Energieleveranciers Lauwerzijl Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €405 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Lauwerzijl vergelijken is een eitje door middel van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je checkt onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je vind hier alle unieke aanbiedingen die jij niet via de normale weg bij bijvoorbeeld Greenchoice en HVC ontvangt. Overstappen gaat handig en snel. Hier doorzoek jij toepasbare aanwijzingen en adviezen dat je kunt gebruiken bij het speuren naar een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, meer info over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Lauwerzijl

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Lauwerzijl? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te vermelden waar jij het goedkoopst uit bent. Dit hangt af van factoren als: gas- en stroomverbruik en woning. Uiteraard moet je meer mee laten wegen dan enkel de energietarieven. Dat beslaat maar beperkt de uiteindelijke energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarafrekening: je vindt daar: leveringkosten, netbeheerkosten, verbruikskosten, aansluitkosten, vastrecht: het wordt allemaal doorbelast. Bovendien bieden enkele bedrijven een aantrekkelijke welkomstpremie als je jouw contract oversluit. In de praktijk ligt varieert dit van €95 – €220. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Valthermond.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het is een behoorlijk flinke calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Lauwerzijl april 2024? Geef je adresgegevens plus energieverbruik in. Daarop vind je een resultatenpagina met de goedkoopste energieleveranciers. Je selecteert gemakkelijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Oversluiten is binnen no-time doorgevoerd. Problemen bij het invullen van je jaarlijkse energiegebruik? Hieronder check je het stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Omschrijving Verbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Type huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.900 kWh 600 m³
2 persoons huishouden 2.250 kWh 1.075 m³
Gezin + 1 kind 3.100 kWh 1.400 m³
Familie (2 kinderen) 3.650 kWh 1.650 m³
Familie (3 kinderen) 4.025 kWh 2.100 m³

Alle leveranciers

Alle landelijke partijen vergelijken. Van De Vastelastenbond tot aan Qurrent.

Vind het goedkoopste pakket

Nooit meer teveel betalen. Besparingen mogelijk tot €425 per jaar.

Gelijk overstappen

Profiteer van de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Lauwerzijl

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar contract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Door gebruik te maken van onze zoekmachine kan jij rap energieprijzen Lauwerzijl vergelijken. Geef je woongegevens en ook verbruik in, en zoek binnen no-time de goedkoopste aanbieder. Meer info over een zekere aanbieder? Dat is te vinden in de overkoepelende merksite. Vergelijk nu de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen die je hiernaast ziet en vergelijk eenvoudig de beste of goedkoopste energieleverancier voor je huis. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Driebruggen afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Lauwerzijl?

 1. Geef jouw postcode door (Groningen)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Lauwerzijl april 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Lauwerzijl? Op energieleverancieractie.nl vind je een ranglijst van meest bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals NLE, Essent, Pure Energie, Vattenfall, Greenchoice + Budget Energie, Powerpeers, ENGIE, Oxxio, Energiedirect.nl berekend met een consumptie van 2300 kWh tot 2700 kWh stroom plus 950 m3 – 1900 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In dit land ben jij in control waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is het einde van de contractperiode in zicht, sta je op het punt om te verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jullie actuele energiemaatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Belangrijk: check zeker even de voorschriften van de energieaanbieder. Hoe zit het met de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Lauwerzijl. Vanaf het punt dat je aankoop is verzonden krijg je de bevestiging binnen van de nieuwe organisatie. Aan de hand daarvan vind jij alle tarieven en extra regels (bijvoorbeeld opslag duurzame energie, leveringkosten, aansluitkosten, netbeheerkosten, vastrecht: ) van het contract. Deze brief of mail ontvang je altijd, en het duurt een paar dagen.

2 weken bedenktijd

Nadat jouw bestelling bevestigd wordt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode kan je kosteloos en zonder opgaaf van reden het pakket annuleren. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude energiepakket opzeggen

Je werkende gas en stroom pakket zal worden opgezegd. In de meeste gevallen krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Advies: stap je over doordat je gaat verhuizen? Je moet dan zelf normaliter het energiecontract beëindigen.

Doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de nieuwe leverancier. Gewoonlijk moet dit enkele dagen voor passeren van de datum van overstap, maar soms gebeurt het ook 15 dagen na de dag van overstappen. Jouw toekomstige energieaanbieder speelt de standen door aan jouw “oude” energieleverancier zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt de overstap afgerond, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Lauwerzijl. Het is nog even wachten op natuurlijk een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon verlagen. Voorts krijg je te maken met jouw persoonlijke eindafrekening van jouw “oude” energiemaatschappij. Lees verder over “energie via UnitedConsumers“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is momenteel een hot topic. Hierbij kun je denken aan wonen zonder gasaansluiting en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? 2 relevante opties zijn alternatieven zijn zonnestroom en windenergie. Een groot aantal energiemaatschappijen doen hier aan mee. De maatschappijen reserveren zonne-energie en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie onderscheiden we 2 situaties: het kopen van zonnepanelen voor op je eigen huis of bewust de keuze maken voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom maar ook het overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. In ruil krijg je een tegemoetkoming in de gemeente Zuidhorn.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zodoende gaat je gasverbruik flink omlaag. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen zijn nog wel aan de prijs i.v.m. een Vaillant, Intergas, Atag, Nefit of AWB ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Zonneboilers kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op steeds meer plekken zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines genereren 100% groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elk energiecontract doet hier aan mee. Meer daarover kan je bekijken in de energievergelijker. Ook interessant: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Groningen.

Energieverbruik reduceren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Op het moment dat jij de energievraag reduceert kan je dat aanzienlijk besparen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op het vervuilen van de aarde. Koop specifiek apparaten met een A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Lauwerzijl

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Lauwerzijl en bespaar op gas en licht!