Energieleveranciers Vaals Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €505 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Vaals vergelijken is kinderspel via onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ontdekt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Ontdek speciale aanbiedingen die je niet via de website van onder andere Greenchoice en UnitedConsumers kan afsluiten. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat simpel en prettig. Op deze pagina vind je handige toelichtingen en support voor het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat precies de overstapservice is, en wat er allemaal mogelijk is betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Vaals

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Vaals? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te betitelen die de laagste prijzen hanteert. Dit hangt af van jouw persoonlijke situatie: energieverbruik en woning. Eveneens moet je verder kijken dan enkel de energiekosten. Dit beïnvloed maar voor een deel de energierekening. Bekijk maar eens je jaarafrekening: je vindt daar: vastrecht, aansluitkosten, energiebelasting, regiotoeslag, leveringkosten: het telt allemaal mee. Daarnaast schenken sommige leveranciers een flinke welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Dit kan zelfs oplopen van €140 tot €275. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Escharen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het is best een moeilijke berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Vaals juli 2024? Geef je adresgegevens plus hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Dan tref jij een tabel met de meest voordelige energiemaatschappijen. Je ontdekt simpel de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is binnen enkele minuten doorgevoerd. Advies nodig bij het inschatten van jouw verbruik? Hieronder vind jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort woning Gasgebruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.950 kWh 700 m³
2 persoons huishouden 2.475 kWh 1.100 m³
Familie (1 kind) 3.100 kWh 1.375 m³
Familie (2 kinderen) 3.600 kWh 1.650 m³
2 & 3 kinderen 4.325 kWh 2.050 m³

Alle organisaties

Alle bekende maatschappijen vergelijken. Van Greenchoice tot en met NLE.

Een lagere energierekening

Vergelijk alle contracten op prijs. Besparingen mogelijk tot €315 per jaar.

A la minute overstappen

Profiteer van de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Vaals

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Op zoek naar een voordelig contract? Dan zit je hier helemaal goed! Door gebruik te maken van onze zoekmachine kunnen jullie eenvoudig energieprijzen Vaals vergelijken. Vul postcode + huisnummer + stoom/gas verbruik in en zoek binnen no-time de goedkoopste leverancier. Meer info over een zekere leverancier? Dat is te vinden in de overkoepelende merksite. Check nu de belangrijkste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Bekijk de handige stappen rechts en check à la minute de milieuvriendelijkste of meest goedkope energieleverancier voor jullie woning. Lees nu verder over goedkoopste energie in Nijeholtpade afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Vaals?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Limburg)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Vaals juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Vaals? Onder dit stukje doorzoek jij een aantal van beschikbare pakketten van energiemaatschappijen zoals Greenchoice, Essent, Pure Energie, NLE, Eneco + Energiedirect.nl, Oxxio, ENGIE, Powerpeers, Budget Energie berekend met een consumptie van 2350 kWh tot 4050 kWh stroom en 700 m3 t/m 2000 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In Nederland kies jij er zelf voor bij wie je gas en licht afneemt. Loopt het contract bijna af, ga jij verhuizen, of ben je niet blij met jullie actuele energiemaatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Let op: check wel de opgestelde regels van het gekozen energiepakket. Welke opzegtermijn geldt er, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Vaals. Als jij een contract hebt afgesloten zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de gekozen energieleverancier. Hierin bekijk je de geldige tarieven en condities (denk aan aansluitkosten, verbruikskosten, regiotoeslag, vastrecht, leveringkosten: ) van het gekozen pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd energiecontract

Op het moment dat de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze 14 dagen mag je zonder consequenties, of een geldige reden op te geven, het contract ongeldig verklaren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Huidige contract beëindigen

Jouw vorige gas & licht pakket zal worden beëindigd. In de regel krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Tip: ga je van woning wisselen? Bij dit scenario moet je zelf normaliter het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een succesvolle overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw aanstaande energiemaatschappij. In de regel dien je dit te doen iets voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan ook best 2 weken na de overstap. Jouw “nieuwe” leverancier zal deze gegeven doorzetten naar de eerdere maatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles definitief gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van de gekozen energiemaatschappij in Vaals. Ze sturen jou hiervan wederom een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd aanpassen. Bovendien krijg je een overzicht + eindafrekening van je voormalige energiemaatschappij. Lees verder over “ervaringen Innova Energie“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is tegenwoordig iets waar veel mensen mee bezig zijn. Voorbeelden zijn gasvrij wonen en minder CO2 uitstoten. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De 2 meest toegepaste opties zijn zonne-energie en windenergie. Het gros van de energiemaatschappijen doen hier aan mee. De bedrijven reserveren zonne-energie en stroom afkomstig van wind vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen installeren voor op het dak of specifiek zoeken naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf zonnepanelen plaatsen kan heel lucratief zijn. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en natuurlijk jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Hiervoor ontvang je een aantrekkelijk tarief in de gemeente Vaals.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Daardoor verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig in vergelijking met Nefit, Vaillant, Atag, AWB of Remeha ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Zonneboilers zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Op steeds meer plekken zie je grote parken met windmolens. Windturbines genereren volledig zuivere windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder leveranciers biedt deze vorm van stroom aan. De mogelijkheid hierop te selecteren wordt weergegeven in de energievergelijker. Nieuw: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Limburg.

Besparen op je verbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Wanneer je jouw eigen verbruik kunt terugdringen kan je flink besparen. Niet alleen op de kosten, maar ook op CO-2 uitstoot. Kies bijvoorbeeld bewust voor producten met A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Vaals

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiemaatschappijen in Vaals en bespaar op gas en licht!