voor jouw situatie. Ook interessant: goedkoopste energie in Wilhelminaoord afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Echt?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Limburg)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het volledige verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Echt juni 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Echt? Op deze pagina bekijk je een opsomming met veel bestelde pakketten van populaire energiemaatschappijen als NLE, Eneco, Greenchoice, Vattenfall, Pure Energie en ook Oxxio, Qurrent, Budget Energie, Powerpeers, Energiedirect.nl uitgaande van een verbruik van 1850 kWh t/m 2750 kWh stroom en 1400 m3 t/m 1700 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag ben jij in control naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet blij met je leverancier? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Advies: controleer zeker even de condities van de energieaanbieder. Heb je maken met een opzegtermijn of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Echt. Als je aankoop is verzonden krijg je de bevestiging binnen van de geselecteerde organisatie. Aan de hand daarvan lees je afgesproken prijzen en kleine lettertjes (onder andere netbeheerkosten, vastrecht, leveringkosten, energiebelasting, regiotoeslag: ) van het energiecontract. Dit kan per mail of post, in de regel binnen 14 dagen.

Wettelijke bedenktijd

Zodra het nieuwe contract binnen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je zonder kosten en zonder specifieke reden je nieuwe abonnement opzeggen. Onderneem je geen actie? De overstap van energie is dan rechtsgeldig.

Huidige contract beëindigen

Je lopende pakket wordt opgezegd. Doorgaans wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Belangrijk: stap je over doordat je gaat verhuizen? In dat geval moet je zelf dikwijls het contract even opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw “nieuwe” maatschappij. Normaal gesproken dien je dit te doen enkele dagen voor passeren van de datum van overstap, echter soms ook tot 1 of 2 weken na de overstapdatum. De nieuwe maatschappij stuurt de standen door naar je voormalige energieaanbieder waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Het overstappen is gelukt

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal gas en stroom worden geleverd door de gekozen energiemaatschappij in Echt. Het is nog even wachten op uiteraard een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon aanpassen. Ook krijg je jouw persoonlijke eindafrekening van de eerdere leverancier. Bekijk ook “Engie stroom“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is tegenwoordig een belangrijk thema. Denk aan een woning zonder gas en minder CO2 uitstoten. Wat kan ik zelf doen met groene energie? Twee veelbesproken manieren zijn windenergie en zonne-energie. Veel van de aanbieders van energie maken hier graag gebruik van. De bedrijven halen deze stroom – afkomstig van zon en wind – bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op het dak of gaan voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan heel lucratief zijn. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en daarnaast je overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Daarvoor heb je recht op een leuke prijs in de gemeente Echt-Susteren.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zo zal je gasverbruik significant dalen. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur in vergelijking met Vaillant, AWB, Intergas, Atag of Remeha ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo kan je direct besparen op de energierekening. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Zonneboilers kunnen ook uitkomst bieden.

Groene windenergie

Door heel Nederland zie je grote parken met windmolens. Een windturbine levert grote hoeveelheden windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder energiecontract werkt met deze vorm van groene stroom. Meer hierover kan je bekijken in de energievergelijker. Ook interessant: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Limburg.

Energieverbruik reduceren

Wil je echt groen zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Wanneer je jouw energieconsumptie minimaliseert levert dat een besparing op. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de milieubelasting. Houd rekening met zuinige apparaten en A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Echt

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energieleveranciers in Echt en bespaar op gas en licht!