Energieleveranciers Lemelerveld Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €265 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Lemelerveld vergelijken is kinderspel via onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je treft rap de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Check alle exclusieve welkomstacties die je niet op de reguliere manier bij bedrijven als Anode Energie en NLE kan afsluiten. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat eenvoudig en kost slechts een paar minuten. Op deze pagina lees je functionele toelichtingen en tips voor het speuren naar een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe de overstapservice werkt, en wat er allemaal mogelijk is ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Lemelerveld

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Lemelerveld? Het is niet mogelijk één energieleverancier te noemen die echt het goedkoopste is. Het is afhankelijk van jouw specifieke wensen: gas- en stroom consumptie en postcode. Verder zijn er veel aspecten belangrijker dan puur de energietarieven. Dit beïnvloed maar beperkt de maandelijks energierekeningen. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening: jij betaalt aansluitkosten, regiotoeslag, vastrecht, leveringkosten, verbruikskosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Bovendien bieden enkele organisaties een flinke welkomstkorting bij het overstappen. Deze loopt op van €105 tot €265. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Velsen-Zuid.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het gaat om een aanzienlijk complexe rekensom. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Lemelerveld april 2024? Geef je adresgegevens plus je geschatte verbruik in. Dan check je een tabel met de meest voordelige energiemaatschappijen. Je vindt zo onmiddellijk de goedkoopste leverancier van stroom en gas. De overstap is binnen enkele minuten geregeld. Problemen bij het doorgeven van gas en stroom verbruik? Hier bekijk jij het gas- en stroomverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Type huis Gasgebruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Gezinssamenstelling Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.875 kWh 700 m³
2 personen 2.275 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 3.025 kWh 1.350 m³
Familie (2 kinderen) 3.575 kWh 1.650 m³
2 & 3 kinderen 4.225 kWh 1.975 m³

Alle maatschappijen

Alle bekende maatschappijen vergelijken. Van De Vastelastenbond tot aan NLE.

Vind het goedkoopste pakket

Eenvoudig vergelijken op prijs. Je bespaart zo €395 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Lemelerveld

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar energiecontract? Hier tref je alle goedkope contracten. Aan de hand van onze speciale vergelijker kan men moeiteloos energieprijzen Lemelerveld vergelijken. Vul jouw locatie en stoom/gas verbruik in en vind ogenblikkelijk de goedkoopste maatschappij. Meer details over een bepaald pakket? Bekijk dan de merkpagina. Ontdek nu de belangrijkste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan op deze pagina en vind ogenblikkelijk de duurzaamste of de goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Lees nu verder over goedkoopste energie in Dwingeloo afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Lemelerveld?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Overijssel)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het exacte verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Kies de beste aanbieding en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Lemelerveld april 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Lemelerveld? Op deze pagina bekijk je een opsomming met veel bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Eneco, NLE, Vattenfall, Essent, Greenchoice en ook ENGIE, Qurrent, Energiedirect.nl, Budget Energie, Oxxio gerekend met een verbruik van 2100 kWh t/m 2900 kWh stroom en 950 m3 t/m 2000 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In Nederland beslis jij zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is jouw energiecontract verlopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet zo tevreden over jouw leverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Advies: bekijk uiteraard de kleine lettertjes van het gekozen energiepakket. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Lemelerveld. Zodra het contract is doorgevoerd zul jij een mail ontvangen van jullie nieuwe energieaanbieder. Daarin zie jij de overeengekomen kosten en voorwaarden (onder andere vastrecht, aansluitkosten, opslag duurzame energie, leveringkosten, netbeheerkosten: ) van het energiecontract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd energiecontract

Nadat jouw bestelling bevestigd wordt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze termijn mag je gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, het pakket annuleren. Doe je niets? De overstap van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude contract opzeggen

Je oude pakket wordt opgezegd. In de regel draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Goed om te weten: overstappen vanwege verhuizing? Je moet dan zelf gewoonlijk het energiecontract beëindigen.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de aanstaande energiemaatschappij. Normaliter wordt dit van je gevraagd iets voor de datum van overstap, hoewel het soms ook uitloopt tot een paar dagen na de dag van overstappen. Jouw toekomstige energiemaatschappij speelt de standen door aan je voormalige leverancier zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Het overstappen is gelukt

Alle stappen doorlopen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de geselecteerde energiemaatschappij in Lemelerveld. Je kunt rekenen op uiteraard een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij verlagen. Voorts ontvang jij een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw oude leverancier. Bekijk ook “aanbiedingen van Energieflex“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is hedendaags een streven van veel mensen. Hierbij kun je denken aan wonen zonder gasaansluiting en de uitstoot van CO2 reduceren. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De twee meest interessante mogelijkheden zijn wind en zon (stroom). De meeste energiemaatschappijen doen hier aan mee. De bedrijven halen deze windenergie en zonne-energie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen installeren voor op jouw woning of gaan voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf zonnepanelen plaatsen kan al snel lonen. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken of uiteraard je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Hiervoor ontvang je een tegemoetkoming in de gemeente Dalfsen.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Daardoor kan je het gasverbruik flink reduceren. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering in vergelijking met Vaillant, Intergas, Remeha, Nefit of Atag ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Het warmtenet, Pelletkachels en Zonneboilers zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties kom je windmolens tegen. Windturbines dragen bij aan volledig groene windstroom voor NL huishoudens. Niet elke maatschappij is automatisch aanbieder van groene stroom. Een uitgebreide filter is beschikbaar in onze online energievergelijker. Ook interessant: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Overijssel.

Energieverbruik minderen

Streef jij naar een duurzame aardbol? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Zodra je het verbruik van energie vermindert heeft dat direct effect. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op de uitstoot van CO2. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparaten met een A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Lemelerveld

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Lemelerveld en betaal minder voor gas en licht!