Energieleveranciers Driebruggen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €345 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Driebruggen vergelijken is gemakkelijk via onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ontdekt binnen no-time de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je checkt zo veel tijdelijke aanbiedingen die je niet via de website van bijv. Essent en Leon Zeewolde ontvangt. Het oversluiten gaat gemakkelijk en rap. Op energieleverancieractie.nl vind jij bruikbare gegevens en support dat je kunt gebruiken bij het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en wat je moeten weten ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Driebruggen

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Driebruggen? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te markeren die daadwerkelijk het meest voordelig is. Het is afhankelijk van aspecten als: gas- en stroomverbruik en postcode. Uiteraard moet je meer mee laten wegen dan uitsluitend de energietarieven. Dit bepaalt maar in kleine mate de energienota. Check maar eens jullie jaarrekening: jij betaalt vastrecht, aansluitkosten, regiotoeslag, verbruikskosten, opslag duurzame energie: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Daarnaast verstrekken sommige aanbieders een aantrekkelijke welkomstpremie bij het overstappen. Doorgaans is dat zo’n €90 tot €245. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Nijeveen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het gaat om een aardig ingewikkelde berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Driebruggen mei 2024? Geef je adresgegevens plus je totale jaarverbruik in. Nadien vind je een overzicht met de meest voordelige energie aanbieders. Jij kiest ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is binnen enkele minuten doorgevoerd. Tips gebruiken bij het schatten van je gas & licht gebruik? Op deze website tref jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Type woning Gasconsumptie
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.975 kWh 675 m³
2 bewoners 2.250 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 2.725 kWh 1.500 m³
Gezin + 2 kinderen 3.475 kWh 1.725 m³
2 & 3 kinderen 4.325 kWh 1.900 m³

Complete vergelijking

Alle gangbare aanbieders vergelijken. Van E.ON tot Oxxio.

Makkelijk besparen op energie

Nooit meer teveel betalen. Bespaar tot wel €415 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Driebruggen

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Op zoek naar een voordelig energiepakket? Dan zit je hier helemaal goed! Door gebruik te maken van energieleverancieractie.nl kan je eenvoudig energieprijzen Driebruggen vergelijken. Vul postcode + huisnummer & verbruiksgegevens in, en bekijk binnen no-time het goedkoopste pakket. Meer informatie m.b.t. een bepaalde aanbieder? Dat is te vinden in de merkpagina. Stap nu over naar de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstkortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan op deze pagina en check direct de beste of voordeligste energieleverancier voor je huis. Vind alles uit over goedkoopste energie in Weurt afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Driebruggen?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Zuid-Holland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Driebruggen mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Driebruggen? Onder dit stukje doorzoek jij een aantal van gangbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Pure Energie, Essent, NLE, Vattenfall, Eneco en natuurlijk Oxxio, Energiedirect.nl, Qurrent, Powerpeers, Budget Energie op basis van een verbruik van 1800 kWh – 3500 kWh stroom en 1250 m3 tot 1600 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag ben jij er verantwoordelijk voor waar jij je gas en licht inkoopt. Loopt het contract bijna af, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je niet zo tevreden over jouw energiemaatschappij? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Kijk uit: check zeker even de voorschriften van de energieaanbieder. Wat is de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Driebruggen. Wanneer je een bestelling hebt geplaatst krijg je een bevestigingsmail of brief van jullie nieuwe aanbieder. In dit schrijven bekijk je afgesproken prijzen en extra regels (bijvoorbeeld verbruikskosten, energiebelasting, leveringkosten, aansluitkosten, vastrecht: ) van het energiepakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Wettelijke bedenktijd

Nadat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn mag je gratis, of een geldige reden op te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Onderneem je geen actie? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Oude energiepakket opzeggen

Jullie huidige energiecontract zal worden beëindigd. Dikwijls wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Goed om te weten: staat er een verhuizing op stapel? Bij dit scenario moet je zelf normaal gesproken de actuele abonnementen stopzetten.

Doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de nieuwe energieaanbieder. Meestal wordt dit van je gevraagd zo’n week voor de ingangsdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot twee weken na de overstap. Jouw aanstaande energieleverancier stuurt de standen door naar jouw “oude” maatschappij zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt van energie

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal gas en stroom worden geleverd door de gekozen energiemaatschappij in Driebruggen. Je kunt rekenen op natuurlijk een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij bijstellen. Daarbij incasseren jullie de eindafrekening van je voormalige energiemaatschappij. Lees verder over “Vattenfall gas“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is hedendaags een belangrijk thema. Veelgehoorde kreten zijn een woning zonder gas en minder CO2 uitstoten. Maar hoe werkt groene energie nou precies? Twee veelbesproken manieren zijn wind en zon (stroom). De meeste energiemaatschappijen doen hier aan mee. De organisaties importeren zonne-energie en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: het kopen van zonnepanelen voor op je eigen huis of gaan voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en bovendien je overschot aan stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Je ontvangt hiervoor een kleine vergoeding in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zodoende zal je gasverbruik significant dalen. Je stroomverbruik neemt wel toe. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering in verhouding tot een Vaillant, Nefit, Intergas, Remeha of AWB ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Je kunt flink besparen op de energienota. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Zonneboilers kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

In alle provincies zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines genereren schone windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elke leveranciers biedt deze vorm van stroom aan. Meer daarover zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets van de laatste jaren: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Zuid-Holland.

Minder energie consumeren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Wanneer je het verbruik van energie reduceert heeft dat direct effect. Niet alleen op de kosten, maar ook op de milieubelasting. Houd rekening met huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Driebruggen

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk aanbieders van energie in Driebruggen en bespaar op gas en licht!