Energieleveranciers Wilhelminaoord Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €275 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Wilhelminaoord vergelijken gaat supersnel met onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je achterhaalt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Met veel unieke acties die je niet via de website van aanbieders zoals Anode Energie of Innova Energie kan scoren. Overstappen van energie gaat eenvoudig en vlug. Op deze website vergaar je functionele toelichtingen en handreikingen t.b.v. het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat precies de overstapservice is, en wat er allemaal mogelijk is ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Wilhelminaoord

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Wilhelminaoord? Het is niet mogelijk één energieleverancier te noemen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt beïnvloed door factoren als: energieconsumptie en woning. Ook zijn er meer zaken belangrijk dan uitsluitend de energietarieven. Dit bepaalt maar voor een deel de maandelijks energierekeningen. Inspecteer maar eens de laatste energie jaarrekening: leveringkosten, regiotoeslag, netbeheerkosten, verbruikskosten, aansluitkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Daarnaast hanteren veel maatschappijen een hoge welkomstpremie als jij naar hen overstapt. In de praktijk ligt varieert dit van €140 tot +/- €280. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Heesselt.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Je hebt te maken met een behoorlijk ingewikkelde calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Wilhelminaoord juni 2024? Geef je adresgegevens plus je totale jaarverbruik in. Nadien doorzoek je een tabel met de meest voordelige energie aanbieders. Je ontdekt ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen is kinderspel, het is snel gepiept. Moeite bij het schatten van je gas & licht gebruik? Hier vind je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Soort woning Gasverbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Soort huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.950 kWh 700 m³
2 bewoners 2.200 kWh 1.150 m³
Gezin + 1 kind 2.800 kWh 1.475 m³
Gezin + 2 kinderen 3.725 kWh 1.675 m³
Gezin + 3 kinderen 4.350 kWh 1.975 m³

Compleet aanbod

Alle betrouwbare maatschappijen vergelijken. Van Energieflex tot aan Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Makkelijk besparen op energie

Vind de goedkoopste leverancier. Dit scheelt je zo €295 per jaar.

Direct overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Wilhelminaoord

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Wil jij een voordelig pakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Op basis van onze zoekmachine kan jij eenvoudig energieprijzen Wilhelminaoord vergelijken. Vul jouw locatie + energieverbruik in en bekijk eenvoudig de goedkoopste aanbieder. Meer info over een zeker pakket? Bekijk dan site van de leverancier. Stap nu over naar de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan hiernaast en vind meteen de meest geschikte of voordeligste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Poederoijen afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Wilhelminaoord?

 1. Voer jouw locatie in (Drenthe)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het volledige verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Kies de beste aanbieding en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Wilhelminaoord juni 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Wilhelminaoord? Op energieleverancieractie.nl vind jij een aantal van veel bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Vattenfall, Essent, Greenchoice, NLE, Eneco + Energiedirect.nl, Budget Energie, Oxxio, ENGIE, Powerpeers uitgaande van een verbruik van 2250 kWh tot 3550 kWh stroom en 1400 m3 t/m 1700 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig ben je vrij om te kiezen waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Ben je bij contractvrij, ga je binnenkort ergens anders wonen, of wil je gewoon af van je energieaanbieder? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Belangrijk: doorzoek zeker even de kleine lettertjes van het gekozen energiepakket. Hoe zit het met de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Wilhelminaoord. Als het contract is doorgevoerd zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de geselecteerde energieaanbieder. Daarin zie jij alle tarieven en bijkomende kosten (zoals regiotoeslag, leveringkosten, vastrecht, opslag duurzame energie, verbruikskosten: ) van het energiepakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, doorgaans binnen 2 weken.

2 weken bedenktijd

Nadat je de bevestiging ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken, of een uitgebreide toelichting te geven, het pakket annuleren. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jullie huidige contract zal worden opgezegd. In de meeste gevallen draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Let op: krijg je een andere huis? Dan moet je zelf in de meeste gevallen de actuele abonnementen stopzetten.

Doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw toekomstige maatschappij. Normaliter gebeurt dit enkele dagen voor passeren van de overstapdatum, maar het kan vaak nog tot 14 dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw aanstaande maatschappij zal deze gegeven doorzetten naar jouw oude energieaanbieder zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energie

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles in orde gemaakt, en start de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Wilhelminaoord. Ze sturen jou hiervan een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment bijstellen. Bovendien krijgen jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van de eerdere energiemaatschappij. Lees verder over “opzeggen Allure Energie“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een belangrijk thema. Hierbij kun je denken aan een gasvrij huis en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De 2 meest toegepaste keuzes zijn zon en wind (energie). Veel van de maatschappijen werken hier dan ook graag mee. De organisaties importeren zonne-energie en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie onderscheiden we 2 situaties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op je eigen huis of specifiek zoeken naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Investeren in zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je kunt je eigen stroom gebruiken en tevens jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Je krijgt daarvoor een kleine vergoeding in de gemeente Westerveld.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Middels dit systeem gaat je gasverbruik flink omlaag. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in verhouding tot een Intergas, Vaillant, Nefit, Remeha of AWB ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energierekening. Zonneboilers, Het warmtenet en Pelletkachels kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door het hele land zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines dragen bij aan volledig groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elke leveranciers biedt deze vorm van stroom aan. Extra info hierover zul je in de energievergelijker terugvinden. Wat ook in opkomst is: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Drenthe.

Besparen energieverbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Zodra jij de energievraag reduceert kan dat al flink schelen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op het vervuilen van de aarde. Probeer je te beperkten tot apparaten met een A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Wilhelminaoord

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiemaatschappijen in Wilhelminaoord en betaal minder voor gas en licht!