Energieleveranciers Langezwaag Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €645 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Langezwaag vergelijken is een eitje middels onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je bekijkt meteen de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je checkt zo veel exclusieve acties die men standaard niet bij o.a. Essent en Vrijopnaam kunt vinden. Overstappen van energie gaat gemakkelijk en is zo gepiept. Op de site bekijk je bruikbare aanwijzingen en adviezen ter ondersteuning bij het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat jij kunt doen ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Langezwaag

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Langezwaag? Er is helaas niet één energieleverancier aan te duiden die de laagste prijzen hanteert. Het heeft te maken met indicatoren zoals: verbruik (kWh en m3) en postcode. Bovendien moet je verder kijken dan alleen de energiekosten. Dat bepaalt maar in kleine mate je rekening voor de energie. Controleer maar de jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: energiebelasting, netbeheerkosten, verbruikskosten, vastrecht, leveringkosten: het telt allemaal mee. Verder bieden veel leveranciers een gulle welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €135 tot +/- €240. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Vaals.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Je hebt te maken met best een ingewikkelde calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Langezwaag mei 2024? Geef je adresgegevens plus hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Nadien check je een overzicht met beschikbare energiebedrijven. Je vindt zo onmiddellijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen is kinderspel, het is snel gepiept. Moeite bij het schatten van gas en stroom verbruik? Hierna vind je het stroomverbruik en gasverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort woning Verbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Type huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.850 kWh 625 m³
2 bewoners 2.325 kWh 1.000 m³
2 & 1 kind 2.925 kWh 1.325 m³
Familie (2 kinderen) 3.600 kWh 1.800 m³
2 & 3 kinderen 4.150 kWh 2.025 m³

Compleet aanbod

Alle grote aanbieders vergelijken. Van Engie tot en met Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Flink besparen op jouw energie

Betaal niet langer teveel voor energie. Dit scheelt je zo €305 per jaar.

Direct overstappen

Dit kan met de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Langezwaag

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op basis van onze speciale vergelijker kun je meteen energieprijzen Langezwaag vergelijken. Vul postcode + huisnummer en energieverbruik in en kies snel de goedkoopste leverancier. Meer informatie m.b.t. een zekere aanbieder? Ga dan verder naar het bedrijfsprofiel. Check nu alle energieaanbiedingen en welkomstkortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan rechts en check à la minute de beste of meest betaalbare energieleverancier voor jouw situatie. Vind alles uit over goedkoopste energie in Drachtstercompagnie afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Langezwaag?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Friesland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Kies de beste aanbieding en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Langezwaag mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Langezwaag? Hier check je een tabel met standaard pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Pure Energie, NLE, Essent, Vattenfall, Eneco + Budget Energie, Energiedirect.nl, Oxxio, ENGIE, Qurrent op basis van een verbruik van 2350 kWh – 2900 kWh stroom en 800 m3 – 1750 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Als consument bepaal je zelf bij welke partij jij gas en licht koopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je niet blij met jouw energieleverancier? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Let op: bekijk ten alle tijde de voorschriften van het huidige contract. Welke opzegtermijn geldt er, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Langezwaag. Op het moment dat je aankoop is verzonden krijg je de bevestiging binnen van jullie nieuwe energiemaatschappij. Daarin lees jij de prijzen en bijkomende kosten (denk hierbij aan regiotoeslag, leveringkosten, netbeheerkosten, aansluitkosten, opslag duurzame energie: ) van het gekozen pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, in de regel binnen 14 dagen.

14 dagen bedenktijd

Wanneer je de bevestiging ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, jouw aanvraag annuleren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Opzeggen van oude contract

Jouw vorige energiecontract wordt opgezegd. Gewoonlijk wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Tip: staat er een verhuizing op stapel? Jij zult dan in de meeste gevallen de huidige contracten moet opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw “nieuwe” aanbieder. Normaal gesproken moet dit enkele dagen voor passeren van de gekozen dag van overstappen, maar het kan vaak nog tot twee weken na de overstapdatum. Jouw toekomstige energieleverancier geeft dit door aan de “vroegere” energieleverancier waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energie

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en start de levering van stroom en gas door de nieuwe energiemaatschappij in Langezwaag. Je kunt rekenen op een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd verhogen. Daarbij ontvangen jullie een eindafrekening van je voormalige energiemaatschappij. Lees verder over “energie via Vattenfall“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is op dit moment een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Veelgehoorde kreten zijn je huis gasvrij verwarmen en je CO2 uitstoot verminderen. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De twee meest interessante opties zijn wind en zon (stroom). Bijna alle energieleveranciers werken hier dan ook graag mee. De maatschappijen bestellen windenergie en zonne-energie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen laten plaatsen voor je appartement of huis of kiezen voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en natuurlijk de “extra” stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Je krijgt daarvoor een leuke prijs in de gemeente Opsterland.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Middels dit systeem zal je gasverbruik significant dalen. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering i.v.m. een Atag, AWB, Remeha, Nefit of Vaillant ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Pelletkachels zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door heel Nederland zul je grote windmolens kunnen spotten. Een windturbine levert volledig groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder maatschappij is automatisch aanbieder van groene stroom. Details per aanbieder kan je bekijken in de energievergelijker. Iets actueels: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Friesland.

Minder energie consumeren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je besparen op je verbruik. Wanneer jij de energievraag weet te verkleinen heeft dat direct effect. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op het vervuilen van de aarde. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparaten met een A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Langezwaag

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energie aanbieders in Langezwaag en betaal minder voor gas en licht!